meme dik+ büyütme ameliyatı icin son altı gün....

Hastane çantamda; sabahlığım, (çok işimi gördü) pijama takımım, yedek iç çamaşırım,günlük ped, ameliyat sonrası sütyen, çorap, saç bantım, bir iki toka, lipstik, el kremim, deodorantım, diş macunu, diş fırçam ve tarağım vardı canım:) kimi önden düğmeli gecelik ya da üst gibi şeylerden sözetmiş fakat sonrasında asla giymeyeceğim birşeyi almak istemedim, hoşuma giden öyle birşey de bulamadım.. fakat bunun sıkıntısını da çekmedim aslaaa v yakalı pijama üstümü de aman aman bir ızdırap çekmeden giyindim / çıkardım... ben en çok bunlara ihtiyacım olduğunu düşündüm ... kişisel olarak vazgeçemediğin şeylerin ne olduğunu düşün..(lipstick ve el kremim benim için öyleydi mesela) diğerleri aşağı yukarı hemen hemen zaten elzem olan şeyler...

Real Self" adında bir site var hatta bunu uygulama olarak telefona da indirebiliyorsun.. bir iki adımlı , basit üyelik formu var.. üye ol ve görsellere bak sevgili Tiramisu.. sana moral olsun diye söylemediğimi ; en güzel sonucun dokusu olmayanların olduğuna gözlerinle şahit olacaksın yahut İngilizce olarak arama yap" breast aquement before/ after" bla bla şeklinde...senin heyecanın beni de sardı.. 6 gün" demişsin:) kendi motivasyonunu oluştur fıstıkım:) işte sonrasında giyeceğin şeyleri düşün, seni mutsuz ettiği anları ya da durumları düşün o ağrı vız geliyor, tırıs gidiyor işte:))) buarada ben kusmadım, kusmaktan korktuğunu ifade etmişsin bir mesajında... bu beni de müthiş korkutan birşey... doktorun vermiş olduğu saat aralığına uyarak (yeme / içme )sıkıntı olacağını düşünmüyorum.. bol bol su içerek anesteziyi vücuttan atarsın zaten...

Takoe o saatte uyanık mıydın sen neden?

Ya sanki ben regl oluyorum ona ne diyorsunuz tam emin değilim ama emin olunca arıcam Fatih beyi acaba ameliyatı erteler mi ? Adetim çok yoğun oluyor ve 8-9 gün de sürüyor ikisi bir olursa zor olur benim için.. Eşyalara gelince çok haklısın kullanabileceğim şeyler olmalı ufak Bi çanta yapacağım.

Adet olman ameliyatini etkilemiyor. Iç camasırin pedinle girersin en fazla :) yanina oyle aman aman cok sey almana gerek yok kizz. Ben ne yaptim biliyormusun, duş aldım temizce gidecegim gun. Temiz iç camasirimi giydim. Uzerinede hani siyah alt üst esofman takımları varya fermuarlı adidasın falan Onları giydim, ayagimada parmak arası terlik.. bitek el çantamı aldim icine telefon sarjim, ıslak mendilim, deodorantımı koydum bu kadar. Ameliyattan çıktıktan bi kac saat sonra tekrar o esofmanlarimi giydim, fazla yük ve canta almadan çıktım eve gittim

Uyuma düzenim değişti biraz canım... öyle deliksiz bir uyku da olmuyor... telefondan film izliyorum, buraya bakınıyorum o anlarda... geçtiğimiz şubat ayında burun ameliyatı olmuştum... ameliyat günü regl oldum, doktorum sakıncası olmadığını, ama istersem erteleyebileceğini söyledi... ben de oldum ameliyatımı ve ekstra bir sıkıntı yaşamadım... bu konuyu doktorunla görüş, bakalım ne diyecek..

Evime döndüm:) kedilerime kavuştum:) çok özlemişim.. birara şu albüm gizlilik ayarlarını bilgisayardan düzenleyip , telefondan da fotoğrafları yüklemeye çalışacağım... cesaret edebilirsem duş alacağım... üçüncü ya da dördüncü gününde duş alan biri varsa bana yazabilir mi lütfen:))

Ooo şimdiden seviyorsa tutabilene aşk olsun ilerleyen zamanlarda :)
Önü düğmeli şeyler aşın diyolar giymesi kolay olsun diye. Pipet, çorap (soğuk oluyomuş), ıslak mendil, saç lastiği olabilir :) şimdilik bunlar geldi aklıma

geçmiş olsunben 3.günde duş aldım.sadece saçlarımı yıkarken yardım aldım.korkma hiç rahatlıyor insan.kaslar gevşiyor sanırım ılık olarak al ama sıcak değil.bide benide izlersen bende yeni foto koydum bugün tam 2 hafta oldu

Yine de ikisi bir olmasaydı iyiydi ya. Bak şarj aklıma gelmedi hiç iyi dedin :) tabii Bikaç gün yıkanamayacağım için banyo yapar da giderim .. Bi pijama alayım bari kendime.

Çorap da gelmedi bak aklıma sağol Can'ım ya bayağı soğudu havalar.

Ayy dört gözle bekliyoruz Can'ım kedilerden Bi tanesini yollasana bana benim çocuklar kedileri çok seviyorlar :)

Sokakta beslediğim onbeş kedi var.. öyle tatlı yavrular var ki.. kedilerimden biri beyaz bir İran Kedisi... diğeri de Tekir anne ve beş aylık yavrusu:) yani çocukları mutlu etmek aslında bu kadar kolay.. çünkü çoklar , heryerdeler ve de sevgiye muhtaçlar :) inşallah birgün kedin olur Tiramisu.. besleyen bilir nasıl bir mutluluk kaynağı olduklarını:)

Cesaret geldi, ok birazdan duşumu alacağım.. saçlarımı da malesef kendim yıkamalıyım... çok teşekkürederim, sağolun.. size de çok geçmişler olsun:)

Cok fazla su altında kalmadan ve ılık olma şartıyla yani soğuğa yaķın hemen hemen 1 hafta sonra duş alabilmiştim kollarımı çok kullanmadan eşimden destekle canmm..duş sonrası ne rahatlama yaşamıştm hergün duş alan biri olarak :)))

takoe nasılsın? Yazmıyorsun da iyi olmuşsun toparlanmışsındır inşallah... Benim de topiğim var beklerim , malum yarın ameliyatım var :))

takoe nasılsın? Yazmıyorsun da iyi olmuşsun toparlanmışsındır inşallah... Benim de topiğim var beklerim , malum yarın ameliyatım var :))
Sevgili Tiramisu, daha iyiyim, teşekkürederim :) son birkaç gün öyle yoğun geçti ki.. eminim çok heyecanlısındır:) unutma, minnak sıkıntılardan sonra bayağı Bi Mutlu olacağını buarada erkek arkadaşım şu aşamadaki haline bile tek kelimeyle "ba yıl dı" kızlar:))) bu da bunun endişesini taşıyanlara bir dipnot olarak gelsin... heyecanını paylaşıyorum Tiramisu... ve sabırsızlıkla buraya yazmanı bekleyeceğim canım...

Canim nasıl oldun toparlayabildin mi kendini foto bekliyoruz kendini iyi hissettiginde
Canımcığım , bilgisayardan albüm gizlilik ayarlarını hallettim .. "sadece izlediklerim ve beni izleyenler şeklinde" buraya kadar tamam sanırım ancak fotoğrafları telefondan buraya yüklemek zorundayım ve albüm oluştur" gibi bir seçenek yok ve ben daha önce yüklediğim gibi bir hata yapmak istemiyorum ... neredeyse herkes görecek ti Allah korusun Yol gösterirseniz seve seve ekleyeceğim zaten..

takoe suan nasıl oldun ağrıların kalmamistir artık bi sorun yaşadın mi hersey yolunda mi canim
Foto eklememissin eklersen ameliyatini merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…