- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.209
Beğeni yapmış sanırım iyi ama mecali yok sanırım takoe sen iyi ol da muhabbeti sonra da yaparız Can'ım benim ilk gün bazılarının zor geçiyor bazılarının daha kolay daha önce ameliyat olanlar aslında bu konuda tecrübeli ben ufak Bi operasyon geçirmiştim ama hiç ameliyat olmadım o yüzden bilemiyorum Nasıl geçecek keşke ameliyat olmadan daha kolay bir yolu olsaydı şu silikon işininTiramisu35 bende çok meraklandim acaba telden mi girmiyo takoe pc den girdiği için mi yok ki meraklandim çok inş iyi geçmiştir
Çok sevindim canim hayırlı olsun yeni memislerin :)Sevgili arkadaşlarım, yazamadım kusuruma bakmayın... iyiyim, herşey yolunda...memeler müthiş görünüyor :) ben bandajdan ötürü göremem sanıyordum ... diren de takmamış doktorum.. ameliyattan çıktıktan üç/ dört saat sonra ameliyat sonrası aldığım sütyen giydirildi.. saat 17.00 gibi yemek geldi... sadece çorbayı içebildim.. sonra ayağa kalkıp,yürümemi istediler .. en zoru İşte buydu kızlar ... yataktan kalkıp doğrulmak ve tekrar yatarken o esnada zorlanmak... onun dışında tahammül edilebilir bir baskı hissediyorsunuz... belkide kas üstü yapıldığı içindir, bilemiyorum... hastanede önceki halini çekme fırsatı buldum; eski iğrenç memişlerimi yani:) birazdan ekliyorum , umarım gözleriniz kanamaz:) ilginiz için, dualarınız için ne kadar teşekküretsem azdır... Allah razı olsun sizlerden.. ilk fırsatta da yeni hallerini yükleyeceğim albüme ... buarada telefondan giriyorum fıstıklar ...
Sevgili arkadaşlarım, yazamadım kusuruma bakmayın... iyiyim, herşey yolunda...memeler müthiş görünüyor :) ben bandajdan ötürü göremem sanıyordum ... diren de takmamış doktorum.. ameliyattan çıktıktan üç/ dört saat sonra ameliyat sonrası aldığım sütyen giydirildi.. saat 17.00 gibi yemek geldi... sadece çorbayı içebildim.. sonra ayağa kalkıp,yürümemi istediler .. en zoru İşte buydu kızlar ... yataktan kalkıp doğrulmak ve tekrar yatarken o esnada zorlanmak... onun dışında tahammül edilebilir bir baskı hissediyorsunuz... belkide kas üstü yapıldığı içindir, bilemiyorum... hastanede önceki halini çekme fırsatı buldum; eski iğrenç memişlerimi yani:) birazdan ekliyorum , umarım gözleriniz kanamaz:) ilginiz için, dualarınız için ne kadar teşekküretsem azdır... Allah razı olsun sizlerden.. ilk fırsatta da yeni hallerini yükleyeceğim albüme ... buarada telefondan giriyorum fıstıklar ...
Aynı duygu bende de oluyo herkes iyiyim çok güzel diyince bi mutlu oluyorum :) inşallah bizde memnun kalıp mutlu sorunsuz yaşarızAy Can'ım benim iyi olmana ne kadar sevindim anlatamam Allah'a emanet ol Can'ım sanki benim ameliyatım başarılı olmuş kadar sevindim
Aynı duygu bende de oluyo herkes iyiyim çok güzel diyince bi mutlu oluyorum :) inşallah bizde memnun kalıp mutlu sorunsuz yaşarızTiramisu35
Umarım bir hata yapmıyorumdur kızlar ... fotoğrafı yüklüyorumİnşallah Can'ım :)) senin ameliyatın ne Zaman ? Burda çok güzel dostluklar var hepinizin yeri ayrı
Sanırım düzeldi ... siz gördüyseniz ne ala .. iyice öğrendikten sonra yüklerim.. rezil oluyordum neredeyse:)
Doktor 4/ 5 kilo al demiş...ben de " oldu, görürsem selam söylerim" dedim:) meme olduktan sonra birşeye benzeyecek işte biraz Sevgili Tiramisu.. çok teşekkürederim arkadaşımEstağfirullah Can'ım benim burda biz bizeyiz amaMune ve K Kazen çabuk yetiştiler
Ben gördüm maaşallah çok güzel fiziğin var bayıldım Nasıl 40 yaşında oluyorsun sen bir yanlışlık olmasın kaşı bence Bi tarafınıgöğüs dokun da varmış bayağı son halini bilemiyoruz ama bence gayet güzel olmuştur . dikleştirme ve protez bir de harika Bi fizik daha ne olsun
Lalipop kesi mi oldu cnm göğüs altı kesisi derken anlamadim dikleştirme yapıldı dimiGizlilik ayarlarım beni izleyenler" şeklindeydi.. kimse görmez değil mi bunun dışında? Buarada kızlar ters T ' kesiye gerek kalmamış.. normal göğüs altı kesisi oldu
Ben bu hafta dr la goruscem tekrar ben Kasım yada aralık başı düşünüyorum canim hem maddi olarak hemde biraz daha fazlalığım var kilo olarak vermek için . Ben 22 kilo verdim spor ve diyetle deforme oldu goguslerimİnşallah Can'ım :)) senin ameliyatın ne Zaman ? Burda çok güzel dostluklar var hepinizin yeri ayrı
Hayır bitanem...önce alt kesiyi yapmış ve denemiş... iyi durduğunu görünce vazgeçmiş ters T' denLalipop kesi mi oldu cnm göğüs altı kesisi derken anlamadim dikleştirme yapıldı dimi
O zaman diklestirme olmamissin sadece silikonla diklestirme yapılmis sana. Başka türlü nasıl toparladı ki sarkan memeyiHayır bitanem...önce alt kesiyi yapmış ve denemiş... iyi durduğunu görünce vazgeçmiş ters T' den
Aynen fıstık...dikleştirme iptal oldu.. ki ben iz konusunda tereddütlüydüm ancak göze de almıştım.. bana da sürpriz oldu:) buarada morarma da olmamış .. acaba sonrasında mı olur onu da bilmiyorumO zaman diklestirme olmamissin sadece silikonla diklestirme yapılmis sana. Başka türlü nasıl toparladı ki sarkan memeyi
Ağrılı geçiyor kuzum :) pozisyon değiştiğin anlar çok zor.. onun dışında tahammül edilir Bi ağrı... bugün öğlene doğru taburcu oldum.. geceyi yalnız geçirdim.. biraz zor oldu ama idare ettim.. bu ayrıntı da benim gibi refakatçisi olmayacak olanlara bir dip not olsun... bandajımı çıkardı, suya dayanıklı şerit halinde bantlar yapıştırdı.. diren yok, morarma yok.. hatta yarın duş alabileceğimi söyledi ama cesaret edemem sanmıyorum.. bir ağrı kesici bir de antibiyotik yazdı.. buarada 350 çok büyük olmuş, o sebeple 325 CC takmış.. bu bile yeterince büyük benim için.. aklıma gelen detaylar bunlar.. sormak istediğin başka birşey varsa seve seve yazarım..Takoe ilk günün Nasıl geçti