Meme dikleştirme ameliyati

Hım hatırladım ya lolipop tarzıydı kesi izin di mi. Ve doktorun Fatih Uygurdu. Kaç cc protez var sende?
Aynen lollipop şeklinde kesi izi ve 325 cc yuvarlak mentor plus profil canm benim...dual plan :)) gerçekten işinde ço başarılı bir doktor.güleryüzlü samimi ve çok içten...gözüm kapalı giderim bugün yine olsa..

Benimde dik+protez olcak dual plan izler kalıyor mu çok beni izlermisin cnm

Benimde dik+protez olcak dual plan izler kalıyor mu çok beni izlermisin cnm
İzler 1 yıl içinde yok denecek kadar silikleşecekmiş canm.benim 7 ay oldu ve baya iyi ilerliyoruz doktor beyin görüşüyle ki fark ediyorum bende ilk gün kıpkirmzıydı şu an hafif kahverengi.

İzler 1 yıl içinde yok denecek kadar silikleşecekmiş canm.benim 7 ay oldu ve baya iyi ilerliyoruz doktor beyin görüşüyle ki fark ediyorum bende ilk gün kıpkirmzıydı şu an hafif kahverengi.
Görebilme imkanım varmi takip etseniz ama istemezseniz hiç sorun değil sonuçta özel bişi anlarım çok tskederim

Canm bi nevi oyle oldu iki dogum iki emzirmeden sonra oldu. Izlerden korkuyordum bende ama elhamdllh hicc iz yok sifira yakin oldu dort ayda.izledim gorebilirsn
Benide izlermisiniz bende amilyat olmak istiyorum izleri merak ediyorum benimde sarkma var ve büyük göğüslerim küçültme konusuda emin Değilim sadece sarkık olması rahatsız ediyor beni ve dogumdan sonra yayıldı biraz sanki cünkü sütyenler olmuyor hep desteksiz takıyorum ve sabit modeller bulmaya calısıyorum sadece Pentinin Lotus modeli oluyor bana allahtan bu sene oda bir cok renk ve desen çıkarttı Biraz moral oldu bana.

Meme dikleştirme ameliyatımı oldum bilgi almak isteyenlere tecrübelerimi aktarabilirim
Merhabaa bende dikleştirme ameliyatı olmak istiyorum ama gerçekten ne yapıcağımı hiç bilemiyorum izler çok kafamı karıştırıyor internetten araştırdım gerçek bir iz görüntüsü bulamadım bana yardımcı olurmusunuz

şu iz olmasa ben de bugün gidip yaptıracağım ama o izlerin allah belasını versin,korkumdan yaptıramıyorum.

nasıl bi görüntü oluşuyor korkulucak kadarmı görmeme yardımcı olcak birileri varmı
Ben de oldum meme ucundan dikleştirme izler ile ilgili bence korkulacak bişey yok. cildin diğer yaralarda nasıl iyileşiyor sa o şekilde olacaktır. Benim 2.5 ay oldu şimdiden karşıdan belli bile değil. Diğer şekillerdeki dikleştirme izleride bir yılda belli belirsiz oluyor. Dikleştirme izlerini en iyi The Real Self Team diye yabancı bir site var oraya üye olup görebilirsin.

nasıl bi görüntü oluşuyor korkulucak kadarmı görmeme yardımcı olcak birileri varmı
bazılarının iyi bazılarının kötü,ben de bilemiyorum işte benimki nasıl olur. aynı doktor yapsa bile kişiden kişiye değişebiliyor

canım senin sarkma çok azdı sanırım?

Evet azdı yani içi boşalmış ti. Daha sonradan protezle birlikte sarkmasin diye böyle yaptı doktorum. İyi de oldu.
anladım canım benim az değil maalesef,en iyi ihtimalle lolipop olur ki onların izi oluyor işte keşke sadece meme başı kesisi olsa benimki de.
geçmiş olsun bu arada,memnun musun?

anladım canım benim az değil maalesef,en iyi ihtimalle lolipop olur ki onların izi oluyor işte keşke sadece meme başı kesisi olsa benimki de.
geçmiş olsun bu arada,memnun musun?
Lolipop veya diğer kesi izlerini içeren resimleri de çok gördüm. Cok Koyu renk tenli olanlar disinda izler kabul edilebilir düzeyde bence. İlk bir kaç ay kötü görünsede bir yılda daha iyi oluyor. Benim meme ucu tamamen kesilmesine rağmen izler şimdiden siliklesti. Arkadaşa gösterdim inanmıyor ameliyat izi olduğuna. Doktorun eli cilt yapısı önemli sanırım. Cok Memnunum kisacasi. Darısı basiniza

çok sağ ol canım biraz rahatlattın.
ben beyaz tenliyim ama çoook hassas bir cilt yapım var,kesin bende izler kötü durur diye endişelenmeden edemiyorum.
doktorun kimdi bu arada?

evet izledim o siteden gerçekten inanılmaz resimler var ve çok deforme olmuş göğüsleri bile o şekle getirmeleri o izin olmasına değer gerçekten çok korkulucak bişey yokmuş belli bi süre sonra normale dönüo gibi

evet ben de baktım içim daha rahatladı.
senin sarkmanın derecesi ne canım?benim 3. derece.
çok kilo alıp vermekten oldu.şimdi kilo veriyorum iyice içleri boşalıyor en çok göğüslerimden gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…