Meme diklestirme ve Protez Dr. Kubilay Özdil

Teşekkür ederim bilgi verdiğin için :) Sanırım seneye ben de senin doktorunla görüşeceğim :) Şimdilik imkan yok malesef okul daha bitmedi. Bitirip olurum inşallah.

Teşekkür ederim bilgi verdiğin için :) Sanırım seneye ben de senin doktorunla görüşeceğim :) Şimdilik imkan yok malesef okul daha bitmedi. Bitirip olurum inşallah.

Ne demek canim ne zaman istersen ama istiyorsan yaptir derim. Tabiki durumunu ayarladiktan sonra ama erteleme sakin çok guzel birsey inan

Çok istiyorum ama senin konuyu okuyunca ayrı bir heyecan sardı. Geçsin zaman bian önce

Ayy merak etme zaman çok cabuk geçiyor inan bazen anlamiyoruz onun icin dedim hayallerimizi ertelemiyelim diye okulunun bitmesini mi bekliyorsun bencede kendini ne zaman hazir hissedersen o zaman yaptirirsin

Ayy merak etme zaman çok cabuk geçiyor inan bazen anlamiyoruz onun icin dedim hayallerimizi ertelemiyelim diye okulunun bitmesini mi bekliyorsun bencede kendini ne zaman hazir hissedersen o zaman yaptirirsin
Okulum bitsin ki rahatça ameliyat olabileceğim ile gidebileyim :) Türkiye'de değiliz biz, inşallah mezun olunca taşınacağız eşimin işi için. O zaman ben de kafama göre takılırım artık :)

Defos, ameliyatımı oldum dün, akşamda evdeydim, şişlikler ve biraz ağrı var doğal olarak, ama oldukça iyiyim, 325 cc takmış Kubilay bey, bunu nasıl cesaret edip yaptırdığıma şaşkınım doğrusu, ama sargıların altında bile gördüğüm görüntü şimdiden beni mutlu ediyor, hastanede diğer çalışanlar, herkes çok ilgiliydi, Kubilay bey ise insana çok yakın, arkadaş gibi, kendimi çok rahat hissettim yanında bugün de arayıp durumumu sordu, oldukça ilgili.
desteğin için çok teşekkür ediyorum Defos :))

Canimm çok çok geçmiş olsun ne demek rica ederim. Ameliyatinin iyi geçmesine çok sevindim. Ayy seninle birlikte ayni seyleri yasadim simdi:)) Evet sana soylemiştim gercekten çok ilgililer Kubilay hocada öyle cok şey borçluyum kendisine. Şişliklerin ve agrin çok normal tatlim oluyor tabiki birazcik olacak maalesef ama bunlari atlatinca çok rahatliyacaksin merak etme en zoruda benim için yuz ustu yatamamakti tekrar çok geçmiş olsun bir an önce iyleşorsin umarim :))))

Evet sırtüstü yatmak bana da zor, bende hep yüzüstü yatanlardanım, sırt ağrısı var yarı oturur pozisyonda yattığım için, ama her şey geçince seninde söylediğin gibi çok güzel olucak her şey :))

Merak etme canim biraz zorlaniyorsun ama sonucunu dusununcede sonra unutuyorsun bende cok zorluk cekmistim hersey cok kolay degil ama senin gibi bir arkadasim yoktu paylastigim sagolsun burdaki arkadaslar çok destek verdi ama doktorumu tanimiyordum herkez ameliyat konusunda farkli seyler soyluyordu bazen insanin akli karisiyor olsun yaa ne olursa olsun iyi ki yaptirmisim çok mutluyum gercekten. Bir an once iyleşmeni dilerim ne yasadigini anliyorum cunku :)))

Canım kaç milyara yaptırdın kubilay beye??

Anladım canım 4 ay olmuş. Peki bu dikleştirme de meme ucu çevresi kesiliyo ya, emzirmeye engel oluyo mu

Hayir 2.5 ay oldu 3 aya yakin yani bu ameliyatta emzirmeye engel olmz dedi bende bebek dusunuyorum ve ameliyatimi yaptirdim sorun olacagini sanmiyorum ama tabiki yasamayinca bilemem

Hayir 2.5 ay oldu 3 aya yakin yani bu ameliyatta emzirmeye engel olmz dedi bende bebek dusunuyorum ve ameliyatimi yaptirdim sorun olacagini sanmiyorum ama tabiki yasamayinca bilemem
İnşallah sorun çıkmaz ilerde emzirememek çok kötü olur çünkü. Süt kanallarının zarar görmemesi lazım ameliyatta çok önemli bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…