Meme diklestirme ve Protez Dr. Kubilay Özdil

Slm canimmm nasilsin cok uzun zaman oldu gorusemedik nasil gidiyor

Slm nasilsiniz merak ettim alistiniz mi ben tam olarak iylestim ama yinede bazen bakiyorum yorumlara

Slm nasilsiniz merak ettim alistiniz mi ben tam olarak iylestim ama yinede bazen bakiyorum yorumlara
Defola merhaba ben sizi takip ede ede 6 gün önce Kubilay hocaya küçültme ve dikleştirme ameliyatı oldum. Silikonsuz ama benim dokumla yapıldı. Size yapılan nedir. Meme büyütme mi yapıldı

Defola merhaba ben sizi takip ede ede 6 gün önce Kubilay hocaya küçültme ve dikleştirme ameliyatı oldum. Silikonsuz ama benim dokumla yapıldı. Size yapılan nedir. Meme büyütme mi yapıldı

Merhaba çok geçmis olsun simdi nasilsin bana meme dikleştirme ve protez yapildi ikisi birlikte oldu tabii uzun sure oldu ben cok memnunum seninki cok daha yeni nasil oldun

Merhaba çok geçmis olsun simdi nasilsin bana meme dikleştirme ve protez yapildi ikisi birlikte oldu tabii uzun sure oldu ben cok memnunum seninki cok daha yeni nasil oldun
Yeni olmasına rağmen maaşallah gezip dolaşıyorum. İyiki sizi dinlemişim. Hatta şuan Kubilay hocanın yanındayım kontrole geldim. Gerçekten doğru yerdeyiz. İyiki yazılarınızı okumuşum

Yeni olmasına rağmen maaşallah gezip dolaşıyorum. İyiki sizi dinlemişim. Hatta şuan Kubilay hocanın yanındayım kontrole geldim. Gerçekten doğru yerdeyiz. İyiki yazılarınızı okumuşum

Size yardimci olduysa gercekten çok mutlu oldum. Kesinlikle katiliyorum size iyi olmanizada ayrica cok cok sevindim superr ama yinede iyiyim diye cok haraket etmeyin sonra sorun olmasin dikkat edin lutfen

Arkadaşlar ben de Kubilay Özdil 'e meme büyütme ameliyatı oldum. Bugün 4. Günüm bandajlarım alındı. Ameliyatım çok başarılı geçti. Öyle aman aman ağrım sızım olmadı. Doktor bey çok güvenilir ve bu işin uzmanı. Haftada 2/3 ameliyat yapıyormuş. Çok araştırdım. Ücreti de aynı kalitede ameliyat yapanlara göre çok makul. Güleryüzlü ve sempatik ve çok ilgili bir doktor. Akrapol hastanesinde oldum. Personel korkunç ilgili ve profesyonel. Hastaneyi de çok beğendim. Sekreteri de çok şeker. Ben hiç tanımıyordum. İyi ki bulmuşum. Çok memnunum. Çok iyi bir doktor olduğunu düşünüyorum. Oldukça da rahatlatıyor.

Merhaba çok gecmis olsun iyi olmaniza cok sevindim kesinlikle katiliyorum benim doktorum gerçekten çok ilgili ve işinde çok başarili bende kendisine ameliyat oldugum icin çok mutluyum gercekten

Merhaba meme diklestirme ve buyutme ameliyati olacagim. Kubilay bey’den randevu aldim yakinda gorusecegim ancak ortalama bir fiyat verebilecek olaniniz var mi?

Cok gecmis olsun umarim iyisindir. Ne kadar fiyati senin ameliyatin?

Cok gecmis olsun umarim iyisindir. Ne kadar fiyati senin ameliyatin?

Merhaba fiyatlarin ne kadar oldugunu bilmiyorum ben yaptirali uzun zaman oldu sen ne zaman olacaksin karar verdin mi merak ettim. Kubilay hoca gercekten işinde basarili ve cok ilgilidir benim ameliyatimdan cok memnunum bence kesinlikle cok iyi bir karar vermissin

Merhaba... bu sali gunu oldum ameliyati. Henuz birsey anlamis degilim cunku asiri sisler. Agzima girecekler gibi hissediyorum umarim inecektir yakinda.

Merhaba... bu sali gunu oldum ameliyati. Henuz birsey anlamis degilim cunku asiri sisler. Agzima girecekler gibi hissediyorum umarim inecektir yakinda.

1 sene sonra asıl anlarsınız gerçek şeklini. Hatta üzülebilirsiniz bari bu kadar küçülmeseydindiye ahhahaha şaka bi yana şiş haline bi süre sonra alışıyorsunuz sonra küçüldükçe fazla küçülmüş gibi geliyor tabi her türlü öncekinden kat be kat iyi oluyor

arkadaslar merhaba, aylardir buadaki tum yorumlari okudum ve sizlerin sayesinde hadi artik diyebildim kendime. hem doktor guvenilirligi hem de fiyati acisindan dusununce Kubilay Özdil ve Hakan Uzun arasinda kaldim. Hakan bey Hacettepe'de gerceklestiriyor ameliyatlarini ve gerek meme gerek burun ameliyatlariyla ilgili hic kotu bir yorum okumadim hatta muayene sonucunda 11 Ocak icin ameliyat gunu bile aldim :) fakat hala kararsizim. Sanirim yarin Kubilay Özdil'e de muayene olucam ama bu konuda tecrubesi olan arkadaslardan bana destek olmalarini rica edecegim. Kubilay bey icin yorumlar cok iyi ama acaba hacettepe'de olursam daha fazla hasta sirkulasyonundan dolayi Hakan hoca'nin el yatkinligi ya da tecrubesi vs daha da gelismius midir diye de soruyorum kendime ya da tam tersi olup acaba umursamaz bir havada mi yapar ya da hijyen acisindan daha mi zayif kalir acaba. Cok az zamanim kaldi ameliata, is yerinden 2 haftalik iznimi falan herseyi cok cok onceden aldim ama yine de cok kafami kurcaliyor bu durum, lutfen memesi olmayan bu arkadasiniza da yardimci olun o da sizler gibi guzel memeliler kervanina katilsin :)
cok tesekkurler simdiden hepinize

Çok geçmiş olsun size kurtuldunuz gerçekten darısı başımıza bana da diklestirme yapılacak çok çok merak ediyorum silikonsuz olacak benimki size neden silikon kondu acaba doku mu azdi

Çok geçmiş olsun size kurtuldunuz gerçekten darısı başımıza bana da diklestirme yapılacak çok çok merak ediyorum silikonsuz olacak benimki size neden silikon kondu acaba doku mu azdi

Merhaba evet gercekten cok mutluyum darisi basina olsun :)) benim goguslerim sarkik ve ici bosalmisti o yuzden protezle birlikte diklestirmeyi uygun gordu doktorum. Sen ne zaman ameliyat olacaksin hic merak etme insallah cok guzel gecer

Merhaba evet gercekten cok mutluyum darisi basina olsun :)) benim goguslerim sarkik ve ici bosalmisti o yuzden protezle birlikte diklestirmeyi uygun gordu doktorum. Sen ne zaman ameliyat olacaksin hic merak etme insallah cok guzel gecer
Allah izin verirse haftaya 25 aralık ameliyat ya bana da ici boş gibi gelio ama kaç dr a gittiysen silikon olmaz dediler fotolarını görebilir miyim cnm kafam çok kariisk

Allah izin verirse haftaya 25 aralık ameliyat ya bana da ici boş gibi gelio ama kaç dr a gittiysen silikon olmaz dediler fotolarını görebilir miyim cnm kafam çok kariisk

Tabiki istersen yollayabilirsin elimden geldigi kadar sana yardimci olmaya calisirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…