• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme büyütmeye Son 1 hafta ama neden mutlu değilim :((

Masaja 1 hafta sonra başlatıyorlar mı? Ay ben çok korkuyorum dokunmaya :1: sanki silikon kayacak gibi geliyo :)) bir de ne zaman kendiniz duş almaya başladınız? Ben netten biraz araştırdım kolları 90 dereceden yukarı kaldırmak 3 hafta sakıncalıymış :( bu yüzden korkuyorum hala yalnız banyo yapamıyorum :( gerçi senin de yeni sayılır 15 gün falan olmuştu dimi? Şu anki yaşantın nasıl günlük hayatta rahat mısın? Canım ya çok soru sordum kusura bakma ama benin bir de bebiş var ya hem korkuyorum hem de çabuk toparlamak zorundayım kendimi :26:

Ne demek, soracaksın tabi ki aklındakileri, onun için buradayız.
Benim bugün 17. günüm, dediğin gibi benimde çok olmadı.
Ben 6.gün banyomu kendim yaptım, saçım biraz zorladı ama, acımadı ki dedim geçtim :34: Kollarımı çok kaldırmadan, dirsekten bükerek her işimi kenfim görfüm. Bir hafta sonra da işe başladım zaten. Gerçi masa başı işi ama bir hafta sonra evde de iş başı yaptım. Eşim grip lldu, ben ona baktım. Yani kendini aşırı zorlama ama artık normal hayatına dönmeye başlayabilirsin. Vücudunu dinle, hareketlere yavaşça başla, canın yanınca dur. Ben şahsen öyle yaptım. Ama bir aydan önce bebeğini kaldırma, en azından doktora sor ondan sonra kaldır.
15 günden sonra yan yatmaya da izin verdi doktorum ama ben uzun süre yan yatamadım, ağrı yaptı. Sabredeceğiz artık, yapacak bir şey yok.

Kızlar moralim çok bozuk dikiş izlerim çok canımı sıkıyor :( tam göğüs altı kıvrımında olmadı gerekmiyor muydu??? Benimki bariz bir parmak aşağıda :43: ilk defa bugün açıp baktım izlere :( bugün 10. Günüm daha çok yeni biliyorum ama bu iz yeri zamanla değişmez ki!!! Allahım hep böyle mi kalacak :25: foto koymak istiyorum sizlerin de yorumlarınızı merak ediyorum kendinizle kıyaslayın ve lütfen samimi düşüncelerinizi yazın... Bu arada bu fotoları nasıl koyuyoruz ve sonra silebiliyor muyuz?

Kızlar moralim çok bozuk dikiş izlerim çok canımı sıkıyor :( tam göğüs altı kıvrımında olmadı gerekmiyor muydu??? Benimki bariz bir parmak aşağıda :43: ilk defa bugün açıp baktım izlere :( bugün 10. Günüm daha çok yeni biliyorum ama bu iz yeri zamanla değişmez ki!!! Allahım hep böyle mi kalacak :25: foto koymak istiyorum sizlerin de yorumlarınızı merak ediyorum kendinizle kıyaslayın ve lütfen samimi düşüncelerinizi yazın... Bu arada bu fotoları nasıl koyuyoruz ve sonra silebiliyor muyuz?

Canım, albüm yaptığınız zaman özel seçersen sadece arkadaşların görür. Ayrıca istediğin zaman silebilirsin.
İzler için activ`m silikon bant kullanabilirsin. google da arat, satıldığı yerler geliyor.
Ben meme başı kesisi olduğum için, kesi yerin hakkında bir şey diyemeyeceğim.

Son düzenleme:

Kayra ekledim seni izlerimin fotolarına bakabilrsin, katlantı yerinin üstüne gelmesinden çok daha iyidir. Ama tabi olması gereken yer orası değil, foto eklersen daha doğru yorumlar yapabiliriz.

benim izler senınkılerden yukarda Kayracım akşam fotonu görünce aynaya gidip baktım daha çok yeni belki göğüs aşağı ınınce görünmez

Gecmis olsun daha cok yeni izler icin basarili ilaclar var ancak o bolgede doktora danismadan kullanmak sakincali olabilir , zamanla iyilesicektir bence hizla

Şu anda tek tesellim o zaten :( kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum aşağı inecek gözükmeyecek diye :25:

Bende gogus alti kesisiyle olmayı dusunuyorum sırf izler icin..iz kalıyor mu cok fazla :( istek yolladım fotoları gormem mumkun mu..gogus ucu beni nedense daha cok korkutuyor sanki daha cok agrim olcakmis gibi geliyor

Bende gogus alti kesisiyle olmayı dusunuyorum sırf izler icin..iz kalıyor mu cok fazla :( istek yolladım fotoları gormem mumkun mu..gogus ucu beni nedense daha cok korkutuyor sanki daha cok agrim olcakmis gibi geliyor

Fotoları kaldırdım arkadaşlar çünkü çok erken panik yaptığımı düşünüyorum :26: dün bir arkadaşın yazısını okudum ameliyat olalı 2 sene geçmiş ve meme altındaki dikiş izleri göğsünün üstüne çıkmış :( bunun gibi birkaç yorum ve foto da gördüm :/ anladığım kadarıyla göğüsler aşağı iniyor ve kesi izinin yeri değişiyor :53: bugün tekrar açtım bantları değiştirdim ve 3 günde bile değişiklik farkettim :) umarım günden güne daha hızlı bir şekilde bunu görürüm ;) bu yüZden kimsenin gözünü korkutmak istemiyorum bu iş biraz sabır işi bende sabırla beklemeye karar verdim :54:

Fotoları kaldırdım arkadaşlar çünkü çok erken panik yaptığımı düşünüyorum :26: dün bir arkadaşın yazısını okudum ameliyat olalı 2 sene geçmiş ve meme altındaki dikiş izleri göğsünün üstüne çıkmış :( bunun gibi birkaç yorum ve foto da gördüm :/ anladığım kadarıyla göğüsler aşağı iniyor ve kesi izinin yeri değişiyor :53: bugün tekrar açtım bantları değiştirdim ve 3 günde bile değişiklik farkettim :) umarım günden güne daha hızlı bir şekilde bunu görürüm ;) bu yüZden kimsenin gözünü korkutmak istemiyorum bu iş biraz sabır işi bende sabırla beklemeye karar verdim :54:

Sonunda sakinlemissin canım en iyisi zaten zamana bırakmak sen cok paniksin 6 ay gecsin sorunun hala seni rahatsız ediyosa o zaman care ararsın
Sen yinede durumundan haberdar et😊

Kendi tecrübemi paylaşayım, benim ilk ameliyatımda izlerimin yeri iki senede hiç değişmedi başında nerdeyse öyle kaldı. Ama umarım sende durum farklı olur. Bu konuda herkesin vücudunda farklı farklı değişimler oluyormuş demekki.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back