evet düz yatmak hele kalkmak çok zor bu dönemde ben hala (15,gün) köşe koltuğun köşesinde 3 yastıkla 45 derece eğimle yatıyorum.bir de ağrı kesici sizler ne kullanıyosunuz bilmiyorum ama novalgin iyi geliyo banaCan'ım sen çıtı pıtısın ama zAten çok güzel dokun varmış dokusu olanlar ne şanslı bir de benim gibi dümdüz olanlar var :)) kedilerin özlemiş mi seni bu arada :) duş olayına gelince çok sıcaklarda olmadığımız için bu konuda da şanslısın hani yaz olsa bazen günde iki kere bile banyo yapmak gerekebiliyor ama şimdi nispeten daha güzel yavaş yavaş serinlemeye başladı havalar.daha önce de söyledim ama iyi olmana, memnun olmana öyle çok sevindim ki anlatamam. İnşallah çabuk da toparlanırsın.. Pozisyon değiştirme konusunda kızlar yorum yapmıştı iki üç yastıkla yatın tam yatmayın kalkması zor oluyor diyr belki yardımcı olabilir sana :)) ağrı kesici içiyor musun peki belki Ağrı'yı en aza indirir
evet düz yatmak hele kalkmak çok zor bu dönemde ben hala (15,gün) köşe koltuğun köşesinde 3 yastıkla 45 derece eğimle yatıyorum.bir de ağrı kesici sizler ne kullanıyosunuz bilmiyorum ama novalgin iyi geliyo bana
benim 325 cc konuldu+dikleştirme yapıldı.1,67 boy 62 kiloyum.bende sizin gibi çok heyecan yaptım çünkü hiç bıçak altına yatmamıştım.benim ilk gün acıdan çok bulantım ve kusmam çok oldu.dr.bünyemin hassas olduğunu söyledi bu yüzden sanırım.2.günden sonra baskı ağrı oldu.5.günden sonrada ve hala da azalarak devam eden bi gerginlik hissim var.inşallah bu da geçecek zamanla.ama inanın değer arkadaşlar öyle çekilmicek ağrılar değil.ilk gün çok pişman oldum ama sonrasında cesaretimi kırıp olduğum için memnun oldum.yıllardıer istediğim bişeydi çünkü.bi kadın için hele de evliyseniz önemli bi faktör memeBen daha ameliyat olmadım gün sayıyorum 6 günüm kaldı) takeoya majezik yazmış doktor .
Sizin kaç cc konuldu ölçüleriniz neler merak ettim :)
benim 325 cc konuldu+dikleştirme yapıldı.1,67 boy 62 kiloyum.bende sizin gibi çok heyecan yaptım çünkü hiç bıçak altına yatmamıştım.benim ilk gün acıdan çok bulantım ve kusmam çok oldu.dr.bünyemin hassas olduğunu söyledi bu yüzden sanırım.2.günden sonra baskı ağrı oldu.5.günden sonrada ve hala da azalarak devam eden bi gerginlik hissim var.inşallah bu da geçecek zamanla.ama inanın değer arkadaşlar öyle çekilmicek ağrılar değil.ilk gün çok pişman oldum ama sonrasında cesaretimi kırıp olduğum için memnun oldum.yıllardıer istediğim bişeydi çünkü.bi kadın için hele de evliyseniz önemli bi faktör memeinşallah sağlıkla hayırlısıyla ve kolaylıkla sende atlatırsın bu süreci tiramisu35
bu arada novalgini okudum kas gerginliği ağrılarına diye yazıyo bilmiyorum bende işe yaradı
yaaBunu iyi demediniz bulantı ve kusma en çok korktuğum şeylerden biri . Küçükken Bi kutu ilaç içmiştim zorla kusturmaya çalıştılar beni ordan travma gibi kaldı bende. Çok küçüktüm ama yine de hatırlıyorum. İnşallah öyle birşey olmaz
Boyunuz ve kilonuz güzel belki sıfır doku olsaydı daha fazla cc takılırdı ama zaten dokunuz olduğu için gayet dolgun görünüyordur . Baskı hissi yaşamayan yok sanırım . Yani daha önce de söylemiştim gerçi de eskiden az da olsa dokum vardı sonra hamile kalınca ve kilo alınca sütün de etkisiyle bayağı güzelleşmişti göğüslerim. Şimdi nerden nereye oldu 3. Emzirme dönemi sonrası göğüslerim artık ben yokum Dedi :)) inşallah hepimizin süreçleri kolay olsun, iyi Dilek'leriniz için çok teşekkürler
Novalgine gelince sanırım doktor seçimi majezik de popüler ağrı kesicilerden ama hangisi iyi gelir bilemiyorum, kişiden kişiye de değişir etkisi.
Gözlerim seni aradı valla en sonda mesaj bölümüne girdimAy fıstığım gelmişgeçen başka bir topicte biriyle konuşuyordun muhabbetinizi okudum onun da yokmuş göğüsleri nickini hatırlayamadım üçümüz de ameliyat olmadık ve memesisiz voltran kuralım mı okullar açıldı bu yıl İngilizce dersi göreceklermiş çok sevindim oğlum ikinci sınıfta eskiden 4. Sınıfta başlıyordu acaba ayrı bir öğretmen mi gelir yoksa kendi öğretmenimiz mi öğretir acaba Bi Bilgin var mı?
Fazla söylemedim demişsin ama kayınvalidenin haberi varmışben benimkine söylemem yani iyidir beni de çok sever ama bu tarz şeyleri kaldırabileceklerini zannetmiyorum o yüzden söylememek en iyisi.
Bir de benzerlikler insanı birbirine çekiyor sanırım belki çok büyük göğüslü olsam küçültme topiğinde takılsam takoeyi ve seni tanıyamayacaktım belki de . Hoş seninle karşılaşma ihtimalimiz bile var hastanede filanya harbiden beni ziyarete gelsene ameliyat olduğum Zaman
Gözlerim seni aradı valla en sonda mesaj bölümüne girdim
Ben özel okulda öğretmenim canım o yüzden bilmiyorum. Ama hemen öğrenmek istersen meb deki arkadaşlara sorup öğrenebilirim. Alt yapı çok önemli yaa çocuk ne kapıyosa küçükken alıyor. Birde o yaşta sevdi mi ohhinş hüzel bir eğitim öğretim yılı olur
İnan İzmir de olsam direk gelirim çok isterdim hem tanışma fırsatımız olurduuaydın'da yaşıyorum ve geç çıkıyorumm
Aydında bana bakabilecek kimse olmadığından kayınvalideye söyledim bana bakar mısın ama kimseye de söyleme diyeeşim çalışıyor olacak çünkü
Bende diklestirme ve silikon amelyt olucam foton varsa beni izlermisin. Olculerin kacti acaba göğüs altı ve göğüs çevresibenim 325 cc konuldu+dikleştirme yapıldı.1,67 boy 62 kiloyum.bende sizin gibi çok heyecan yaptım çünkü hiç bıçak altına yatmamıştım.benim ilk gün acıdan çok bulantım ve kusmam çok oldu.dr.bünyemin hassas olduğunu söyledi bu yüzden sanırım.2.günden sonra baskı ağrı oldu.5.günden sonrada ve hala da azalarak devam eden bi gerginlik hissim var.inşallah bu da geçecek zamanla.ama inanın değer arkadaşlar öyle çekilmicek ağrılar değil.ilk gün çok pişman oldum ama sonrasında cesaretimi kırıp olduğum için memnun oldum.yıllardıer istediğim bişeydi çünkü.bi kadın için hele de evliyseniz önemli bi faktör memeinşallah sağlıkla hayırlısıyla ve kolaylıkla sende atlatırsın bu süreci tiramisu35
bu arada novalgini okudum kas gerginliği ağrılarına diye yazıyo bilmiyorum bende işe yaradı
Hiç de kanamadı Tiramisu:))) benimkilerin pörsümüş haline bin basar vallahi... benim yüzüm güldü, inşallah senin de yüzün gülecek fıstıkımTakoe ne yaptın eve geçebildin mi bugün durumun Nasıl?
Bir de ayrıca bak bakalım gözlerin kanıyor mu kanamıyor mu :)))
Yarın eve geçiyorum canım , bugün de bırakmadı arkadaşım...buarada 3. Günün raporunu da verelim; dayanılır bir gerginlik hissi... kollar pek fonksiyonlu değil hala... kısacası ikinci gün makul sıkıntılar yaşıyorsunuz.. bunun varsa bir ızdırabı o da ilk gün arkadaşlar... ha o da ağrı kesiciydi, anestezinin etkisiydi filan derken çarçabuk geçiyor...Hiç de kanamadı Tiramisu:))) benimkilerin pörsümüş haline bin basar vallahi... benim yüzüm güldü, inşallah senin de yüzün gülecek fıstıkım
Hadi inş yatkınlığı varsa süper.. Büyüdükçe yabancı dizi izlemesini söyle müthiş ilerliyo.. Zaten türkiyede tek sıkıntı anlıyorum ama konuşamıyorum ama bizden sonraki nesil bomba gibi geliyor senin oğluşta içlerinden biriCan'ım yaa ben seni İzmir'de sanıyordum ondan öyle dedim :) gerçekten güzel olurdu tanışırdık da hem ama olsun kalplerimiz bir olsun o da yeter
Oğlum İngilizce çok seviyor çok da yatkınlığı var anapkulundayken öğretmeni öğretmişti biraz ben de hazırlık okudum 1 yıl sular seller gibi olmasa bile naçizane ben de birşeyler öğrettim (bu arada ben anlayıp konuşamayanlardanım :)) bu yaz da kursa gönderdik güzel oldu ... Şimdi 2. Sınıf biraz dersleri değişiyor o yüzden fazla ağırlık vermek istemedik sıkılıyor çünkü sürekli bir kursa filan gidince ne kadar sevse de biraz ara vermek en iyisi.. Bu sene bilsem sınavlarına girecek oğlum inşallah güzel sonuçlar alırız
Geçmiş olsunn gerginlik rahatsızlık çarçabuk geçsin inşşş vee darısı başımızaaaYarın eve geçiyorum canım , bugün de bırakmadı arkadaşım...buarada 3. Günün raporunu da verelim; dayanılır bir gerginlik hissi... kollar pek fonksiyonlu değil hala... kısacası ikinci gün makul sıkıntılar yaşıyorsunuz.. bunun varsa bir ızdırabı o da ilk gün arkadaşlar... ha o da ağrı kesiciydi, anestezinin etkisiydi filan derken çarçabuk geçiyor...
Fiyat çok göreceli bir durum.. Sizin probleminiz benimki kadar olmayabilir/ olabilir.. Bunların hepsi bir etken...şu kadarını söyleyebilirim 6 bin TL ile 8 bin TL arası fiyat verir, üstünü vermez.. Yeni Yıla kadar bu fiyat aralığının değişmeyeceğini biliyorum şimdilik.. Doktorum popüler bir isim değil, buna özellikle dikkat eden biriyim.. O sebeple bu aşamada bu bilgiyi paylaşmam doğru olmaz... Yalnız güvendiğim bir hastanede ,güvendiğim bir doktor olduğunu söyleyebilirim .. Operasyon sonrasında herşey yolunda gittiğinde ancak sizlere referans olarak vermeyi düşünebilirim arkadaşlar.. En nihayetinde benim memnuniyetimi kazanmış olacak zira
Hadi inş yatkınlığı varsa süper.. Büyüdükçe yabancı dizi izlemesini söyle müthiş ilerliyo.. Zaten türkiyede tek sıkıntı anlıyorum ama konuşamıyorum ama bizden sonraki nesil bomba gibi geliyor senin oğluşta içlerinden biriinş çok güzel yerlere gelir
Aynen gönüller bir olsun yeterr balla kendim olacakmışım gibi gün sayıyorummhazırlıklarını yaptın mı
Yaa işte kimde ne yoksa onu seviyor sanırım. Ben de diyorum ki sarkmış da olsa dokum olsa ameliyat sonrası daha güzel olurdu sanki diye düşünüyorum. İnşallah Can'ım ya ben sana birşey sorayım ben ne giyeyim gerçekten ? Hiç hazırlık yapmadım ama yapmak lazım artıkHiç de kanamadı Tiramisu:))) benimkilerin pörsümüş haline bin basar vallahi... benim yüzüm güldü, inşallah senin de yüzün gülecek fıstıkım
Yaa işte kimde ne yoksa onu seviyor sanırım. Ben de diyorum ki sarkmış da olsa dokum olsa ameliyat sonrası daha güzel olurdu sanki diye düşünüyorum. İnşallah Can'ım ya ben sana birşey sorayım ben ne giyeyim gerçekten ? Hiç hazırlık yapmadım ama yapmak lazım artık
Yarın eve geçiyorum canım , bugün de bırakmadı arkadaşım...buarada 3. Günün raporunu da verelim; dayanılır bir gerginlik hissi... kollar pek fonksiyonlu değil hala... kısacası ikinci gün makul sıkıntılar yaşıyorsunuz.. bunun varsa bir ızdırabı o da ilk gün arkadaşlar... ha o da ağrı kesiciydi, anestezinin etkisiydi filan derken çarçabuk geçiyor...
Slm cnm ne zaman oluyorsun bu ara cok giremedim siteye ara ara bakabildim
Salı günü olucam az kaldı :))
Ayy çok sevindim simdiden çok geçmis olsun sakin heycan yapma hersey cok rahat geciyor anlamiyorsun bile sonrasinda paylasiriz deneyimlerini