Oncelikle bana destek veren butun arkadaslara cok tesekkur ederim. Dun ameliyatimi oldum heycanli bekleyis bitti. Gercekten fazla evham yapmisim. Hastanede tahliller yapildi meme USG cekildi anlamadim bile sonra odama doktorum geldi konustuk ameliyattan once gercekten moral verdi rahatlatti. Sonra anlamadim bile hersey cok cabuk ilerledi ve uyandigimda odamdaydim. Agrilarim vardi agri kesici igneler yapildi dun gece hastanede kaldim sabah taburcu oldum. Simdi daha iyiyim ama direnler var tabiki onlari takip ediyoruz sagolsun doktorum arayip surekli durumumu soruyor. Simdi sargilarin acilmasini ve bu direnlerin cikmasini bekliyorum. Ben daha cok agrilar bekliyordum tabiki var ama dayanilmayacak birsey degilmis. Isteyen arkadaslar sakin korkmayin surec cok guzel isliyor ve fark etmeden olup bitiyor
Tabii ameliyat olalı 3 ay 3 hafta oldu hatta salı günü 4. Ayım dolacak :)) ben her hamilelikte büyüyecek diye ümit ettim ve büyüdü dE ama süt bitince kilolar da gidince iyice sündü göğüslerim ve resmen sıfırlandı . Zaten küçüktü benimkiler gerçi . Aslında içi boş ve sarkık olması daha iyi silikon açısından daha büyük cc konulabilir :)) ameliyattan korkmana hiç gerek Yok ameliyat günü hazırlandıktan sonra sakinleştirici iğne yapıyorlar yarı baygın gibi oluyorsun zAten ameliyathaneye götürüyorlar anestezi ekibi damardan veriyor ilacı ve uyumucam desen de bir bakmışsın kiiiii uyumuşsunuyandığında herşey bitmiş oluyor narkozun etkisiyle yarı uyanık yarı uyur bi halde oluyorsun çok ağrı sızı hissetmiyorsun . Ameliyattan sonraki üç beş saat içinde kendine geliyorsun ve zAten sonrasında da ağrı kesiciler serumlar filan yapılıyor. Dışardan gelenler genelde 2 gün kalıyorlar hastanede 2 gün boyunca daha rahat edersin. Bugüne kadar neden yaptırmamışım diyeceksin ona Emin'im :)) benim doktorum doçent doktor Fatih Uygur canım. Görüşmekte yarar var elektriğiniz tutarsa n
Merhaba bende 1 ekimde oldum dikleştirme ve protez 4 günüm krem sürmek için açtım izler beni çok korkuttu düşecek gibi hissettim göğüsümğ hergün açıp krem sürmeliyim ama görüntüsü beni çok rahatsız ediyor lolipop kesik oldu meme ucu ve I çizgisi dikleştirme sizin nasıldı ne zaman izler düzelmeye başladı şuan mememin şekli bile tuhaf geliyor bana oturmamış gibiTabii ameliyat olalı 3 ay 3 hafta oldu hatta salı günü 4. Ayım dolacak :)) ben her hamilelikte büyüyecek diye ümit ettim ve büyüdü dE ama süt bitince kilolar da gidince iyice sündü göğüslerim ve resmen sıfırlandı . Zaten küçüktü benimkiler gerçi . Aslında içi boş ve sarkık olması daha iyi silikon açısından daha büyük cc konulabilir :)) ameliyattan korkmana hiç gerek Yok ameliyat günü hazırlandıktan sonra sakinleştirici iğne yapıyorlar yarı baygın gibi oluyorsun zAten ameliyathaneye götürüyorlar anestezi ekibi damardan veriyor ilacı ve uyumucam desen de bir bakmışsın kiiiii uyumuşsunuyandığında herşey bitmiş oluyor narkozun etkisiyle yarı uyanık yarı uyur bi halde oluyorsun çok ağrı sızı hissetmiyorsun . Ameliyattan sonraki üç beş saat içinde kendine geliyorsun ve zAten sonrasında da ağrı kesiciler serumlar filan yapılıyor. Dışardan gelenler genelde 2 gün kalıyorlar hastanede 2 gün boyunca daha rahat edersin. Bugüne kadar neden yaptırmamışım diyeceksin ona Emin'im :)) benim doktorum doçent doktor Fatih Uygur canım. Görüşmekte yarar var elektriğiniz tutarsa neden olmasın