Mesajınızı çok geç farkettim, üzgünüm... Kortizon içerikli bir krem verdi, kaşıntıya da iyi geleceğini, izin rengini de ağartacağını söyledi ancak ben bir kere bile sürmedim.. şuan bile oldukça iyi görünüyor bence ... kremi de nereye koydum bilmiyorum ama ne olduğunu yazarım size isterseniztakoe ameliyat sonrasi izler icin silikon bant yada krem kullandinmi
Bence cc lere çok aldanmamak lazım, 2 gün önce kuzenimin bir arkadaşıyla tanıştım, 8 yıl önce yaptırmış 250 cc dedi inanamadım, 350 gibi duruyordu:)Arkadaşlar herkese merhaba ben istanbuldan yazıyorum bu cuma günü mini karın germe ve silikon taktıracağım. Bu formu yeni keşfettim umarım beni de aranıza alırsınız çünkü desteğe ihtiyacım var . Bana 2 yıl önce dikleştirme yapıldımaslında o zaman hiç düşünmemiştim silikon . 2 tane sezeryan sonrası dikiş yerşerim sarkınca çok kafaya taktım . 1.60 boy 55 kiloyum. Kime göstersem gel bide benimkini göstereyim diye kızıyorlar ama ben karnımı kafaya takıp ameliyat olmaya karar verince bari silikonda taktırayım dedim.dikleştirme yapıldığundan en fazla 275 lik takabilirim dedi doktorum. Çok mu küçük olur bilemedim. Ben en az 330 falan isterdim herhalde. Aranızda 270 taktıran varmı? Sonuç nasıl çok merak ediyorum
Senin ameliyatın ne zaman. Bu arada beni rahatlattın gerçekten . Dediğin gibi benim biraz memem var . Hiç yok değilBence cc lere çok aldanmamak lazım, 2 gün önce kuzenimin bir arkadaşıyla tanıştım, 8 yıl önce yaptırmış 250 cc dedi inanamadım, 350 gibi duruyordu:)
Birazda yapı, dokuyla ilgisi var sanırım. 270 birinde küçük duruyo, başka birinde büyük..
Banada dr um 345 denicek, sığmazsa 300 cc koyucağını söyledi. İkimizinde az kalmış bizde atlatalım bir an önce inşallah
Benimde persembe gunu ameliyatim, boyum 1.60 kilom 49 olmusum:) gogus alti cevresi 76 cm, gogus ucu cevresi 85 cm. 9 cm de olsa dokum var benimde:)Senin ameliyatın ne zaman. Bu arada beni rahatlattın gerçekten . Dediğin gibi benim biraz memem var . Hiç yok değil
Evet haklısın meme dokunu nasıl ölçtün bende ölçeyimBenimde persembe gunu ameliyatim, boyum 1.60 kilom 49 olmusum:) gogus alti cevresi 76 cm, gogus ucu cevresi 85 cm. 9 cm de olsa dokum var benimde:)
Dual plan damla olucak ya 300 ya da sigarsa 345. O kismini dr a biraktim artik, sigmayip kotu goruntu olucaksa buyuk olsun diye baski yapmama gerek yok sanirim:)))
Nerdesin ? Doktorun kim ?Benimde persembe gunu ameliyatim, boyum 1.60 kilom 49 olmusum:) gogus alti cevresi 76 cm, gogus ucu cevresi 85 cm. 9 cm de olsa dokum var benimde:)
Dual plan damla olucak ya 300 ya da sigarsa 345. O kismini dr a biraktim artik, sigmayip kotu goruntu olucaksa buyuk olsun diye baski yapmama gerek yok sanirim:)))
Sirtinizin cevresine mezurayi dolayip meme uclarinizin ustunden olcebilirsiniz, dr olcmustu benimkinide.Evet haklısın meme dokunu nasıl ölçtün bende ölçeyim
Haldun bey hakkında çok iyi şeyler okudum , ona gitmek istedim ama bana yüksek fiyat verdi . Almanya'dan gidip bir hafta Ankara kalacaktım , olmadı maalesefSirtinizin cevresine mezurayi dolayip meme uclarinizin ustunden olcebilirsiniz, dr olcmustu benimkinide.
Ankaradayim ben. Haldun kamburoglu dr um.
Siz nerde olucaksiniz
Merhabalar, size ne kadar demisti fiyatini?Haldun bey hakkında çok iyi şeyler okudum , ona gitmek istedim ama bana yüksek fiyat verdi . Almanya'dan gidip bir hafta Ankara kalacaktım , olmadı maalesef
Burdan fiyat yazmak yasak diye biliyorum , özelden yazayım sana .Merhabalar, size ne kadar demisti fiyatini?
Fiyatlar surekli artiyor malesef
Ankara da cok fazla senecek bulamadim ben, haldun bey sicak kanli geldi bana, yaptigi memeleride cok begendim, dogal ve goruntu olarak. O yuzden onda karar kildim, 4 gunum kaldi bakalim insallah iyi olur
Dr unuz hangi hastanede ücret için ne dedi bende olacam ama dr sorunu varSirtinizin cevresine mezurayi dolayip meme uclarinizin ustunden olcebilirsiniz, dr olcmustu benimkinide.
Siz nerde olucaksiniz
Hacettepe den ayrılmış, kendi muayenehanesi var tepe prime da, amliyatıda acıbademde yapıyo ücret 9-10 bin tl arasıDr unuz hangi hastanede ücret için ne dedi bende olacam ama dr sorunu var
Ben İstanbuldayım. Dr Rabiye Haydin e olacağım. Mükemmel bir hekim. Paragöz değil belirtmek isterim özellikle. Düşünen varsa bir görüşsün ne demek istediğimi anlarSirtinizin cevresine mezurayi dolayip meme uclarinizin ustunden olcebilirsiniz, dr olcmustu benimkinide.
Siz nerde olucaksiniz
gerçekten mi ben aldığım fiyat bilgilerini paylaştım ama uyarı almadım yasak olduğunu bilmiyordumBurdan fiyat yazmak yasak diye biliyorum , özelden yazayım sana .
slm acaba nerde bu dr hangi semtte? bir de ne zaman sizin ameliyat sürecinizi takip etmek isterim..Ben İstanbuldayım. Dr Rabiye Haydin e olacağım. Mükemmel bir hekim. Paragöz değil belirtmek isterim özellikle. Düşünen varsa bir görüşsün ne demek istediğimi anlar
Peki ücret ne istiyorBen İstanbuldayım. Dr Rabiye Haydin e olacağım. Mükemmel bir hekim. Paragöz değil belirtmek isterim özellikle. Düşünen varsa bir görüşsün ne demek istediğimi anlar
Sizede hayırlı uğurlu olsun şimdidenBen İstanbuldayım. Dr Rabiye Haydin e olacağım. Mükemmel bir hekim. Paragöz değil belirtmek isterim özellikle. Düşünen varsa bir görüşsün ne demek istediğimi anlar
Doktorum Ataköy hastanesinde ve acıbadem de ameliyat yapıyor . İnternetten bakın isterseniz. Mutlaka tanışın derim.slm acaba nerde bu dr hangi semtte? bir de ne zaman sizin ameliyat sürecinizi takip etmek isterim..