Canım var aynı işlemi görenler ama şu anda online değiller . Bi de sen albüm yap ki görüp değerlendirsinlerKimse yokmu ya fikir alisverisi icin
gecmis olsun hic merak etmeyin cok normal bende diklestirme oldum ve izlerim basta koyu kirmiziydi sonra mor oldu geri yavas yavas acildi 6 ay olacak nerdeyse izlerim cok iyi acik pembe ortadaki dikey iz daha da acik rengiMerhaba kizlar.11 kasimda meme diklestirme ameliyati oldum.3-4 gun sonra 1 ay olacak.ve izlerim ters t seklinde.ben protez koydurmadim.izlerim suand kirmizi pembe arasi berbat gorunuyorlar.sizlerden bu ameliyati olanlariniz varsa resimlerinize. Bakmak istiyorum .kiyaslama yapmam gerekiyor.bir iki gune iz icin slikon sheet bant kullanicam.cvaplarini bekliyorum.
Aaa canim ne kullandin sen.ben ilk bir ay hicbisey kullanmadim.ama bugun yarin sızintim durunca slikon shett takaba var t sekljnde onu onerdi doktor.Ge
gecmis olsun hic merak etmeyin cok normal bende diklestirme oldum ve izlerim basta koyu kirmiziydi sonra mor oldu geri yavas yavas acildi 6 ay olacak nerdeyse izlerim cok iyi acik pembe ortadaki dikey iz daha da acik rengi
Koyucam yarin filan.cekmedim henuz canim.Canim resim koyabilirsen seni izlerim. Bende uc ay evvel oldum.
Tamam oyle yapayim.yeni yeni kullaniyorumda daha tam cozemedim o bakimdan :)) bide resimlerimi herkes mi goruyor yoksa benm izlediklerimmi sadeceCanım var aynı işlemi görenler ama şu anda online değiller . Bi de sen albüm yap ki görüp değerlendirsinler
Aklima geldikce contractubex kullandim canim oyle silikon milikon kullanmadim bu contractubex den memmun kalan cokAaa canim ne kullandin sen.ben ilk bir ay hicbisey kullanmadim.ama bugun yarin sızintim durunca slikon shett takaba var t sekljnde onu onerdi doktor.
Tatlim contrayi masajla surmezsen hicbir ise yaramazmis dogru mu?Aklima geldikce contractubex kullandim canim oyle silikon milikon kullanmadim bu contractubex den memmun kalan cok
Ayyy inanamiyorum harika olmusya bunlarrrrr.Canim izledim seni :)
Begendigine sevindim canim tesekkur ederim :) izlerimde pek sknti yok ama sende biraz zamana birak hemen uzulme benim uc ay oldu fotolar 40 gunlukkendiAyyy inanamiyorum harika olmusya bunlarrrrr.
Hic masaj yapmadim yapilacagini da bilmiyordum dogrusu bundan sonra yapayim bariTatlim contrayi masajla surmezsen hicbir ise yaramazmis dogru mu?
Sen sadece silikon koydurup buyutmemi yaptirdin canm.?Begendigine sevindim canim tesekkur ederim :) izlerimde pek sknti yok ama sende biraz zamana birak hemen uzulme benim uc ay oldu fotolar 40 gunlukkendi
Canim hayir diklestirme de var lolipop kesi :)Sen sadece silikon koydurup buyutmemi yaptirdin canm.?