Meme dikleştirme ameliyati

arkadaşlar merhaba, ben de bir süredir meme dikleştirme ameliyatı olmak istiyorum ve sonunda çok yaklaştğımı hissediyorum, yalnız ameliyat olacağım doktoru iyi seçmek istiyorum ve bütçem 3,5-4 bin arası, öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler

Ben 3000 tl oldum

Begendigine sevindim canim tesekkur ederim :) izlerimde pek sknti yok ama sende biraz zamana birak hemen uzulme benim uc ay oldu fotolar 40 gunlukkendi
merhabalar beni de izler misiniz? aşırı kilo alma-verme sonucunda yaptırmayı düşünüyorum ama izler kabusum resmen zaten her yerim çatlak hem de bu izler olacak

Ben 20 ocakta hem dikleştirme hem.protez amlyatı oldm..daha bantlar çikmadı ..pazartsi çıkcak bnde merakla beklyrm izler ne durumda bilmyrm ama şmdi okuyunca korktm ...

Ben 20 ocakta hem dikleştirme hem.protez amlyatı oldm..daha bantlar çikmadı ..pazartsi çıkcak bnde merakla beklyrm izler ne durumda bilmyrm ama şmdi okuyunca korktm ...
bizimle de paylaşır mısınız?benim de kilo al ver durumlarından hem dikleştirme olmam gerekiyor hem de meme büyütme.sanırım asıl ize sebep olan da dikleştirme

siz neden hem dikleştirme hem de büyütme oldunuz acaba?
Benm iki kızım var emzirmeden kilo alip vermeden dolayı aşıri sarkma ve doku kaybm vardı yani sütyensz dümdüz oluyordm..bu durumdan çok rahatsz oldm ve doktorumda silikon yaparsam sadece ilerde sarkma olablr tekrar derinde esnek dedi dikleştrmyle çok daha gzl olur sonuç izleri sorun yapmazsan dedi..ama yok silikon olsn ilerde sarknca dikleştrme olurum dersen o da olur dedi..ben 2 kez acı cekmektense birkerede güzeli olsn dedm..mutlym :)

umarım izleri çok göze batmıyordur ben çok dert ediyorum bu izleri çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…