- 17 Ağustos 2016
- 103
- 49
- 31
Haklisiniz...gogus cebi ne kadar alir bilmiyorum ama boyum 1.74 ve 63 kiloyum meme alti olcum 85 ..3cm meme dokum var ve belki o cepten dolayi 400 cc almayacak...cok haklisiniz ancak gorustugun doktorlardan artik bana hangisi en yuksek cc soylerse o olacak gibi yani tutup da 500 cc istemiyorum tabi ama 400 en az istedigim en fazla 450 vs...A Cup 6,5 cm ve aşağısı doku için deniliyor. Ama sanki o sütyenle a Cup bile dolmamıştı. Resmen bizim ameliyat öncesi halimize benzemiş. Ama belki tercihi bu yöndedir bilemiyorum. Ben çok ayrıntıcı bi insanım. Birşeyi almadan önce bile incik cincik araştırır öyle alırım. Çalıştığım için çok fazla doktora gitme şansım yoktu o yüzden netten araştırabildiğim kadar araştırmıştım ama dediğim gibi o elektriği alamasaydım tabii farklı doktor arayışına girerdim. Şnşallah siz de enerjinizin tuttuğu içinize sinen bir doktoru çok fazla yorulmadan bulursunuz. Ama işte 400 cc demişsiniz vücudunuz o büyüklükteki bi protezi kaldıramayabilir. Tabii bunun kararını doktorunuz ve siz vereceksiniz vücut yapınız nasıldır vs bınları hiç bilmiyorum. Ama şunu gözlemlediğim kadar söyleyebilirim ki -tabii istisnalar vardır- göğüs dokusu olmayan yada işte birkaç cm göğüs dokusu olan kişilere 400 cc altı takılıyor. Yani hepimizin vücut yapıları aşağı yukarı aynı diye midir bilmiyorum ama iki kişi gördüm sadece 400 cc üstü takılan (göğüs dokusu olmayıp) . Mesela ben kendimden örnek vereyim 161 boyum var 46 kiloydum ameliyat olduğ
A Cup 6,5 cm ve aşağısı doku için deniliyor. Ama sanki o sütyenle a Cup bile dolmamıştı. Resmen bizim ameliyat öncesi halimize benzemiş. Ama belki tercihi bu yöndedir bilemiyorum. Ben çok ayrıntıcı bi insanım. Birşeyi almadan önce bile incik cincik araştırır öyle alırım. Çalıştığım için çok fazla doktora gitme şansım yoktu o yüzden netten araştırabildiğim kadar araştırmıştım ama dediğim gibi o elektriği alamasaydım tabii farklı doktor arayışına girerdim. Şnşallah siz de enerjinizin tuttuğu içinize sinen bir doktoru çok fazla yorulmadan bulursunuz. Ama işte 400 cc demişsiniz vücudunuz o büyüklükteki bi protezi kaldıramayabilir. Tabii bunun kararını doktorunuz ve siz vereceksiniz vücut yapınız nasıldır vs bınları hiç bilmiyorum. Ama şunu gözlemlediğim kadar söyleyebilirim ki -tabii istisnalar vardır- göğüs dokusu olmayan yada işte birkaç cm göğüs dokusu olan kişilere 400 cc altı takılıyor. Yani hepimizin vücut yapıları aşağı yukarı aynı diye midir bilmiyorum ama iki kişi gördüm sadece 400 cc üstü takılan (göğüs dokusu olmayıp) . Mesela ben kendimden örnek vereyim 161 boyum var 46 kiloydum ameliyat olduğumda 80 beden sütyen kullanıyorum 1 cm dokum vardı 78 cm göğüs altı ölçümüm. Sırt ölçüm geniş olduğu için daha büyük ccler takılabilir diye düşünüyordum ama meme cebim dar olduğu için 375 cc denenmiş ama uygun olmamış. 325 cc hp yuvarlak silikon kohesiv 1 mentor takıldı bana da. Ha 400 cc ister miydim tabi ki isterdim ama bazı şeyler ne bizim elimizde ne de doktorun elinde
umda 80 beden sütyen kullanıyorum 1 cm dokum vardı 78 cm göğüs altı ölçümüm. Sırt ölçüm geniş olduğu için daha büyük ccler takılabilir diye düşünüyordum ama meme cebim dar olduğu için 375 cc denenmiş ama uygun olmamış. 325 cc hp yuvarlak silikon kohesiv 1 mentor takıldı bana da. Ha 400 cc ister miydim tabi ki isterdim ama bazı şeyler ne bizim elimizde ne de doktorun elinde
Acup 0 ile 6 arasi a cup bile dolmuyot zaten ve o bayanin bayaaa kucuk olmustu belki de kendi tercihidir bilemeyiz..bn sirt bedenimden dolayi 85 kulaniyorum bazi kalibi genis 80 olanlarda gelebiliyor genelde 85 tam dogulu b cup kullaniyorum malesef biktim artik
Vucut olculerim yukarisi guya 85 belim 70 kalcam 93