- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.209
Ağrılı geçiyor kuzum :) pozisyon değiştiğin anlar çok zor.. onun dışında tahammül edilir Bi ağrı... bugün öğlene doğru taburcu oldum.. geceyi yalnız geçirdim.. biraz zor oldu ama idare ettim.. bu ayrıntı da benim gibi refakatçisi olmayacak olanlara bir dip not olsun... bandajımı çıkardı, suya dayanıklı şerit halinde bantlar yapıştırdı.. diren yok, morarma yok.. hatta yarın duş alabileceğimi söyledi ama cesaret edemem sanmıyorum.. bir ağrı kesici bir de antibiyotik yazdı.. buarada 350 çok büyük olmuş, o sebeple 325 CC takmış.. bu bile yeterince büyük benim için.. aklıma gelen detaylar bunlar.. sormak istediğin başka birşey varsa seve seve yazarım..
Can'ım sen çıtı pıtısın ama zAten çok güzel dokun varmış dokusu olanlar ne şanslı bir de benim gibi dümdüz olanlar var :)) kedilerin özlemiş mi seni bu arada :) duş olayına gelince çok sıcaklarda olmadığımız için bu konuda da şanslısın hani yaz olsa bazen günde iki kere bile banyo yapmak gerekebiliyor ama şimdi nispeten daha güzel yavaş yavaş serinlemeye başladı havalar.daha önce de söyledim ama iyi olmana, memnun olmana öyle çok sevindim ki anlatamam. İnşallah çabuk da toparlanırsın.. Pozisyon değiştirme konusunda kızlar yorum yapmıştı iki üç yastıkla yatın tam yatmayın kalkması zor oluyor diyr belki yardımcı olabilir sana :)) ağrı kesici içiyor musun peki belki Ağrı'yı en aza indirir