- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.209
Ağrılı geçiyor kuzum :) pozisyon değiştiğin anlar çok zor.. onun dışında tahammül edilir Bi ağrı... bugün öğlene doğru taburcu oldum.. geceyi yalnız geçirdim.. biraz zor oldu ama idare ettim.. bu ayrıntı da benim gibi refakatçisi olmayacak olanlara bir dip not olsun... bandajımı çıkardı, suya dayanıklı şerit halinde bantlar yapıştırdı.. diren yok, morarma yok.. hatta yarın duş alabileceğimi söyledi ama cesaret edemem sanmıyorum.. bir ağrı kesici bir de antibiyotik yazdı.. buarada 350 çok büyük olmuş, o sebeple 325 CC takmış.. bu bile yeterince büyük benim için.. aklıma gelen detaylar bunlar.. sormak istediğin başka birşey varsa seve seve yazarım..
Fıstıkım dokusu olmayanların sonuçları bence olanlara göre daha Harika oluyor... o kısma hiç aldırma bence... Tiramisu sonucu gördükten sonra o ağrının sızının da önemi kalmıyor.. bana Majezik yazmış mesela ağrı kesici olarak.. az önce içtim, şuan daha iyiyim.. her geçen saat bir öncekine göre farkediyor İnan bana.. sen de sadece bunu düşün ve buna odaklan.. kedilerimi çokkk özledim.. bugün çocukluk arkadaşımın evine geçtim, seni bırakmam " dedi:) yarın eve dönüyorum , onlara da kavuşmuş olacağım :) buarada burcunu merak ettim sevgili Tiramisu.. :) ?Can'ım sen çıtı pıtısın ama zAten çok güzel dokun varmış dokusu olanlar ne şanslı bir de benim gibi dümdüz olanlar var :)) kedilerin özlemiş mi seni bu arada :) duş olayına gelince çok sıcaklarda olmadığımız için bu konuda da şanslısın hani yaz olsa bazen günde iki kere bile banyo yapmak gerekebiliyor ama şimdi nispeten daha güzel yavaş yavaş serinlemeye başladı havalar.daha önce de söyledim ama iyi olmana, memnun olmana öyle çok sevindim ki anlatamam. İnşallah çabuk da toparlanırsın.. Pozisyon değiştirme konusunda kızlar yorum yapmıştı iki üç yastıkla yatın tam yatmayın kalkması zor oluyor diyr belki yardımcı olabilir sana :)) ağrı kesici içiyor musun peki belki Ağrı'yı en aza indirir
Çok geçmiş olsun:) sizin adınıza sevindim.. ben birçok görsele baktım, dokusu olmayanların sonuçları daha çok hoşuma gitmişti... sevgili Tiramisuya da moral olsun bu ayrıntı:)Benimde bugün 3. Günüm işime bile döndüm göğüs dokum olmadigindan 300 cc koydu ve sadece gerginlik ağrısı hissediyorum
Fıstıkım dokusu olmayanların sonuçları bence olanlara göre daha Harika oluyor... o kısma hiç aldırma bence... Tiramisu sonucu gördükten sonra o ağrının sızının da önemi kalmıyor.. bana Majezik yazmış mesela ağrı kesici olarak.. az önce içtim, şuan daha iyiyim.. her geçen saat bir öncekine göre farkediyor İnan bana.. sen de sadece bunu düşün ve buna odaklan.. kedilerimi çokkk özledim.. bugün çocukluk arkadaşımın evine geçtim, seni bırakmam " dedi:) yarın eve dönüyorum , onlara da kavuşmuş olacağım :) buarada burcunu merak ettim sevgili Tiramisu.. :) ?
Can'ım şimdi öncesi sonrası fotolara bakınca zaten olmadığı için ufak da koysalar önceki halinden kat be kat güzel gözüküyor :)) sonuöta hiç yok yani. Ben de albüm yapıcam sen demişsin gözleriniz kanamaz inş diye benimkileri gör öyle karar ver) ne güzel ya insanın arkadaşlarının olması, ben tek çocuğum, annem bana derdi ki ben sana kardeş yapamadım ama ilerde çok güzel arkadaşların olacak. Maalesef ki hiç arkadaşım yok. Şimdi çok özendim sana. Maaşallah dostluğunuza evdi çocuklardı iş hayatı derken kendime pek vakit ayıramıyorum yani arkadaşım olsa da görüşemezdim herhalde, bir de bu yıl aöfe başladım arta kalan Zaman'larda ders çalışıyorum, daha doğrusu çalışmaya çalışıyorum, bu yaştan sonra iyi öi yaptım kötü mü yaptım bilemem ama kendi adıma uzun yıllardır hiçbirşey yapmamışım, boşuna geçmiş Zaman sanki... Çok şükür 3 evladım var onları büyütüyorum ama insanın kendi adına da birşeyleri yapması gerekmiş,sanırım yeni yeni olgunlaşıyorum :))
Ben kova burcuyum Can'ım sen de terazi misin yoksa inanılmaz elektriğimiz tuttu yaa.. Ben elektrik olayına çok inanırım yani görmesem de birebir tanışmasam da hislerimde yanılmam, bazen bir insanı görür görmez daha hiçbi yanlış hareketini görmeden olumsuz elektrik alırım ve genelde haklı da çıkarım..
Şu anda aslında sonuç değil kafamdaki de inanılmaz ameliyat korkusu sardı ara ara vazgeçecek gibi oluyorum ameliyat olacak olanları etkilemiş gibi olmayım ama ne bileyim .. Bi yerde daha yazmıştım keşke ameliyatsız bir yolu olsaydı :))
Bisey söyleyim mi sakin ameliyattan korkma gözünü bi aciyorsun hayallerine kavusuyorsun sakin korkma Şartlandırma kendini
Seni neden çok sevdiğimi şimdi anladım :) canım annemin burcu... iki yıl önce kaybettik .. ben Yengeç burcuyum Tiramisu Keşke dediğin gibi başka bir yolu olsaydı ama yok... kalıcı ya da çok sağlıklı yöntemler olmadığını duydum hep ya da.. sen de eminim güçlü, fedakar güzel bir annesindir... seni mutlu görmek çocuklarını da mutlu eder unutma:) zira sevgi ve mutluluk bulaşıcı birşeydir...son paragrafta kendini ifade ettiğin özet tam annemin profili:) buarada babam da Kova burcu:) çok şanslıydım anne ve baba konusunda..eminim senin güzel yavrularında sana sahip oldukları için böyle düşünüyor olacaklardır...Can'ım şimdi öncesi sonrası fotolara bakınca zaten olmadığı için ufak da koysalar önceki halinden kat be kat güzel gözüküyor :)) sonuöta hiç yok yani. Ben de albüm yapıcam sen demişsin gözleriniz kanamaz inş diye benimkileri gör öyle karar ver) ne güzel ya insanın arkadaşlarının olması, ben tek çocuğum, annem bana derdi ki ben sana kardeş yapamadım ama ilerde çok güzel arkadaşların olacak. Maalesef ki hiç arkadaşım yok. Şimdi çok özendim sana. Maaşallah dostluğunuza evdi çocuklardı iş hayatı derken kendime pek vakit ayıramıyorum yani arkadaşım olsa da görüşemezdim herhalde, bir de bu yıl aöfe başladım arta kalan Zaman'larda ders çalışıyorum, daha doğrusu çalışmaya çalışıyorum, bu yaştan sonra iyi öi yaptım kötü mü yaptım bilemem ama kendi adıma uzun yıllardır hiçbirşey yapmamışım, boşuna geçmiş Zaman sanki... Çok şükür 3 evladım var onları büyütüyorum ama insanın kendi adına da birşeyleri yapması gerekmiş,sanırım yeni yeni olgunlaşıyorum :))
Ben kova burcuyum Can'ım sen de terazi misin yoksa inanılmaz elektriğimiz tuttu yaa.. Ben elektrik olayına çok inanırım yani görmesem de birebir tanışmasam da hislerimde yanılmam, bazen bir insanı görür görmez daha hiçbi yanlış hareketini görmeden olumsuz elektrik alırım ve genelde haklı da çıkarım..
Şu anda aslında sonuç değil kafamdaki de inanılmaz ameliyat korkusu sardı ara ara vazgeçecek gibi oluyorum ameliyat olacak olanları etkilemiş gibi olmayım ama ne bileyim .. Bi yerde daha yazmıştım keşke ameliyatsız bir yolu olsaydı :))
Onu düşünerek motive olmaya çalışıyorum. Az kaldı. Haftaya salı ameliyatım var. Aslında hiç ameliyat olmayı da düşünmüyordum ama burda okuduklarım sayesinde olmaya karar verdim . Şaşırtıcı bir biçimde eşim de destekledi. Bir de annem biliyor o da destekçim. Bir de sizler varsınız. İyi ki de varsınız . Yoksa bunlar kendi çevrem için söyleyim en azından, sahip olduğum çevrede konuşulacak şeyler değil. Birbirimize destek oluyoruz ne güzel. Ben oğluma hamileliğimde üye olmuştum buraya sıkıntılı bir süreç atlattım, çok şükür şu an oğlum 7 yaşında ve sağlıklı. İki kızımın hamileliğinde de yine burdaydım benle beraber hamile olan arkadaşlarla kah güldük kah ağladık kah aşerdik kah sancılandık :) şimdi sizlerle ameliyat süreci atlatıyoruz güzel haberleri duydukça seviniyorum inşallah herkes sorunsuz atlatır ve hayalindeki göğüslere kavuşur ..
canım ben de sizlerden güç alıyorum ve yaptırcam galiba.
Burda da buldum seniiiOnu düşünerek motive olmaya çalışıyorum. Az kaldı. Haftaya salı ameliyatım var. Aslında hiç ameliyat olmayı da düşünmüyordum ama burda okuduklarım sayesinde olmaya karar verdim . Şaşırtıcı bir biçimde eşim de destekledi. Bir de annem biliyor o da destekçim. Bir de sizler varsınız. İyi ki de varsınız . Yoksa bunlar kendi çevrem için söyleyim en azından, sahip olduğum çevrede konuşulacak şeyler değil. Birbirimize destek oluyoruz ne güzel. Ben oğluma hamileliğimde üye olmuştum buraya sıkıntılı bir süreç atlattım, çok şükür şu an oğlum 7 yaşında ve sağlıklı. İki kızımın hamileliğinde de yine burdaydım benle beraber hamile olan arkadaşlarla kah güldük kah ağladık kah aşerdik kah sancılandık :) şimdi sizlerle ameliyat süreci atlatıyoruz güzel haberleri duydukça seviniyorum inşallah herkes sorunsuz atlatır ve hayalindeki göğüslere kavuşur ..
Burda da buldum seniiibaktım hiç yorum yapmıyosun yazdıklarına gireyim dedim bütün gün giremiyorum anca akşamları, çok yoğun geçiyor malum okullar açıldı sayılı günlerin kaldıııı az kaldıııı...
Bazen görmesende duymasanda senle aynı fikirde olanları rahatlayabiliyormuşsun gerçekten.. Bende çok fazla insana söylemedim. Hatta önceden kötü bişeymiş gibi gelirdi silikon bi benim yok sanıyodum. Burda herkes ben gibi
Çok geçmiş olsun size de... 40 gün olmuş, bayağı iyi durumdasınızdır tabi bize göre... sırada Tiramisu35 ile pemberuj_lu'nun güzel haberlerini almak varHayırlı akşamlar silikon yaptıran arkadaşlara gecmiş olsun benim 40 gun oldu kas altına koyuldu 300 cc hic gogusum yoktu.dikislerim göğüs altı kesisi yapıldı lazer ile yapıştırılmış.kas altı fazla agrim vardı şuan iyiyim boyum 155 kilom 50 sanki gözüme küçük gelmeye başladılar.
Tmm canim bekliyoruz fotolarıEve geçeyim, ilk işim bu olacak .. telefondan olmuyor tekrar denedim... arkadaşım da odaya getirildiğim an çekmiş bir tane.. onu da eklerim albüme ... şuan ağrım çok azaldı.. bu sabah ki durumuma göre oldukça iyiyim kızlar... olun ve kurtulun" diyorum:))) kesinliklee geç kalmışım.. 40 yaşında kalkışıyorum yani düşünün..mutlu olmanın yaşı yok fıstıklar
Teşekkür ederim insallah hayırlısıyla atlatırsınızÇok geçmiş olsun size de... 40 gün olmuş, bayağı iyi durumdasınızdır tabi bize göre... sırada Tiramisu35 ile pemberuj_lu'nun güzel haberlerini almak var
geçmiş olsun takoeAğrılı geçiyor kuzum :) pozisyon değiştiğin anlar çok zor.. onun dışında tahammül edilir Bi ağrı... bugün öğlene doğru taburcu oldum.. geceyi yalnız geçirdim.. biraz zor oldu ama idare ettim.. bu ayrıntı da benim gibi refakatçisi olmayacak olanlara bir dip not olsun... bandajımı çıkardı, suya dayanıklı şerit halinde bantlar yapıştırdı.. diren yok, morarma yok.. hatta yarın duş alabileceğimi söyledi ama cesaret edemem sanmıyorum.. bir ağrı kesici bir de antibiyotik yazdı.. buarada 350 çok büyük olmuş, o sebeple 325 CC takmış.. bu bile yeterince büyük benim için.. aklıma gelen detaylar bunlar.. sormak istediğin başka birşey varsa seve seve yazarım..