Merhaba Defos, botoxum oturdu, benim alın ortasında ve göz kenarında kazayaklarım vardı, doktor çok geç kalmışsın, tamamen yok olmaz ama, açılır dedi, zaten botoxuma iki kere rötüş yaptı, kaşların kalkmasındaki simetriyi sağlamak için,çizgilerim kaybolmadı tabi ama bayağı hafifledi, onun üzerinede yine alın ortasındaki çizgiye, göz kenarındaki bazı kazayaklarına ve göz altındaki çöküntü şeklindeki çizgiye, burun kenarından yanaktan ağıza inen çizgiye, ağız kenarlarına hyarülanik asit dolgusu yaptırdım, yüzümün genel görüntüsü daha moralli görünüyor şimdi, çizgiler bayağı hafifledi, göz altımdaki çöküntü geçti, ama bu seferde Sol göz altımda hafif torbalanma gibi bir görüntü var, doktor ona hiç bir şey yapamıyacağını, çünkü yaşla birlikte orada bir ders sarkması meydana geldiğini, sadece göz altı ameliyatı yaparak oranın gerdirilebileceğini fazlalığı alabileceğini söyledi, ben şu anda öyle bir ameliyatı göze anlamıyorum çünkü zaman yok, ama ilerisi için belki düşünebilirim, ama gün geçtikçe görüntüde daha bir düzelme oldu sanki, eşim çok fark etti, çizgilerin gitti diyor, onun dışında kimse bir şey söylemedi, defoscum benim durumum böyle şimdilik, göz altı ışık dolgusunu okudum internetten, ama hiç sormadım doktora, ışık dolgusumu daha iyi yoksa hyarülanik asit dolgusumu daha iyidir bilmiyorum, bana direk hyarülanik dolgu yapalım dedi, bende sormadım diğerini, sen bir sor istersen hangisi daha iyi ve sonuç ne olur diye, ışık dolgusu fiyatı ne kadar canım merak ettim , ben hyarülanik asit dolgusu na 750 tl verdim.
Göğüslerin durumuda gayet iyi bu arada
Görüşürüz
Göğüslerin durumuda gayet iyi bu arada
Görüşürüz