- Konu Sahibi Kayraaa2012
-
Hiç korkmaYarın sabah bu saatlerde ameliyatta olacağım :18: :18: :26:
Hiç korkmaÇok güzel geçecek,çok ağrın olmayacak.Gerginlik ve baskı hissi olacak,kol hareketlerin kısıtlı olacak yani belirli bir yere kadar hareket izni olacak.Zorlarsan eğer ağrı olur.Dikkat edeceğin husus o
Bende 27 şinde üçüncü kez burun ameliyatı olacağım :18: Keşke gögüs olsa valla,burun daha zor..
Okudunmu canım,iyi o zamanÇok teşekkür ederim arzumaşağısı linki ezberledim artık çok faydası oldu :)) umarım seninde bu son olur ve herşey hayal ettiğin gibi olur inş :))
Canım ya kusura bakma ben nerden beğeni yapıldığını bilmiyordumOkudunmu canım,iyi o zamanBeğeni yapmamışsın ama
İnşallah canım hepimiz,tüm ameliyat olacak arkadaşlar sorunsuz güzel sonuçlar alırlarArkadaş olarak ekledim seni,bak dün yeni sütyenler aldım ekledim dün akşam.. Bak moralin yerine gelsin,heyecan yapsın
Beğeni yorumların altında yıldız işareti varya.. Onu tıklıyorsun,beğendiğin yoruma katılıyorum işaretliyorsun beğenmediğine katılmıyorum UCanım ya kusura bakma ben nerden beğeni yapıldığını bilmiyordumşimdi yaptım sanırım :)) ya senin fotolara baktıkça doyamıyır insan maşallahhh
Beğeni yorumların altında yıldız işareti varya.. Onu tıklıyorsun,beğendiğin yoruma katılıyorum işaretliyorsun beğenmediğine katılmıyorum U
yapamamışsın,tekrardan dene bakiyimAma üst üste aynı kişiye yapamıyorsun,başka yorumları değerlendirmen gerekiyor
ben Ankaradayim canım benim yaş 36 oldu😊29 yaşındayım ben. Bir sezaryen doğum yaptım :) sen ist da mıydın yoksa Kocaeli mi? Istersen özelden de yazabilirsin
Aksam burda olmaya çalışırım eğer olamazsam sana şimdiden geçmiş olsun Allahin izni ile sorunsuz ağrısız bi ameliyat gecirirsin umarim sakin olmaya çalış hersey gönlünce olsun👼Yarın sabah bu saatlerde ameliyatta olacağım :18: :18: :26:
Sevgili kayra umarim ameliyatın en güzel ve sorunsuz şekilde geçer.inşallah benim kadar rahat atlatirsin.büyüklük konusunda doktorunun dinle.biz sadece öneride bulunuruz,tecrubelerimizi paylasiriz,en iyisini doktorun bilir.yarin kendine gelince yaz sonucu
Ilk defa bebeğimden bu kadar uzun süre ayrı kalacağım ve onsuz bir gece geçireceğim( Rabbim başka ayrılık göstermesin aklımda bir tek o var ve gidiyorum....
Günaydın kızlar dün yazamadım aşırı derecede bulantım vardıgece 1 e kadar sürekli istifra ( benim midem zaten çok hassas hamilelikte de 9 ay kusmuştum şimdi de narkoz fena yaptı ama söylediğim gibi bu bana özgü bir durum maalesef :) ağrı konusuna gelince anesteziden 45 dk kadar geç uyanmıştım ve uyanırken bayağı ağrı hissettim ama sonrasında çok rahatım :) koltuk altımda diren olduğunu bile hissetmiyorum. Kollarımı kaldırıp kendi yemeğimi yiyebiliyorum çok şükü gayet iyi hissediyorum kendimi :)) doktorumun ellerine sağlık çok hafifmiş :) evet birazda yeni cicişlerimden bahsedeyim natrella marka 285 cc kas altı yöntemiyle meme altından yerleştirildi. Henüz kendilerini ben de göremedim ama doktorum gayet dolgun ve güzel olduğunu söylüyor angela canım hiç endişelenme senin benimkinden de rahat geçer inş :) burda sorularımla bunalttığım ve bana yardım edip cesaret veren herkese çok teşekkürler
Günaydın kızlar dün yazamadım aşırı derecede bulantım vardıgece 1 e kadar sürekli istifra ( benim midem zaten çok hassas hamilelikte de 9 ay kusmuştum şimdi de narkoz fena yaptı ama söylediğim gibi bu bana özgü bir durum maalesef :) ağrı konusuna gelince anesteziden 45 dk kadar geç uyanmıştım ve uyanırken bayağı ağrı hissettim ama sonrasında çok rahatım :) koltuk altımda diren olduğunu bile hissetmiyorum. Kollarımı kaldırıp kendi yemeğimi yiyebiliyorum çok şükü gayet iyi hissediyorum kendimi :)) doktorumun ellerine sağlık çok hafifmiş :) evet birazda yeni cicişlerimden bahsedeyim natrella marka 285 cc kas altı yöntemiyle meme altından yerleştirildi. Henüz kendilerini ben de göremedim ama doktorum gayet dolgun ve güzel olduğunu söylüyor angela canım hiç endişelenme senin benimkinden de rahat geçer inş :) burda sorularımla bunalttığım ve bana yardım edip cesaret veren herkese çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?