meme dik+ büyütme ameliyatı icin son altı gün....

evet düz yatmak hele kalkmak çok zor bu dönemde ben hala (15,gün) köşe koltuğun köşesinde 3 yastıkla 45 derece eğimle yatıyorum.bir de ağrı kesici sizler ne kullanıyosunuz bilmiyorum ama novalgin iyi geliyo bana

Ben daha ameliyat olmadım gün sayıyorum 6 günüm kaldı ) takeoya majezik yazmış doktor .
Sizin kaç cc konuldu ölçüleriniz neler merak ettim :)

Ben daha ameliyat olmadım gün sayıyorum 6 günüm kaldı ) takeoya majezik yazmış doktor .
Sizin kaç cc konuldu ölçüleriniz neler merak ettim :)
benim 325 cc konuldu+dikleştirme yapıldı.1,67 boy 62 kiloyum.bende sizin gibi çok heyecan yaptım çünkü hiç bıçak altına yatmamıştım.benim ilk gün acıdan çok bulantım ve kusmam çok oldu.dr.bünyemin hassas olduğunu söyledi bu yüzden sanırım.2.günden sonra baskı ağrı oldu.5.günden sonrada ve hala da azalarak devam eden bi gerginlik hissim var.inşallah bu da geçecek zamanla.ama inanın değer arkadaşlar öyle çekilmicek ağrılar değil.ilk gün çok pişman oldum ama sonrasında cesaretimi kırıp olduğum için memnun oldum.yıllardıer istediğim bişeydi çünkü.bi kadın için hele de evliyseniz önemli bi faktör memeinşallah sağlıkla hayırlısıyla ve kolaylıkla sende atlatırsın bu süreci tiramisu35
bu arada novalgini okudum kas gerginliği ağrılarına diye yazıyo bilmiyorum bende işe yaradı

Bunu iyi demediniz bulantı ve kusma en çok korktuğum şeylerden biri . Küçükken Bi kutu ilaç içmiştim zorla kusturmaya çalıştılar beni ordan travma gibi kaldı bende. Çok küçüktüm ama yine de hatırlıyorum. İnşallah öyle birşey olmaz

Boyunuz ve kilonuz güzel belki sıfır doku olsaydı daha fazla cc takılırdı ama zaten dokunuz olduğu için gayet dolgun görünüyordur . Baskı hissi yaşamayan yok sanırım . Yani daha önce de söylemiştim gerçi de eskiden az da olsa dokum vardı sonra hamile kalınca ve kilo alınca sütün de etkisiyle bayağı güzelleşmişti göğüslerim. Şimdi nerden nereye oldu 3. Emzirme dönemi sonrası göğüslerim artık ben yokum Dedi :)) inşallah hepimizin süreçleri kolay olsun, iyi Dilek'leriniz için çok teşekkürler

Novalgine gelince sanırım doktor seçimi majezik de popüler ağrı kesicilerden ama hangisi iyi gelir bilemiyorum, kişiden kişiye de değişir etkisi.

yaa belki sizde olmaz kusma çünkü ben normalde hiç kusmam o gün narkozumu çok verdiler banamı ağır geldi bilmiyorum.bilemedim inşallah sizde olmaz

Gözlerim seni aradı valla en sonda mesaj bölümüne girdim
Ben özel okulda öğretmenim canım o yüzden bilmiyorum. Ama hemen öğrenmek istersen meb deki arkadaşlara sorup öğrenebilirim. Alt yapı çok önemli yaa çocuk ne kapıyosa küçükken alıyor. Birde o yaşta sevdi mi ohh inş hüzel bir eğitim öğretim yılı olur
İnan İzmir de olsam direk gelirim çok isterdim hem tanışma fırsatımız olurduu aydın'da yaşıyorum ve geç çıkıyorumm
Aydında bana bakabilecek kimse olmadığından kayınvalideye söyledim bana bakar mısın ama kimseye de söyleme diye eşim çalışıyor olacak çünkü

Can'ım yaa ben seni İzmir'de sanıyordum ondan öyle dedim :) gerçekten güzel olurdu tanışırdık da hem ama olsun kalplerimiz bir olsun o da yeter

Oğlum İngilizce çok seviyor çok da yatkınlığı var anapkulundayken öğretmeni öğretmişti biraz ben de hazırlık okudum 1 yıl sular seller gibi olmasa bile naçizane ben de birşeyler öğrettim (bu arada ben anlayıp konuşamayanlardanım :)) bu yaz da kursa gönderdik güzel oldu ... Şimdi 2. Sınıf biraz dersleri değişiyor o yüzden fazla ağırlık vermek istemedik sıkılıyor çünkü sürekli bir kursa filan gidince ne kadar sevse de biraz ara vermek en iyisi.. Bu sene bilsem sınavlarına girecek oğlum inşallah güzel sonuçlar alırız

Bende diklestirme ve silikon amelyt olucam foton varsa beni izlermisin. Olculerin kacti acaba göğüs altı ve göğüs çevresi

Takoe ne yaptın eve geçebildin mi bugün durumun Nasıl?
Bir de ayrıca bak bakalım gözlerin kanıyor mu kanamıyor mu :)))
Hiç de kanamadı Tiramisu:))) benimkilerin pörsümüş haline bin basar vallahi... benim yüzüm güldü, inşallah senin de yüzün gülecek fıstıkım

Hiç de kanamadı Tiramisu:))) benimkilerin pörsümüş haline bin basar vallahi... benim yüzüm güldü, inşallah senin de yüzün gülecek fıstıkım
Yarın eve geçiyorum canım , bugün de bırakmadı arkadaşım...buarada 3. Günün raporunu da verelim; dayanılır bir gerginlik hissi... kollar pek fonksiyonlu değil hala... kısacası ikinci gün makul sıkıntılar yaşıyorsunuz.. bunun varsa bir ızdırabı o da ilk gün arkadaşlar... ha o da ağrı kesiciydi, anestezinin etkisiydi filan derken çarçabuk geçiyor...

Hadi inş yatkınlığı varsa süper.. Büyüdükçe yabancı dizi izlemesini söyle müthiş ilerliyo.. Zaten türkiyede tek sıkıntı anlıyorum ama konuşamıyorum ama bizden sonraki nesil bomba gibi geliyor senin oğluşta içlerinden biri inş çok güzel yerlere gelir
Aynen gönüller bir olsun yeterr balla kendim olacakmışım gibi gün sayıyorumm hazırlıklarını yaptın mı

Geçmiş olsunn gerginlik rahatsızlık çarçabuk geçsin inşşş vee darısı başımızaaa

Çok geçmis olsun umarim hersey yolunda gider ve istedigin gibi olur

Biz eşimle yabancı dizi çok severiz bizle oturup izlemişliği çok var yada film falan sever mesela bir de yabancı şarkılara bayılır hep onları dinler bruno Mars çok sever :)) güzel dileklerin için çok sağol canım inşallah bütün yavruların yolu açık olsun...

Hazırlık yapmayı düşünüyorum ama ne yapacağımı hiç bilmiyorum ne alsam ne giysem ona bile karar veremedim . Harbiden ben ne giysem ya?

Yaa işte kimde ne yoksa onu seviyor sanırım. Ben de diyorum ki sarkmış da olsa dokum olsa ameliyat sonrası daha güzel olurdu sanki diye düşünüyorum. İnşallah Can'ım ya ben sana birşey sorayım ben ne giyeyim gerçekten ? Hiç hazırlık yapmadım ama yapmak lazım artık

Slm cnm ne zaman oluyorsun bu ara cok giremedim siteye ara ara bakabildim

@yusra63 ün süreci çok güzel parantez arası maaşallah diyim ağrı kişiden kişiye değişiyor tabii . İlk günün sıkıntılı geçtiğine hemen herkes hemfikir gibi :)) Allah pişman ettirmesin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…