Meme diklestirme ve Protez Dr. Kubilay Özdil

Allah izin verirse haftaya 25 aralık ameliyat ya bana da ici boş gibi gelio ama kaç dr a gittiysen silikon olmaz dediler fotolarını görebilir miyim cnm kafam çok kariisk
Merhaba ameliyat oldunmu nasıl geçti

Bende 26 aralıkta dikleştirme ve Protez bi arada yapıldı ağrılarım özellikle yatıp kalkınca çok oluyor
Şu an büyüklüğünden ve şeklinden hiç memnun değilim
Merak ediyorum ne zaman ağrılar rahatlayacak ve ne zaman düzgün şekil alacak

Merhabalar evet bugün 6.günüm şu an iyiyim çok şükür bana yağ da konmuş cunki toparlayamamis bana sadece diklestirme oldu silikonsuz çok şükür şu an iyiyim ara ara ağrı sızı oluyor görüntü desen anlamadim çok dolu duruyor şu an ama yassi sutyen korse den kaynak li sanırsam elleyince yumurta gibi gelio sanki yuvarla değil de yamuk yumuk heryer sis koltuk altına doğru da baya sis merak etmeyin bir süre sonra normale dönecek insss

Ay inşallah benimkide çok aşırı büyük duruyor ve ucu düzgün durmuyor

Merhaba çok gecmis olsun simdi nasil oldunuz agrilariniz artik tamamen gecmistir hangi doktora yaptirdiniz bende erken donemde sislikler normal tabiki ama simdi daha iyimisiniz

Merhaba çok gecmis olsun simdi nasil oldunuz agrilariniz artik tamamen gecmistir hangi doktora yaptirdiniz bende erken donemde sislikler normal tabiki ama simdi daha iyimisiniz
Ben samsunda liv hospital da Umut Tuncere oldum ağrı basınç geçti şükür bayada yumuşadı ama hala gözüme büyük görünüyor ve biraz şekilsiz
Gececekmi bilmiyorum

Ben samsunda liv hospital da Umut Tuncere oldum ağrı basınç geçti şükür bayada yumuşadı ama hala gözüme büyük görünüyor ve biraz şekilsiz
Gececekmi bilmiyorum

Anladim merak etmeyin daha cok erken tabiki duzelecek sislikler vardir d9ktorunuz ne diyor bu duruma

Arkadaşlar merhaba , ben de Kubilay bey e ameliyat olmak istiyorum.Hiç olumsuz bir şey duymadım ve bu durum beni cesaretlendirdi.Salı günü ilk görüşmem var bakalım inşallah sonuçlar olumlu olur.Bu süreçte bana da yardımcı olursanız sevinirim, ben de aranıza katılmak istiyorum.

Merhaba ben dikleştirme ve protez ameliyatı olmak istiyorum doktor kim ve memnunmusunuz ?

Merhaba ben dikleştirme ve protez ameliyatı olmak istiyorum doktor kim ve memnunmusunuz ?

Merhaba kusura bakmayin gec gordum ben Kubilay hocaya yaptirdim uzun sure oldu tabiki ama unuttum bile artik tamemen eskiden beri boyleymis gibi çok mutluyum gercekten iyiki yaptirmisim

Maalesef fotograf paylasmiyorum ama doktor bey size gorusmeye gittiginizde gosteriyor

Merhaba
Bende hem dikleştirme hem protez yaptırmak istiyorum Bende doktorunuzun ismini öğrenebikirmiyim rica etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…