Meme dikleştirme ameliyati

Selam ben ankara da iki ay önce meme dikleştirme ve protez oldum. Memenin sarkma dereceleri var benimki 1. Derece(az sarkma yani) ve asimetri vardı. Meme ucu kesisiyle yaptı 385cc yuvarlak protez koydu. Bu yöntem dikleştirme de en az iz olan yöntem. Şimdiden izler iyi görünüyor bir yıl sonra belli bile olmayacak. Ama sarkma fazlaysa tabiki dikine kesi de oluyor. Dikleştirme den protez koyarsanız tekrar sarkip daha kötü bir görüntü olacaktır. Ben de zor karar verdim. Sadece protez konulsun istedim ama doktorum kabul etmedi yapmam dedi. Dikleştirmeye karar verirsen yaparım dedi. Neyse ankara da ferruh bingul e 10 bin tl ye yaptırdım. Şuan da çok memnunum. Meme ucu izleri yok gibi birşey şaşırdım kaldım.

Canım senin fotolarını görebilirmiyim bende meme ucu kesisiyle hem dikleştirme hem protez ameliyati olmak istiyom da?

Olur görebilirsin ama önce ben seni bi göreyim. Hem de şuandaki haline bakıp yorum da yapabilirim senin için dahafaydalı .olur.
Canım benim göğüslerim şuanda berbat durumda aşırı bir asimetri farkı var. Henüz ameliyat olmadım. Ama bu berbat haliyle fotoğraf koymak istemiyorum. 1 senedir kocamın karşışında sütyenimi bile çıkaramadım. Kocamda ameliyattan sonra görcek öyle dedim ona da anlayış gösterdi. Neyse seni zorlamıyim.Ben ameliyat izi kalsın istemiyom endişelerim var o yüzden görmek istedim fotonu.Sen ameliyat olmuşsun özgüven kazanmışsın sonuçta diye düşündüm.Neyse iyi günler.

Benim doktorum iz konusunda tereddut etmemem gerektihini soylemisti cok realist herseyi sak diye soyleyen bi dr olmasna ragmen. Dikis teknigi konusunda kendine guveniyordu :)
Merhaba dikiş izlerinizin son halini gorebilirmiyim rica etsem canim bende doktor araştırıyorum kızım için diklestirmeyle birlikte silikon taktiricak kızım ayrıca istanbulda bu amaliyati olup memnun olanlardan tavsiye bekliyorum

Evet yapıldı dikleştirme ve protez izler için jel kullanıyorum baya silikleşti fatih bey de bugün süper ilerliyoruz dedi.gayet dikiz yani :))))
:))))çok sevindim ya ne güzel. Peki bende dikleştirme ve protez yaptırcam da canım senin hangi kesi yöntemiyle oldu dikleştirme ve protezin?

Evet yapıldı dikleştirme ve protez izler için jel kullanıyorum baya silikleşti fatih bey de bugün süper ilerliyoruz dedi.gayet dikiz yani :))))
Hım hatırladım ya lolipop tarzıydı kesi izin di mi. Ve doktorun Fatih Uygurdu. Kaç cc protez var sende?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…