- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.209
gerçekten mi ben aldığım fiyat bilgilerini paylaştım ama uyarı almadım yasak olduğunu bilmiyordum
Yasak değilse daha iyi, bir kişi öyle yazmıştı . Bende yasak biliyorum bu yüzdenYasak değil çünkü
Öyle olsa ben çoktan banlanmıştım bana soranlara hep söylüyorum ne kadara ameliyat olduğumuYasak değilse daha iyi, bir kişi öyle yazmıştı . Bende yasak biliyorum bu yüzden
Diğer sayfaları dönüp tekrar okuyamadım kaça ameliyat oldunuz memnun musunuz ameliyattanÖyle olsa ben çoktan banlanmıştım bana soranlara hep söylüyorum ne kadara ameliyat olduğumubazı kişiler tercih olarak söylemiyorlar hani doktorun marifetini belirtmek yerine fiyat konuşmak yanlış gibi düşünüyorlar ama fiyat da bir kıstastır ve konuşulması gerekir bana göre
Diğer sayfaları dönüp tekrar okuyamadım kaça ameliyat oldunuz memnun musunuz ameliyattan
O zaman siz diklestirme ameliyati oldunuz ben kucultme yaptiracam7000 TL ye oldum canım. Sıfır dokuyla gezmekten iyidirdümdüzdü göğüslerim Çünkü. Keşke baştan haberin olsaydı bu tarz ameliyatlardan. Daha önceden yaptırırdım
O zaman siz diklestirme ameliyati oldunuz ben kucultme yaptiracam
Deri de sıkıntı oldu mu duruşu nasıl her zorluğa değdi umarım zor bir süreç
Merhabalar benim de yardımınıza ihtiyacım var çok moralim bozuk , minyon tipli yim 160 boy 50 kilo ve çocuklardan dolayı meme sarkması var dı dikelestirme ameliyatı olmak istedim ama tek basına yeterli olamayacağı icin protez de koyuldu 275 moderate plus ,round yuvarlak, sanırım dual plan yapıldı tekrar gittiğimde soracağım , inanılmaz şişler ve şekilsiz ler gözüme çok büyük ve saçma bir sekil olarak görünüyor . İner mi acaba , yani bi de meme ağzıma girecek kadar yukarıda önü açık bir şey giyemiyorum zaten , 7. Günüm bugün