Meme diklestirme ve Protez Dr. Kubilay Özdil

Anladım efeninannesi, o kabuklar normal, endişe etmeyin,kesi yerleri önce kabuk başlıyor, sonrada iyileştikçe dökülüyor yavaş yavaş zaten, geçmiş olsun iyi günler

Anladım efeninannesi, o kabuklar normal, endişe etmeyin,kesi yerleri önce kabuk başlıyor, sonrada iyileştikçe dökülüyor yavaş yavaş zaten, geçmiş olsun iyi günler

Nasilsin cnm nasil oldun artik toparlamissindir ben cok daha iyiyim artik benim 3 ayi gecti sen ne yaptin yatmakta zorlaniyordun simdi iyi mi biraz daha. Bu arada bayramini kutluyorum canim

Defoscum merhaba,27gün oldu,çok iyiyim, yan olarak çok rahat yatıyorum, kabuklar da gitti, sadece sağ altta çok az kaldı ama hiç rahatsız değilim, hiç ağrı sızı yok, bir haftadır falan doktorun gösterdiği şekilde masaj yapıyorum,şişliklerim tamamen gitti bence, sanki gerçek boyutuna geldiler gibi, tanıdığım insanların arasına da girip çıkıyorum, hiç kimse bir şey anlamadı, çok iyi hissediyorum, sayende cesaret ettim, keşke çok çok önce yaptırsaymışım diyorum,sen yüzüstü yatabiliyormusun rahat edebiliyormusun, bana Kubilay bey bir buçuk aydan önce yatamazsın dedi, o yüzden yüzüstü yatmıyorum, teşekkürler, sağlıklı, mutlu bayramlar

Senin adina çok çok sevindim canim bende iyiyim evet ben yatabiliyorum benim ki biliyorsun 3 ayi geçti artik iyce yoparlandim sorunum nerdeyse kalmadi diyebilirim bazen boyle ince bir sizi giriyor o da hemen geçiyor zaten. Haklisin bende ayni seyi dusunuyorum keske daha once yaptirsaymisim. Doktorumunda cok etkisi oldu ama gercekten cok ilgili davrandi halen de oyle benimde cok fark edilmedi disardan dogal oldu yani iste izler var tabiki onlara da alistim artik zamanla daha cok gececek biliyorum. Sanada tekrar mutlu huzurlu bayramlar diliyorum canimmm

Defos senin protezler kas altınamı konmuştu, kas altına koyulduğunda ağrıların daha fazla olduğunu duymuştum, benim protezler meme dokusunun altındaki kas zarı altına koyuldu, o yüzden galiba benim en başından beri çok ağrılarım olmadı, şimdide hiç yok, ne ağrı ne sızı yok, sanada iyi bayramlar

Merhabalar ben de kısmetse meme buyutme ameliyati olmak istiyorum
maliyet sorunu olmasa hemen yatırım masaya
Nekadar fiyat verdi size acaba sanırım yeni oldunuz şuan nasıl gidiyor peki memnun musunuz Dr dan a. Sonucundan

Evet kas alti kondu agrim oldu tabiki ama simdi iyiyim geçti onlar tabiki agri oluyor baskalarinin dedigi kadar abartilacak kadar degil bazen okuyorum çok agrim var öldum falan yaziliyor yaa oyle de degildi yani

Evet kas alti kondu agrim oldu tabiki ama simdi iyiyim geçti onlar tabiki agri oluyor baskalarinin dedigi kadar abartilacak kadar degil bazen okuyorum çok agrim var öldum falan yaziliyor yaa oyle de degildi yani
Defos yüreğime su serptin ben de en çok ameliyat sonrası ağrısından tırsıyordum peki tam olarak kas altı ile kas üstü arasında fark nedir birinde kas kesiliyor diye okumuştum yoksa her ikisininde de mi aynı sekil

Allahım kayışı koparticam yakında sabah ezanında kalktım ameliyat araştırıyorum

Canim bu kadar panikleme inan karar verdikten sonra o kadar zor birsey degil bende cok korkmustum ama hiçte korkulacak birsey degilmiş simdi daha iyi anliyorum. Renklerimde korkuyordu ameliyattan simdi o da cok memnun o yuzden endişelenme doktorunu iyi araştir ben cok araştirmiştim iyi ki yaptirmişim ve iyi ki doktoruma karar vermişim

Merhaba ben de 22 yaşındayım ancak çok sık ve hızlı kilo alıp vermekten dolayı göğüslerimde gözle görülür bir sarkma oldu. memelerim büyüktü belki de bu sürecı hızlandırdı. Meme dikleştirme operasyonunu önerir misiniz?

Hangi Dr oldun canım benim bir de fiyati ne kadardi ameliyat sonrası muayenede ucret ödeniyor mu

Hangi Dr oldun canım benim bir de fiyati ne kadardi ameliyat sonrası muayenede ucret ödeniyor mu

Benim doktorum Kubilay Özdil ilk goruşme muayene ucreti almiyor canim amekiyattan sonrada hic ucret odemedim. Benim ameliyatim meme dikleştirme ve protez yapildi 6500 TL odedim. Ankarada yeri sen nerde yaptiracaksin

Slm cnm eger buyuk ve sarktiysa bence toparlama yaptir derim ilerisi icinde hic sorun olmuyor yani sonrasinda dogum yapsanda emzirme yapabiliyorsun nasil olsa

Benim doktorum Kubilay Özdil ilk goruşme muayene ucreti almiyor canim amekiyattan sonrada hic ucret odemedim. Benim ameliyatim meme dikleştirme ve protez yapildi 6500 TL odedim. Ankarada yeri sen nerde yaptiracaksin
Valla İstanbulu terk edesim geldi burda henüz karşılaşmadım tatlım 9000 ve üstü fiyat aldım İstanbul'da hep
Bir tek burada bakirkoydeki bir yer 5900 yaptırmiş olan var kısmetse diğer randevular da aldım hangisi işime gelirse ona yaptiricam ama 22eylül e kadar yaptırmam merkur gerilemesi var
Aslında gitme gelme problem olmasa gelip görüşmeyi düşünürdüm tamam güzel ameliyati oldum diyelim muayene yada ufak bir komplikasyon olduğu zaman sürekli Ankara ya git gel çok zor olur
Keşke daha yakın olsaydı tereddütsüz gelirdim canim

Anliyorum cnm seni ama artik bir çok kisi farkli ilde yaptorabiliyor sen istanbuldasin yine yakin yurtdisindan gelip yaptiran arkadaşlar var onemli olan iyi bir doktor seçip en iyi sekilde yapilmasi bence mesafenin çok onemi yok tabiki sen bilirsin önemli olan için nerde rahat edecekse orda yaptir korkulacak gercekten birsey yok merak etme

Rica etsem fotoğraflarını görebilir miyim tabi bende sana göndereceğim ben yarın sana özelden fotoğraflarımı atarim

Tabiki istersen yollayabilirsin ama ben yüklemedim cnm gogus olunca biraz hassasim galiba koymak istemedim

Slm canim gorusemedik bir suredir nasilsin nasil oldun botoxun nasil oldu oturdumu bu arada ben de sana birsey sorayim goz alti isik dolgusu istiyorum ama karar veremedim yaa yaptirsam mi sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…