Meme dikleştirme ameliyati

zlhcr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2014
24
4
34
Merhaba kizlar.11 kasimda meme diklestirme ameliyati oldum.3-4 gun sonra 1 ay olacak.ve izlerim ters t seklinde.ben protez koydurmadim.izlerim suand kirmizi pembe arasi berbat gorunuyorlar.sizlerden bu ameliyati olanlariniz varsa resimlerinize. Bakmak istiyorum .kiyaslama yapmam gerekiyor.bir iki gune iz icin slikon sheet bant kullanicam.cvaplarini bekliyorum.

Z zlhcr çok mu kötü ya? bende olmak istiyorum ama korkuyorum sırf bu izler yuzunden.. Bakabilir miyim izlerinize*

Ge
gecmis olsun hic merak etmeyin cok normal bende diklestirme oldum ve izlerim basta koyu kirmiziydi sonra mor oldu geri yavas yavas acildi 6 ay olacak nerdeyse izlerim cok iyi acik pembe ortadaki dikey iz daha da acik rengi

Ge

gecmis olsun hic merak etmeyin cok normal bende diklestirme oldum ve izlerim basta koyu kirmiziydi sonra mor oldu geri yavas yavas acildi 6 ay olacak nerdeyse izlerim cok iyi acik pembe ortadaki dikey iz daha da acik rengi
Aaa canim ne kullandin sen.ben ilk bir ay hicbisey kullanmadim.ama bugun yarin sızintim durunca slikon shett takaba var t sekljnde onu onerdi doktor.

Canım var aynı işlemi görenler ama şu anda online değiller . Bi de sen albüm yap ki görüp değerlendirsinler
Tamam oyle yapayim.yeni yeni kullaniyorumda daha tam cozemedim o bakimdan :)) bide resimlerimi herkes mi goruyor yoksa benm izlediklerimmi sadece

Aaa canim ne kullandin sen.ben ilk bir ay hicbisey kullanmadim.ama bugun yarin sızintim durunca slikon shett takaba var t sekljnde onu onerdi doktor.
Aklima geldikce contractubex kullandim canim oyle silikon milikon kullanmadim bu contractubex den memmun kalan cok

Bu arada resimlerinizi aciktan koymayin kizlar sakin
Album yapip istediginiz kisileri izlerseniz ancak o kisiler gorur

Bana doktor once bu batlari verdi.3 ay snrada kreme basliycazz dedi ablamadim valla.ya keske silikon koydursaydim ustleri bos gibi yaab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…