Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm bi nevi oyle oldu iki dogum iki emzirmeden sonra oldu. Izlerden korkuyordum bende ama elhamdllh hicc iz yok sifira yakin oldu dort ayda.izledim gorebilirsnbeyazpapatya33 siz kilo verdiğiniz için mi dikleştirme ve büyütme ameliyatı oldunuz?
ayy mükemmel olmuş inanmıyorum hiç hayal ettiğim gibi korkunç değil,aksine çok güzel !! hangi doktora ne kadara ameliyat oldunuz acaba? bir de kaç cc kondu size ve boyunuz kilonuz kaç? ben birebir sizinki gibi istiyorum mükemmeller bol bol tadını çıkartınCanm bi nevi oyle oldu iki dogum iki emzirmeden sonra oldu. Izlerden korkuyordum bende ama elhamdllh hicc iz yok sifira yakin oldu dort ayda.izledim gorebilirsn
ay valla iz azıcık bir şeymiş hiç dert etme git yaptırherkese selam... kızlar salı günü doktor randevum var inşallah ameliyat günüme karar vericez.benimde hem dikleştirme hem protez olacak daha önce bu ameliyatı yaptıran arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var mesela izler geçiyor mu ya da gerçekten istediğiniz sonuca ulaştınız mı? revizyon gerekti mi?
Tesekkur ederim canm doktorumm sevgili OZAN BALIK.. Fiyat konusunda gorusebilirsiniz burdan fiyat vermem dogru olmaz. Boyum 173 kilom 58 295 cc konduayy mükemmel olmuş inanmıyorum hiç hayal ettiğim gibi korkunç değil,aksine çok güzel !! hangi doktora ne kadara ameliyat oldunuz acaba? bir de kaç cc kondu size ve boyunuz kilonuz kaç? ben birebir sizinki gibi istiyorum mükemmeller bol bol tadını çıkartın
Yaniltmasn cc boyutu benim zaten 80 85 beden memem vardi :) sifir memeye 450 cc gibi dusunben bayağı minyonum o zaman biraz daha küçük koydurmam gerekecek
Dedigim gibi onlardan fiyat alirsaniz daha etik olur her hastaya yapilacak islem ve maliyet farkliliklar gosterir. Amacok yardimci oluyorlar emin olun. Dual plan benimkimeme dokunuz olduğu için sanırım daha güzel ve doğal duruyor beyazpapatya33 :)
Benim de hiç yok değil ama az. kas altı mı kas üstü mü oldu peki?
Yaptırmak konusunda çok net kararlıyım sadece iz konusu ve ameliyat sonrası ağrılı süreç beni korkutuyor açıkçasıay valla iz azıcık bir şeymiş hiç dert etme git yaptır
Dedigim gibi onlardan fiyat alirsaniz daha etik olur her hastaya yapilacak islem ve maliyet farkliliklar gosterir. Amacok yardimci oluyorlar emin olun. Dual plan benimki
Ben de senin gibiyim,ağrıyı boş ver bence.katlanılır her türlü,çok fazla bir ağrının olduğunu da rastlamadım kimsede.İz benim için de sıkıntı kim istemez ki pürüzsüz olsun,bir de beyaz tenliyim falan daha çok takıyorum.ama iyi bir doktor estetik olarak yapıyor bence,görünenler öyle
Yaptırmak konusunda çok net kararlıyım sadece iz konusu ve ameliyat sonrası ağrılı süreç beni korkutuyor açıkçası
Beyaz ten bi avantajdir iz daha cabuk siliklesir canimBen de senin gibiyim,ağrıyı boş ver bence.katlanılır her türlü,çok fazla bir ağrının olduğunu da rastlamadım kimsede.İz benim için de sıkıntı kim istemez ki pürüzsüz olsun,bir de beyaz tenliyim falan daha çok takıyorum.ama iyi bir doktor estetik olarak yapıyor bence,görünenler öyle
bunu bilmiyordum bak oh :)Beyaz ten bi avantajdir iz daha cabuk siliklesir canim
beyazpapatya33 gördüm şahane olmuşlar iz konusunda bazı tereddütlerim vardı ama eğer öyle güzel görüneceklerse izede razıyım ben fitblack bence bizde en kısa zamanda yaptırmalıyızBen de senin gibiyim,ağrıyı boş ver bence.katlanılır her türlü,çok fazla bir ağrının olduğunu da rastlamadım kimsede.İz benim için de sıkıntı kim istemez ki pürüzsüz olsun,bir de beyaz tenliyim falan daha çok takıyorum.ama iyi bir doktor estetik olarak yapıyor bence,görünenler öyle
Ben 4 Ayda 14 kilo verdim bu yüzden estetik şart oldu kilo verince olan memelere oluyorben bir bütün kilolarımı vereyim de ilk işim o olacak,sabırsızlanıyorum@aysmir
biliyorum benimkiler kilo alınca direk koyverdiler zaten sağ olsun
Ben 4 Ayda 14 kilo verdim bu yüzden estetik şart oldu kilo verince olan memelere oluyor
Tesekkur ederim benimde en buyuk tereddudum iz di. Iz konusunda doktorun kabiliyeti kullandigi malzeme ve vucut yapisi onemli. Umarm istedgnz gibi olur
beyazpapatya33 gördüm şahane olmuşlar iz konusunda bazı tereddütlerim vardı ama eğer öyle güzel görüneceklerse izede razıyım ben fitblack bence bizde en kısa zamanda yaptırmalıyız
doktor bana peşin peşin iz kalacağını söyledi zaten de ama ne bilim kişiye göre değişiyor izlerin belirginliği ya da doktorun mahareti bilemiyorumTesekkur ederim benimde en buyuk tereddudum iz di. Iz konusunda doktorun kabiliyeti kullandigi malzeme ve vucut yapisi onemli. Umarm istedgnz gibi olur