Merhaba, daha once 75b idi gogus olcum, ama cok sarkik ve asimetrikdi. Ben zaten doktor beye buyuk degil, duzgun guzel gogusler istedigimi soyledim o da bunu uygun gordu.
Slm nasil oldun artik rahatlamissindir alistinmi yeni goguslerine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, daha once 75b idi gogus olcum, ama cok sarkik ve asimetrikdi. Ben zaten doktor beye buyuk degil, duzgun guzel gogusler istedigimi soyledim o da bunu uygun gordu.
Merhaba Defos iyiyim canım,çooookkk memnunum protezlerden,kesi yerleri izleri de iyice hafifledi, sağ göğsümde elle dokunulduğunda dalgalanma yani sanki iniş çıkışlar var gibi bir kaç aydır, kapsülden şüphelendik ama doktor kapsül olmadığını söyledi, sağ göğsümde göğüs dokum az az olduğu için protezi hissediyor olabilirmişiz, ağrı sızı birşey yok, dışarıdan bakılınca bir şekil bozukluğu yok, é vitamini kulladırıyor doktor üç ay kadar oldu, kapsül oluşumunu önlemek içinmiş, masajlara da devam ediyorum, şimdilik düzelmesini ümid ediyoruz, ama düzelmezse yeni bir durum değerlendirme si yapılıp, yeni bir ameliyat olabilir belki, bu sefer kas altına olabilir dedi doktor, tabi düzelme olmazsa, ben ikinci kez ameliyat olup bu süreci tekrar göze alırım çünkü bu göğüslerle çok mutluyum canım, ama gerek de kalmayabilir tabi işte böyle son durum defoscum, sen nasılsın.
Merhaba arkadaslar. Gecen ay ben de diklesrirme ve buyutme ameliyati oldum. Mentor 325 High Profile takildi. Herseyden once Kubilay bey inanilmaz ilgili, sabirli bir doktor. Sonucta karar verme surecinde akliniza gelen bir suru soru oluyor:) Kesinlikle herkese tavsiye ederim. Ben merakla implantlarin tam oturacagi ve gercek sonucu gorecegim gunu bekliyorum:) Tek korkum bu surecte kuculmeleri
Defola merhaba ben sizi takip ede ede 6 gün önce Kubilay hocaya küçültme ve dikleştirme ameliyatı oldum. Silikonsuz ama benim dokumla yapıldı. Size yapılan nedir. Meme büyütme mi yapıldıSlm nasilsiniz merak ettim alistiniz mi ben tam olarak iylestim ama yinede bazen bakiyorum yorumlara
Defos demek istedim pardonDefola merhaba ben sizi takip ede ede 6 gün önce Kubilay hocaya küçültme ve dikleştirme ameliyatı oldum. Silikonsuz ama benim dokumla yapıldı. Size yapılan nedir. Meme büyütme mi yapıldı
Defola merhaba ben sizi takip ede ede 6 gün önce Kubilay hocaya küçültme ve dikleştirme ameliyatı oldum. Silikonsuz ama benim dokumla yapıldı. Size yapılan nedir. Meme büyütme mi yapıldı
Yeni olmasına rağmen maaşallah gezip dolaşıyorum. İyiki sizi dinlemişim. Hatta şuan Kubilay hocanın yanındayım kontrole geldim. Gerçekten doğru yerdeyiz. İyiki yazılarınızı okumuşumMerhaba çok geçmis olsun simdi nasilsin bana meme dikleştirme ve protez yapildi ikisi birlikte oldu tabii uzun sure oldu ben cok memnunum seninki cok daha yeni nasil oldun
Yeni olmasına rağmen maaşallah gezip dolaşıyorum. İyiki sizi dinlemişim. Hatta şuan Kubilay hocanın yanındayım kontrole geldim. Gerçekten doğru yerdeyiz. İyiki yazılarınızı okumuşum
Arkadaşlar ben de Kubilay Özdil 'e meme büyütme ameliyatı oldum. Bugün 4. Günüm bandajlarım alındı. Ameliyatım çok başarılı geçti. Öyle aman aman ağrım sızım olmadı. Doktor bey çok güvenilir ve bu işin uzmanı. Haftada 2/3 ameliyat yapıyormuş. Çok araştırdım. Ücreti de aynı kalitede ameliyat yapanlara göre çok makul. Güleryüzlü ve sempatik ve çok ilgili bir doktor. Akrapol hastanesinde oldum. Personel korkunç ilgili ve profesyonel. Hastaneyi de çok beğendim. Sekreteri de çok şeker. Ben hiç tanımıyordum. İyi ki bulmuşum. Çok memnunum. Çok iyi bir doktor olduğunu düşünüyorum. Oldukça da rahatlatıyor.
Cok gecmis olsun umarim iyisindir. Ne kadar fiyati senin ameliyatin?Arkadaşlar ben de Kubilay Özdil 'e meme büyütme ameliyatı oldum. Bugün 4. Günüm bandajlarım alındı. Ameliyatım çok başarılı geçti. Öyle aman aman ağrım sızım olmadı. Doktor bey çok güvenilir ve bu işin uzmanı. Haftada 2/3 ameliyat yapıyormuş. Çok araştırdım. Ücreti de aynı kalitede ameliyat yapanlara göre çok makul. Güleryüzlü ve sempatik ve çok ilgili bir doktor. Akrapol hastanesinde oldum. Personel korkunç ilgili ve profesyonel. Hastaneyi de çok beğendim. Sekreteri de çok şeker. Ben hiç tanımıyordum. İyi ki bulmuşum. Çok memnunum. Çok iyi bir doktor olduğunu düşünüyorum. Oldukça da rahatlatıyor.
Cok gecmis olsun umarim iyisindir. Ne kadar fiyati senin ameliyatin?
Merhaba... bu sali gunu oldum ameliyati. Henuz birsey anlamis degilim cunku asiri sisler. Agzima girecekler gibi hissediyorum umarim inecektir yakinda.Merhaba fiyatlarin ne kadar oldugunu bilmiyorum ben yaptirali uzun zaman oldu sen ne zaman olacaksin karar verdin mi merak ettim. Kubilay hoca gercekten işinde basarili ve cok ilgilidir benim ameliyatimdan cok memnunum bence kesinlikle cok iyi bir karar vermissin
Merhaba... bu sali gunu oldum ameliyati. Henuz birsey anlamis degilim cunku asiri sisler. Agzima girecekler gibi hissediyorum umarim inecektir yakinda.
Çok geçmiş olsun size kurtuldunuz gerçekten darısı başımıza bana da diklestirme yapılacak çok çok merak ediyorum silikonsuz olacak benimki size neden silikon kondu acaba doku mu azdiCanim benim ilk ameliyatim hem protez kondu hem diklestirme yapildi ama inan korkulacak gibi degil hic endiselenme rahat ol ameliyata girene kadar girdikten sinra zaman cok cabuk geciyor gun gun iylesiyorsun his kaybi var suanda ama gecici cok yeni daha merak etme cesaretini topla ve ameliyata gir tatlim hangi doktor yapacak benim şansimdan doktorum gercekten cok cok ilgili ve insani rahatlatiyor doktordan cok arkadas gibi yaklasiyor
Çok geçmiş olsun size kurtuldunuz gerçekten darısı başımıza bana da diklestirme yapılacak çok çok merak ediyorum silikonsuz olacak benimki size neden silikon kondu acaba doku mu azdi
Allah izin verirse haftaya 25 aralık ameliyat ya bana da ici boş gibi gelio ama kaç dr a gittiysen silikon olmaz dediler fotolarını görebilir miyim cnm kafam çok kariiskMerhaba evet gercekten cok mutluyum darisi basina olsun :)) benim goguslerim sarkik ve ici bosalmisti o yuzden protezle birlikte diklestirmeyi uygun gordu doktorum. Sen ne zaman ameliyat olacaksin hic merak etme insallah cok guzel gecer
Allah izin verirse haftaya 25 aralık ameliyat ya bana da ici boş gibi gelio ama kaç dr a gittiysen silikon olmaz dediler fotolarını görebilir miyim cnm kafam çok kariisk