Defosum merhaba, dün sargılarım açıldı,sağda solda şişlik yok, asimetrisi güzel, ve benim uçlarda çöküklük vardı, dikleştirme amelayatına gerek kalmadı onlarda düzeldi. morarma bile yok, sonuç çok güzel, iyileşme sürecine girdim artık, inşallah iyileşme sürecini de güzel tamamlarsam harika olacak.
Bu arada senin botoksunu kim yapmıştı Kubilay beymi, Servet beymi yaptı memnunmusun canım.
Tamam canım teşekkürler
Evet çok ilgili,bana çok sıkı sorular sordun dedi Ben öyle dışarıdan çok farkedilsin istemiyorum, ama senin dediğin gibi,ameliyattan sonrada çok küçük oldu diye pişman olmak istemem.Kubilay beye tekrar sordum, büyük olmaz, ama biz bir büyük 350 cc.lik ve bir de küçüğünü 300 ameliyata getiriyoruz ve ameliyat esnasında deneme yapıyoruz ve en naturel duranı takabiliyoruz dedi.Bana önce muayeneden sonra meme dokumun iyi olduğunu, meme altına koyacağını söyledi, ama adet döneminde olduğumu öğrenince, şu an meme dokusunun şiş olabileceğini, dokunun normalde daha ince olabileceğini söyleyecek,kas altına değil ama kas zarı altına koyabiliriz dedi. Ama yinede çok korkuyorum, ameliyat sonrası nasıl olacak diye, eşim yaptırmamı doğru bulmuyor, ama ben istediğim için destekliyor, bu durumada açıkcası canım çok sıkılıyo,ameliyat sonrası bu durumu problem haline getirip,triplere girerse diye çekiniyorum,Birde çevreden birileri anlarsa, yada duyarsa hiç iyi olmaz, milletin dilinde sakız olmak istemiyorum, bu durumu eşimden başka kimse bilmeyecek.
Korkulacak gercekten birsey yok rahat ol inan seni o kadar iyi anliyorum ki sen boyle heycanlaninca kendimi hatirliyorum
Merhaba gecmis olsun bende liposuction yaptıracagım dr kubilay beyle gorustum siz de kendisinemi yaptırdınız nasıl memnunmusunuz cok endiseleniyorum acaba yag alma konusunda nasıl ki
Defos dün daha şiş ve gerginlik vardı, birde kaşıntı. bugün daha iyiyim bugün arkadaşlarımın yanına gittim,bir elbise giydim, kimse fark etmedi bile. Iki güne bir duş alıp pansuman yapıyorum, Kubilay bey çağırdı ama pansuman için, ben uzakta olduğum için gitmedim, onun için evde kendim yapıyorum pansumanı,Kubilay bey arayıp durumumu takip ediyor ve fotoğraflardan bakıyor,herşeyin normal göründüğünü ve yolunda gittiğini söyledi. İlgin için teşekkürler canım.
Merhaba Defos, oldukça iyiyim, ağrı sızı yok, ama kesi yerlerinde henüz iyileşme yok, sırt üstü yatmaktan telef oldun, Kubilay bey hafif yan yatabilirsin diyor ama onuda ben beceremiyorum, şişliklerde gitti, en son cumartesi gördü doktor, daha küçülecekler dedi, amaaa görüntüden çok çok memnunum, eski halimi görünce, keşke daha önce yaptırsaymışım diyorum, süper oldular, eşimde çok beğendi, vay be falan demeye başladı :))çekiniyordum ya eşimin tepkisinden, ilk bir hafta hiç görmek istemedi çünkü, ama görünce beğendi, umduğumdan daha çabuk alışacak gibi görünüyor. 15 gün oldu ameliyat olalı, cumadan itibaren masajlara başlayabilecekmişiz duruma göre doktor söyledi. Bende botox da yaptırdım senin gibi dört gün oldu ama henüz etkisi başlamadı, bakalım onu bekliyoruz şimdi, üstünede hyarülanik asit dolgusu yapılacak
Heyecanlıyım yani
Sen nasılsın seninde üç ay oldu galiba senin durumun nasıl oldu.
Samira merhaba, bende meme protezi yaptırdım, bende yağ alma konusunda nasıl olduğunu bilemem ama, bence iyidir, tecrübeli bir doktor sonuçta ve defosda söyledi, bende gördüm çok ilgili, kibirsiz bir doktor,üstelik diğerleri gibi çok yüksek fiyatlar söylemiyor, aynı kaliteyi kullanmasına rağmen,bence de git bir gör doktoru, kafana takılanları sor, zaten kendisi bütün sorularını cevaplıyor, ben görüşmeye gittiğimde iki,iki buçuk saat zaman ayırdı, bütün sorularımı büyük bir sabırla cevapladı, açıkladı, kesinlikle tavsiye ederim.
Efeninannesi, benim dikiş yerlerinde kabuklar vardı, onlarda kendi kendine döküldü çok az kaldı,bir ara sağ alt dikişimin kenarında çok hafif kanama oldu ama, doktorum kontrol etti, kaşımış olabilirsin, yada terlemiş olabilirsin dedi, enfeksiyon yokmuş, ricofinle pansuman yapıp kapattı, şimdi iyi, sadece kuru kabuklar var, birde aşağıya eğilmeyi ve kolları yukarı kaldırmayı yasakladı, ben ameliyat olalı yirmi gün oldu, ama öyle yara yok. Yaralarında bir kanama veya ıslaklık varsa mutlaka doktoruna görün derim, o dikişlere kesinlikle dokunulmayacak, yolunmayacak, kendi kendine iyileşecek dedi benim doktorum, hem mikrop kapmaması için, hemde iz olmaması için, ameliyatınızı hangi doktora yaptırdınız ben Kubilay Özdile yaptırdım, kendisi zaten sürekli takip ve kontrol ediyor, sizde doktorunuza bir sorun, bir görünün diyorum.