- 5 Şubat 2014
- 381
- 111
- 123
- Konu Sahibi Kayraaa2012
Masaja 1 hafta sonra başlatıyorlar mı? Ay ben çok korkuyorum dokunmaya sanki silikon kayacak gibi geliyo :)) bir de ne zaman kendiniz duş almaya başladınız? Ben netten biraz araştırdım kolları 90 dereceden yukarı kaldırmak 3 hafta sakıncalıymış bu yüzden korkuyorum hala yalnız banyo yapamıyorum gerçi senin de yeni sayılır 15 gün falan olmuştu dimi? Şu anki yaşantın nasıl günlük hayatta rahat mısın? Canım ya çok soru sordum kusura bakma ama benin bir de bebiş var ya hem korkuyorum hem de çabuk toparlamak zorundayım kendimi :26:
Ne demek, soracaksın tabi ki aklındakileri, onun için buradayız.
Benim bugün 17. günüm, dediğin gibi benimde çok olmadı.
Ben 6.gün banyomu kendim yaptım, saçım biraz zorladı ama, acımadı ki dedim geçtim Kollarımı çok kaldırmadan, dirsekten bükerek her işimi kenfim görfüm. Bir hafta sonra da işe başladım zaten. Gerçi masa başı işi ama bir hafta sonra evde de iş başı yaptım. Eşim grip lldu, ben ona baktım. Yani kendini aşırı zorlama ama artık normal hayatına dönmeye başlayabilirsin. Vücudunu dinle, hareketlere yavaşça başla, canın yanınca dur. Ben şahsen öyle yaptım. Ama bir aydan önce bebeğini kaldırma, en azından doktora sor ondan sonra kaldır.
15 günden sonra yan yatmaya da izin verdi doktorum ama ben uzun süre yan yatamadım, ağrı yaptı. Sabredeceğiz artık, yapacak bir şey yok.