Merhaba Defos iyiyim canım,çooookkk memnunum protezlerden,kesi yerleri izleri de iyice hafifledi, sağ göğsümde elle dokunulduğunda dalgalanma yani sanki iniş çıkışlar var gibi bir kaç aydır, kapsülden şüphelendik ama doktor kapsül olmadığını söyledi, sağ göğsümde göğüs dokum az az olduğu için protezi hissediyor olabilirmişiz, ağrı sızı birşey yok, dışarıdan bakılınca bir şekil bozukluğu yok, é vitamini kulladırıyor doktor üç ay kadar oldu, kapsül oluşumunu önlemek içinmiş, masajlara da devam ediyorum, şimdilik düzelmesini ümid ediyoruz, ama düzelmezse yeni bir durum değerlendirme si yapılıp, yeni bir ameliyat olabilir belki, bu sefer kas altına olabilir dedi doktor, tabi düzelme olmazsa, ben ikinci kez ameliyat olup bu süreci tekrar göze alırım çünkü bu göğüslerle çok mutluyum canım, ama gerek de kalmayabilir tabi işte böyle son durum defoscum, sen nasılsın.
Yağ aldırman mı gerekiyor ne sanki
selam kızlar ben meme protezi olmayı düşünüyorum. yalnız ameliyat olduktan 1 ay sonra tatile gidicem. önceden ayarlandı çünkü. sizce 1 ay kısa bir süre mi tatile gitmek için? rahat edebilir miyim diye düşünüyorum. ben de kubilay beyle görüştüm. kendisi sıkıntı olacağını düşünmüyor. siz ne dersiniz?
D Defos cumartesi oldum ameliyatı. 345 cc kas altına konuldu. kol altından girdi. dün de sargılarım çıktı ve medikal sütyen takıldı. ilk 2-3 gün çok zordu ama şimdi günden güne rahatlıyorum. şu an çok şişler yine de görüntüsü fena değil hatta eskisinden çok daha iyi :) yalnız dikiş yerlerine yapıştırdığı ince bant çıktı ondan korkuyorum tekrar yapıştırtmam gerekir mi diye. biraz da pimpirikliyim :) şu dikişler tam kaynasa çok mutlu olucam. aslında doktor artık dikişlere birşey olmaz dedi ama bakalım.
Bende kubilay beye meme ameliyatı oldum çok teşekkür ederim kendisine çok güzel ilgilendi 1 hafta ağrım oldu sonrasında dindi korkulacak bişey yokmuş :)
Yağ aldırman mı gerekiyor ne sanki
Merhaba arkadaslar. Gecen ay ben de diklesrirme ve buyutme ameliyati oldum. Mentor 325 High Profile takildi. Herseyden once Kubilay bey inanilmaz ilgili, sabirli bir doktor. Sonucta karar verme surecinde akliniza gelen bir suru soru oluyor:) Kesinlikle herkese tavsiye ederim. Ben merakla implantlarin tam oturacagi ve gercek sonucu gorecegim gunu bekliyorum:) Tek korkum bu surecte kuculmeleri
Oncelikle bana destek veren butun arkadaslara cok tesekkur ederim. Dun ameliyatimi oldum heycanli bekleyis bitti. Gercekten fazla evham yapmisim. Hastanede tahliller yapildi meme USG cekildi anlamadim bile sonra odama doktorum geldi konustuk ameliyattan once gercekten moral verdi rahatlatti. Sonra anlamadim bile hersey cok cabuk ilerledi ve uyandigimda odamdaydim. Agrilarim vardi agri kesici igneler yapildi dun gece hastanede kaldim sabah taburcu oldum. Simdi daha iyiyim ama direnler var tabiki onlari takip ediyoruz sagolsun doktorum arayip surekli durumumu soruyor. Simdi sargilarin acilmasini ve bu direnlerin cikmasini bekliyorum. Ben daha cok agrilar bekliyordum tabiki var ama dayanilmayacak birsey degilmis. Isteyen arkadaslar sakin korkmayin surec cok guzel isliyor ve fark etmeden olup bitiyor
Ameliyattan sonra meme başında sanki yirtiliyomus gibi bi his oluyo mu kolunu oynattikca. Ben cuma gunu oldummeme altından. Kolumu hareket ettirince meme basimda yirtiliyomus hissi oluyo normal mi. Kas altıMerhaba arkadaslar. Gecen ay ben de diklesrirme ve buyutme ameliyati oldum. Mentor 325 High Profile takildi. Herseyden once Kubilay bey inanilmaz ilgili, sabirli bir doktor. Sonucta karar verme surecinde akliniza gelen bir suru soru oluyor:) Kesinlikle herkese tavsiye ederim. Ben merakla implantlarin tam oturacagi ve gercek sonucu gorecegim gunu bekliyorum:) Tek korkum bu surecte kuculmeleri
Merhaba arkadaslar. Gecen ay ben de diklesrirme ve buyutme ameliyati oldum. Mentor 325 High Profile takildi. Herseyden once Kubilay bey inanilmaz ilgili, sabirli bir doktor. Sonucta karar verme surecinde akliniza gelen bir suru soru oluyor:) Kesinlikle herkese tavsiye ederim. Ben merakla implantlarin tam oturacagi ve gercek sonucu gorecegim gunu bekliyorum:) Tek korkum bu surecte kuculmeleri
Merhaba, daha once 75b idi gogus olcum, ama cok sarkik ve asimetrikdi. Ben zaten doktor beye buyuk degil, duzgun guzel gogusler istedigimi soyledim o da bunu uygun gordu.Merhaba geçmiş olsun. Dikkeştirme yapıldığına göre daha önceden dokunuz varmış , 325 cc ile gğzel sonuçlar alırsınız bence . Önceden kaç cm meme dokunuz vardı ?
Merhaba, daha once 75b idi gogus olcum, ama cok sarkik ve asimetrikdi. Ben zaten doktor beye buyuk degil, duzgun guzel gogusler istedigimi soyledim o da bunu uygun gordu.