Tesekkur ederim. Ankarada Tunalida Kuguluparkin karsisinda internette var tam adresi alabilirsinÇok çok geçmiş olsun ben bu bölüme çok bakmamıştım. yağ aldırmak istiyorum bendeiyi olduğuna sevindim gerçekten Nerde senin doktorun gerçi adını duymuştum ama gitmedim görüşmeye hiç
Geçmiş olsun. İnsallah en kısa zamanda tamamen iyileşirsiniz.
Benim de aklımın bir köşesinde bu operasyon. Takipteyim
Geçmiş olsun. İnsallah en kısa zamanda tamamen iyileşirsiniz.
Benim de aklımın bir köşesinde bu operasyon. Takipteyim
Bugun ameliyatimin 5 gunu ve doktorum direnlerimi cekti biraz korkuyordum nasil cekilecek diye artik korku yok kolaymiş ama şunu soylemeliyim ki insan biraz garip oluyor içinden birsey cekiliyor sonucta neyse rahatladim artik bunlar gitti. Sudyen kullaniyorum.
Cnm senin ilk ameliyatın mı?Benim 4 yıl önce slikon takıldı ama sonuçtan çok memnun olmadım hiç bi zaman. Şimdi hem dikleştirme hemde protezler degisecek..Beni dikleştirme çok korkutuyor onunla ilgili yazarmısın bana kahverengi bölgenin etrafında kesip hem protez leri takicağini hemde dikleştirme yi yapıcagini söyledi doktorum fakat o ameliyat Yeri beni çok ürkütüyor çok hassas bir yer his kaybı olursa ya da çok derin ameliyat izleri kalırsa diye korkuyorum
Cnm benimde hem dikleştirme hem silikon koyuldu meme ucu kesisi ile ile yarım ay şeklinde. Sağ göğsümde hiç his kaybı yok sol Gülsüm'ün sadece bir kısmında var onuda yavaş yavaş hissetmeye başlıyorum korma gayet iyi oluyor benim 6. Haftam. Bu arada neden silikon değiştirmek istiyorsun bir problemi oldu daha önce kaç cc ve hangi yöntemle takıldı acaba??Cnm senin ilk ameliyatın mı?Benim 4 yıl önce slikon takıldı ama sonuçtan çok memnun olmadım hiç bi zaman. Şimdi hem dikleştirme hemde protezler degisecek..Beni dikleştirme çok korkutuyor onunla ilgili yazarmısın bana kahverengi bölgenin etrafında kesip hem protez leri takicağini hemde dikleştirme yi yapıcagini söyledi doktorum fakat o ameliyat Yeri beni çok ürkütüyor çok hassas bir yer his kaybı olursa ya da çok derin ameliyat izleri kalırsa diye korkuyorum
Size kaç cc takıldıCanim benim ilk ameliyatim hem protez kondu hem diklestirme yapildi ama inan korkulacak gibi degil hic endiselenme rahat ol ameliyata girene kadar girdikten sinra zaman cok cabuk geciyor gun gun iylesiyorsun his kaybi var suanda ama gecici cok yeni daha merak etme cesaretini topla ve ameliyata gir tatlim hangi doktor yapacak benim şansimdan doktorum gercekten cok cok ilgili ve insani rahatlatiyor doktordan cok arkadas gibi yaklasiyor
Size kaç cc takıldı
dikleştirme kesinlikle korkulacak bir ameliyat değil.insanlar korkuyo genelde.evet 2 farklı işlem uygulanıyo eğer büyütme de düşünüyorsa kişi.benim de hem dikleştirme hem büyütme oldu.hiç ağrı çekmedim.memenin durumu ve doku yapısına göre evet izli bir ameliyat kabul etmek lazım bunu.ama o halde olmaktansa izli olmayı tercih ediyor insan.doktorunuza güvendikten sonra korkulacak hiçbir şey yok
Benimkide 275 cc HİGH profil fasyaaltı takıldı cnmCanim bana 275 cc mentor marka protez koyuldu guzel bence zaten buyuk istemiyordum sarkikligimda vardi
Benimkide 275 cc HİGH profil fasyaaltı takıldı cnm