meme dik+ büyütme ameliyatı icin son altı gün....

Bence tereddüt etme eski halinden daha iyi olucak hiç değilse sana kaç cc takicak silikonu yuvarlak mi . Pazartesiye kadar aklına takılan ne varsa sor sonuçta dr seninle ilgilenmek zorunda aklında soru birakma canim. Umarım hersey güzel olur senin için

Neden kas üstü yapicak açıklama yaptı mı benim dr dual plan yapicam dedi kas üstü tercih etmiyorum sarkma var deri ince dedi. Benim yuvarlak orta plan olacak dokum fazla çünkü damla yine sarkma yaparmis
Bunu uygun buldu... High profil olacak bir de.. Yuvarlak... Damlayı zaten hiç düşünmediğim gibi kendisi de zaten olmayacağını ifade etti.. Zaten üstten de dolgun dursun istiyorum.. Dekolte giyen ve bundan hoşlanan biri de değilim ama eskiden neyse sanırım göğsümü tekrar o şekilde görmek istiyorum:) burada çoğunlukla sütyen takmaktan kurtulacağını ifade edenler var ama doktorum her ne olursa olsun balenli bir sütyeni hayatım boyunca kullanmam gerektiğini aksi takdirde takılacak protezler de uzun vadede yer çekimine karşı koyamayacaklardır" dedi

Umarım.. Hepimiz için güzel olur.. Yasayan bilir bunun sıkıntısını, üzüntüsünü :) 350 ya da 375 CC olacak.. İkisinin de siparişi verildi ...

Umarım.. Hepimiz için güzel olur.. Yasayan bilir bunun sıkıntısını, üzüntüsünü :) 350 ya da 375 CC olacak.. İkisinin de siparişi verildi ...
Hayirlisi olsun canım bakalım takipteyim seni umarım sorunsuz atlatirsin ben cc konusunda kararsızım bana fikir olmuş olursun 375 iyi gibi geliyor banada doku olduğu için ama ben bu hafta görüşme yapıp bide sizleri görüp ona göre karar vericem artık . Sağlıkla ol iyileş bi an önce

Sağol canım:) umarım herşey yolunda gider .. Elbette tüm detaylarını paylaşıyor olacağım...

Nasılsınız:) şimdiden çok geçmiş olsun diyorum Haberlerinizi almak isterim...

Sizin ameliyatınız yarın sanırım değil mi?Nasılsınız heyecan var mı :)) Benim de 9 günüm kaldı şimdiden düşününce daha da heyecanlanıyorum 1 gün kala halimi düşünemiyorum bile :))

Sizin ameliyatınız yarın sanırım değil mi?Nasılsınız heyecan var mı :)) Benim de 9 günüm kaldı şimdiden düşününce daha da heyecanlanıyorum 1 gün kala halimi düşünemiyorum bile :))
Had safhada sorma sevgili Tiramisu:) Evdeki son işlerimi hallettim ... Üç tane kedim var, iki gün onları göremeyeceğim, bir de bu derdim var benim.. Yalnız gireceğim ameliyata, kimse olmayacak :) öncesi/ sonrası hepsi beynimin içinde dans ediyor... Artık ne diyelim; güzel düşünelim, güzellikler bizi bulsun irtibatı koparmayalım... Haberlerini bekliyorum , gelişmeleri takip etmek isterim :) umarım senin için de herşey güzel olur arkadasım :)

Ayy aminn amin güzellikler hepimizin olsun tahmin edebiliyorum az çok neler hissettiğinizi , Zaman yaklaştıkça benim de stres olduğum doğrudur :)) kediler iki gün Nasıl duracaklar peki gerçi pek bilgi sahibi değilim ama onlar da sizi özlerler eminim .. Eşim çalışıyor annem de çocuklara bakacak ameliyattan çıktığımda benim de yanımda kimse olmayacak büyük ihtimal eşim iş çıkışı gelecek yanıma. Zaten bir süre uyurum diye düşünüyorum tatlı tatlı uykusu geliyor insanın :)

9 günüm kaldı ameliyata okullar açılmadan ameliyat olup iyileşseydim iyi olurdu.. Geç olsun güç olmasın güzel haberlerinizi bekliyorum

Hemen hemen benzer durumdayız .. Kedilerle abim ilgilenecek :) aklım yine de kalacak işte .. Çok teşekkürederim güzel dilekleriniz için

takoe Dualarim seninle yarın çıkıp kendine gelince bizi bilgilendir canim
Unutur muyum hiç sizi:) Allah razı olsun sevgili Pemberuj_lu... Tüm detaylarını paylaşacağım .. Doktorumun önce/ sonra çekeceği fotoğrafları da ekleyeceğim mutlaka.. İlerleyen günlerde iz konusunda benim gibi evham yapan arkadaşlar için ay, ay görsel bile eklemeyi düşünüyorum...Tiramisu ve sen beni çok duygulandırdınız... Sağlıcakla kalın, görüşmek üzere...

Aynı sıcaklığı ben de hissettim Hatta sabah kalkar kalkmaz aklıma düştünüz acaba ne yapıyorsunuz ameliyatınız kaçta olacak vs.. Gerçekten ameliyatın kaçta olacağını sormayı unutmuşum... İyisinizdir inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz hep beraber

Tiramisu35 bende çok meraklandim acaba telden mi girmiyo takoe pc den girdiği için mi yok ki meraklandim çok inş iyi geçmiştir
Sevgili arkadaşlarım, yazamadım kusuruma bakmayın... iyiyim, herşey yolunda...memeler müthiş görünüyor :) ben bandajdan ötürü göremem sanıyordum ... diren de takmamış doktorum.. ameliyattan çıktıktan üç/ dört saat sonra ameliyat sonrası aldığım sütyen giydirildi.. saat 17.00 gibi yemek geldi... sadece çorbayı içebildim.. sonra ayağa kalkıp,yürümemi istediler .. en zoru İşte buydu kızlar ... yataktan kalkıp doğrulmak ve tekrar yatarken o esnada zorlanmak... onun dışında tahammül edilebilir bir baskı hissediyorsunuz... belkide kas üstü yapıldığı içindir, bilemiyorum... hastanede önceki halini çekme fırsatı buldum; eski iğrenç memişlerimi yani:) birazdan ekliyorum , umarım gözleriniz kanamaz:) ilginiz için, dualarınız için ne kadar teşekküretsem azdır... Allah razı olsun sizlerden.. ilk fırsatta da yeni hallerini yükleyeceğim albüme ... buarada telefondan giriyorum fıstıklar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…