Meme diklestirme ve Protez Dr. Kubilay Özdil

Sonunda doktoruma gidip isik dolgusu yaptirdim tum yuzume ve goz alti bolgesine kizarikliklar oldu ama ertesi gun daha hafifledi ve gecti sayilir boyle alerji olmus gibi oldu ilk yapildigi gun Cuma gunu yaptirdim bakalim artik :))
Merhaba Defos yeni gördüm cevabını, nasıl oldu ışık dolgun, memnunmusun canım, merak ettim

Merhaba Defos yeni gördüm cevabını, nasıl oldu ışık dolgun, memnunmusun canım, merak ettim

Iyi ilk gun çok kizardim dedigin gibi Allahtan iki gun evdeydim sorun olmadi simdilik guzel duruyor tum cilde uyguladi yani yanak bolgelerinin ust kisimlarina biraz agirlik verdi ama hemen cok hafif belli oluyormus asil etkisi 15-20 gun sonra olur dedi bakalim bekliyorum cnm

Sen nasil oldun bu arada artik iyce iylesmeye baslamistir ben cok rahatladim artik bir sorun yok şimdilik

Bende çok iyiyim canım, iki ay doldu, haftaya kontrole çağırdı Kubilay bey,hem yüzünüde kontrol ederim dedi, birde şu dikiş izleri için bir krem adı verdi, ona başlıcam, iyi günler Defos.

Bende çok iyiyim canım, iki ay doldu, haftaya kontrole çağırdı Kubilay bey,hem yüzünüde kontrol ederim dedi, birde şu dikiş izleri için bir krem adı verdi, ona başlıcam, iyi günler Defos.

Anladim canim bende kullandim banada vermisti bende 10 gun sonra gidecegim yuzume bakacak :))) bizim işimiz hiç bitmez alişkanlik yapti :)) sanada iyi gunler cnm kendine iyi bak

R Renklerim slm nasilsin simdi artik fark etti gercekten iyi oldu bir sure sonra belli olmaya başliyor suan daha canli duruyor :)) canim biz ne yapacagiz ohh surekli gidiyoruz sonucuda guzel oluyor bu alişkanlik yapiyor:) senin botoxun nasil oldu memnunmusun oturdu artik degil mi

Defos merhaba, benim botoks oturdu ama erken çözülecek galiba, kaslarım güçlüymüş
Bende redermalizasyon yaptırmaya karar verdim, randevu alıcam inş.
Sen ışık dolgusundan memnunmusun, fark ettimi bayağı, yaptırdığına değdimi,merak ettim.

Evet canim benimkide yeni oturdu hemen belli olmuyor zaten bir sure gecmesi gerekiyor botoxtan biraz farkli benim botox yaptirdigimda 4-5. Gun belli olmaya başlamisti bunda biraz daha uzun surdu tabiki ama suanda iyiyim boyle bir canlilik var yuzunde. Bakalim seninki nasil olacak bu kirisikliklar icin degil ama zaten botox yaptiriyorum ya bu daha cok bakim gibi oldu bana bir canlilik verdi ama ne kadar surer bilmiyorum bakalim gorecegiz

Defos merhaba15 gün önce redermalizasyon yaptırdım, ilk 15 gün içinde lekerimde açılma, şakaklarımdaki lekeler ise kayboldu ve cilt tonumda belirgin bir açılma oldu ve asıl etkisi bundan sonra görülmeye başlayacak çok mutlu oldum doğrusu, üstüne dün Kubilay bey é dermapen le prp yaptırdım, bakalım 15 gün sonra ne olacak, 15 gün sonra bir redermalizasyon ve yine 15 gün sonra prp yapıcak, bu işin sonunda cildimdeki düzelme ve gençleşmeyi düşündükçe daha da mutlu oluyorum, sen ne yapıyorsun, ışık dolgun ne halde

Çok sevindim senin adina benimki de tam oturdu gayet iyi simdi memnunum cildim daha iyi oldu fark ediliyor artik. :)) PRP denemedim ama bundan sonraki asamada yuzum icin onerdi yapabiliriz demisti ama bir gun kadar kizarik oluyor dedi dogrumu ertesi gun mu gecti seninki canim

Cumartesi öğleden sonra dört gibi yapıldı Prp m, Pazar günüde kızarıklık vardı, ama bu sabah hiç bir şey kalmamıştı canım. pazar günüde öyle aman aman bir kızarıklık yoktu ama, birileri görse, yüzün de kızarıklık var, niye diye sorarlardı eminim.Yani bir buçuk gün yeter, ama cildin çok hassassa iki gün önceden yaptırabilirsin, bana derma pen le yaptı, yüzünde gözle görünmeyen yüzlerce delik açıyor, sonra kanından santrüfüjle ayrıştırılan trombositten zengin olan kısmı yediriyor üstüne, cilt tarafından emilmesini sağlıyor. Görüşürüz canım

Canim gecmis olsun evet benim isik dolgusunda da bir gun kizarik kalmisti haklisin bunlar icin bir iki gun ayirmak gerekiyor. Suanda cildim daha guzel geliyor bana belki bundan sonra bende PRP yaptiririm tavsiye edersen ben suan bundan memnunum ama etkisi gecince dusunurum tabiki:))

Işık dolgusu ve Prp nin ciltte çalışması farklı diye biliyorum ışık dolgusu daha çok belli bölgelere uygulanıyor, ama prp tüm yüze uygulanıyor, ve cildin kendini onarma mekanizmasını harekete geçiriyor, bakalım bende etkisini bir göreyim, sonra sana ona göre tavsiye edicem Defos.

Evet haklisin isik dolgusu tum yuze yapilmadi. tamam canim merakla bekliyorum sonucunu onerirsen bende yaptiririm :)

Tamam canım, şimdi prp yapılalı bir hafta oldu, bir hafta sonra Kubilay beyi görücem, birlikte değerlendiricez Prp nin etkilerini, ve tekrar redermalizasyon ikinci seans yapılacak,haberleşiriz tekrar

Tamam canım, şimdi prp yapılalı bir hafta oldu, bir hafta sonra Kubilay beyi görücem, birlikte değerlendiricez Prp nin etkilerini, ve tekrar redermalizasyon ikinci seans yapılacak,haberleşiriz tekrar

Tamam canim o zaman senden haber bekliyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…