Meme dikleştirme ameliyati

Ben evli değilim canım bekarım ama artık genetiktenmi desem kilo alıp vermektenmi desem orta derecede bi sarkma var ve uzun zamandır araştırıyorum burayada yeni üye oldum zaten şimdi dietteyim istediğim kiloya düştüğüm zaman güzel bi doktor bulup ameliyat olmak istiyorum .

Lolipop veya diğer kesi izlerini içeren resimleri de çok gördüm. Cok Koyu renk tenli olanlar disinda izler kabul edilebilir düzeyde bence. İlk bir kaç ay kötü görünsede bir yılda daha iyi oluyor. Benim meme ucu tamamen kesilmesine rağmen izler şimdiden siliklesti. Arkadaşa gösterdim inanmıyor ameliyat izi olduğuna. Doktorun eli cilt yapısı önemli sanırım. Cok Memnunum kisacasi. Darısı basiniza

nerde ameliyat oldun canım öğrenebilrmiyim?

nerde ameliyat oldun canım öğrenebilrmiyim?
Ankara da ferruh bingul yaptı ameliyatımı. Ben sadece protez takılsın dedim kabul etmedi asimetri vardı biraz meme ucundan toparlama yapar asimetri yi de düzeltirim başka şartlarda ameliyat yapmam çünkü 2 seneye tekrar sarkar dedi. Izlerden korktuğum için vazgeçtim ama araştırmalarim sonuçunda en mantıklı kararın bu olduğuna karar verip kendimi doktorun ellerine bıraktım. Büyüklüğüne felan da o karar verdi. Memnunum kaldim. Tam verdiği ölçülerde memelere sahibim şu anda.

Anladım canım sevindim memnun kaldığına. Bende İstanbul da yaşadığımdan buralarda güzel bi doktor arayışına girmeliyim.
ben de istanbul'da yaşıyorum araştırıyorum hala.
Ben evli değilim canım bekarım ama artık genetiktenmi desem kilo alıp vermektenmi desem orta derecede bi sarkma var ve uzun zamandır araştırıyorum burayada yeni üye oldum zaten şimdi dietteyim istediğim kiloya düştüğüm zaman güzel bi doktor bulup ameliyat olmak istiyorum .
ben de diyetteyim şu an ideal kiloma ulaşınca zaten iyice içleri boşalacak sarkacak vs kesin yaptırmam gerekecek.

burun estetiklerini çok doğal yapıyor ama göğüste tam bilmiyorum.
bir de maalesef çok pahalı bu adam :KK43:

ya siz çok iyisiniz:KK200:
çoğu kişi yardımcı olmuyor bu konuda. fark ettim ki siz bayağı herkese yardım ediyorsunuz,bana da aylar öncesinde yardımcı olmuştunuz.öyle bir teşekkür edeyim dedim inanıp güvendiğiniz için:oops:
Rica ederim estagfullh :) bende gectim bu yollardan insan gormeye bir bilene bire bir danismaya cok ihtiyac duyuyor. O yuzden anlayabiliyorum sizi keske elimden fazlasi gelse. Sevgilerr

X