- 5 Şubat 2014
- 381
- 111
- 123
- Konu Sahibi Kayraaa2012
Günaydın kızlar dün yazamadım aşırı derecede bulantım vardı gece 1 e kadar sürekli istifra ( benim midem zaten çok hassas hamilelikte de 9 ay kusmuştum şimdi de narkoz fena yaptı ama söylediğim gibi bu bana özgü bir durum maalesef :) ağrı konusuna gelince anesteziden 45 dk kadar geç uyanmıştım ve uyanırken bayağı ağrı hissettim ama sonrasında çok rahatım :) koltuk altımda diren olduğunu bile hissetmiyorum. Kollarımı kaldırıp kendi yemeğimi yiyebiliyorum çok şükü gayet iyi hissediyorum kendimi :)) doktorumun ellerine sağlık çok hafifmiş :) evet birazda yeni cicişlerimden bahsedeyim natrella marka 285 cc kas altı yöntemiyle meme altından yerleştirildi. Henüz kendilerini ben de göremedim ama doktorum gayet dolgun ve güzel olduğunu söylüyor angela canım hiç endişelenme senin benimkinden de rahat geçer inş :) burda sorularımla bunalttığım ve bana yardım edip cesaret veren herkese çok teşekkürler
Geçmiş olsun canım, bak bitti bile
Şimdi, ilk üç gün kollarını çok kulanma, sadece yemeğini ye, suyunu iç. İlk 10 gün kolunu zorlayacak hiçbir şey yapma. 15 gün boyunca oturur pozisyonda uyu ve durabildiğin kadar atakta dur,, dolaş. Bolca su iç. Hatta eve çıkınca her gün bir saatlik yavaş yürüyüşler yap. Ameliyat sonrası ağrıya daha çok ödem sebep oluyor. Bu şekild ödem ve narkoz çabuk atıldığı için ağrıda minimal seviyede oluyor.
Şimdi oturmaları için sabır zamanı
Tekrar geçmiş olsun, sevgiyle kal
Son düzenleme: