- 24 Şubat 2015
- 483
- 394
Benim doktorum iz konusunda tereddut etmemem gerektihini soylemisti cok realist herseyi sak diye soyleyen bi dr olmasna ragmen. Dikis teknigi konusunda kendine guveniyordu :)doktor bana peşin peşin iz kalacağını söyledi zaten de ama ne bilim kişiye göre değişiyor izlerin belirginliği ya da doktorun mahareti bilemiyorum
siz kime ameliyat olacaktınız?iz için size örnek fotoğraf falan gösterdi mi acabadoktor bana peşin peşin iz kalacağını söyledi zaten de ama ne bilim kişiye göre değişiyor izlerin belirginliği ya da doktorun mahareti bilemiyorum
ben sizin doktoru da unuttum,istanbul'daydı zaten.ben o doktora ameliyat olmak istiyorumBenim doktorum iz konusunda tereddut etmemem gerektihini soylemisti cok realist herseyi sak diye soyleyen bi dr olmasna ragmen. Dikis teknigi konusunda kendine guveniyordu :)
Ozan balik. Fulya sisli terrace rezidancede clinigiben sizin doktoru da unuttum,istanbul'daydı zaten.ben o doktora ameliyat olmak istiyorum
benim yarın netleşicek doktorla anlaşabilirsek eğer size yazarım şimdi isim vermek pek doğru olmaz gibi ya da özelden yazarım izle ilgili herhangi bir foto göstermedisiz kime ameliyat olacaktınız?iz için size örnek fotoğraf falan gösterdi mi acaba
ne güzel maşallahBenim doktorum iz konusunda tereddut etmemem gerektihini soylemisti cok realist herseyi sak diye soyleyen bi dr olmasna ragmen. Dikis teknigi konusunda kendine guveniyordu :)
senin de güzel haberlerini bekliyoruzne güzel maşallahşanslısınız valla darısı bana inşallah dua edin kızlar
merhaba,çok geçmiş olsun öncelikle.Meme dikleştirme ameliyatımı oldum bilgi almak isteyenlere tecrübelerimi aktarabilirim
canım aynı durumdan ben de muzdaribim. kilo alıp mı verdin?Arkadaşlar ben de meme diklestirme olmak istiyorum ama izler beni düşündürüyor nerdeyse her yanım ameliyat izi bi goguslerimde yok o da sarkik. Sarkikmi olsun yoksa diklessin ama iz mi olsun karar veremedim. Ben Ankarada yaşıyorum burda ameliyat olan varsa doktor ismi ve izlerinin resmini yollayabilirmi??? Arkadaşlar ya çok muzdaribim 33 yaşındayım 60 yaşında gibi sarkik vücudum var
Ben 36 yaşındaym 6 ay önce protez ve dikleştirme ameliyatı oldum.izler endişelendirmesin yani bilemiyorum vücuda bağlı olabilirmi ama benim şimdiden izlerim baya silikleşti.doktorum 1 yıl sonra yok denecek kadar az olacak oz görüntüsü dedi inanıyorumda...Arkadaşlar ben de meme diklestirme olmak istiyorum ama izler beni düşündürüyor nerdeyse her yanım ameliyat izi bi goguslerimde yok o da sarkik. Sarkikmi olsun yoksa diklessin ama iz mi olsun karar veremedim. Ben Ankarada yaşıyorum burda ameliyat olan varsa doktor ismi ve izlerinin resmini yollayabilirmi??? Arkadaşlar ya çok muzdaribim 33 yaşındayım 60 yaşında gibi sarkik vücudum var
ben de protez ve dikleştirme olacağım ama doktorunuz kimdi acaba?Ben 36 yaşındaym 6 ay önce protez ve dikleştirme ameliyatı oldum.izler endişelendirmesin yani bilemiyorum vücuda bağlı olabilirmi ama benim şimdiden izlerim baya silikleşti.doktorum 1 yıl sonra yok denecek kadar az olacak oz görüntüsü dedi inanıyorumda...
İzmir ekol hastanesinde fatih uygur siz nerdesinizben de protez ve dikleştirme olacağım ama doktorunuz kimdi acaba?
ben istanbul'dayım,ne kadara ameliyat oldunuz acaba?İzmir ekol hastanesinde fatih uygur siz nerdesiniz
6 bin canm.6 ay önceben istanbul'dayım,ne kadara ameliyat oldunuz acaba?
canım fiyat çok iyi,üstelik hem dikleştirme hem de protez için bu fiyat? şaşırdım cidden çok iyi,memnunsun anladığım kadarıyla.izleri 6 ayda ne kadar geçti,çatlak izi gibi mi duruyor?6 bin canm.6 ay önce
Evet çok memnunum zaman geçtikce oturuyorlar...izlerde pembe çizgi halindecanım fiyat çok iyi,üstelik hem dikleştirme hem de protez için bu fiyat? şaşırdım cidden çok iyi,memnunsun anladığım kadarıyla.izleri 6 ayda ne kadar geçti,çatlak izi gibi mi duruyor?