Meme büyütmeye Son 1 hafta ama neden mutlu değilim :((

sanırım sizde ameliyat oldunuz, bende bir iki aya olmak istiyorum ama hem cesaretsiz hemde maddi olarak uygun yapan bir doktor arıyorum işim tamamen şansa kalmış yani, kısacası siz nerde kime ve kaç tl ye oldunuz acaba bilgilendiriseniz çok memnun olurum... 4.000 tl m var bundan yukarı olmaz :)

Son düzenleme:

Son düzenleme:

evet canım ameliyat olalı iki ay oldu yeni sayılırım yani :) darısı senin başına...ben antalyada yaşıyorum bi çok doktor ile görüştüm işin maddiyatında değil içime sinen doktoru araştırma hastanesinde buldum...hastane için 2.000 yuvarlak mentor marka protez içinde 1.300 tl ödeme yaptım özellerde genel olarak 5000 tlden başlıyor..burada önemli olan doktor..ister 3000 tl ve ister 8000 o sebeple arştırırsan devlet veya araştırma hastanelerinde çok iyi doktorlar var

Son düzenleme:

bu ameliyattan sonra insan sağlığının ne kadar önemli olduğunu anlıyor :) büyük protez diye ısrar etmeyin ya mentor silikonlar ağır zaten taşımak var bunu bi de vücudunuzun taşıyamayacağı ağırlığı istemeyin ufak veya orta boy protez daha doğal görünüm sağlar bence

Kızlar şafak 5 heyecan dorukta :18: bu arada mentor ultra high profil silikon taktıran var mııı??? Bu konuda tecrübeli arkadaşların memnuniyet durumlarını öğrenmem lazım yardımlarınızı beklîyorumm :))

evet haklısın iyi yaptırmışın cnm fiyat olarak , görüntü ve sağlık olarak bir problem yaşmadıysan ne mutlu sana, adına sevindim darısı benim başıma inş, cvp için tşkler

umarım ameliyatın sorunsuz geçer her şey mükemmel gider ve sen de tecrübeli olarak bizlere cesaret verirsin tatlım:)) iyi düşün iyi olsun diyelim hem eskisinden çok daha güzel olacak, sutyenlerin bikinilerin artık çok daha güzel duracağını düşündükçe motive olmalısın bence hadi darısı başımıza artık

Çok teşekkür ederim canım :) son 2 gün sayılır :18: şu ameliyatı sorunsuzca atlatayım ilk işim eve gelir gelmez o içi sünger dolu sütyenleri parçalamak olacak tüm sürecimi inş memneniyetle gülen yüzümle sizlere yazacağım :))

Sakın endişelenme canım hiç anlamadan yeni memişlerine kavuşacaksın ve güzellikleri bizlerle paylaşacaksın, herşey mükemmel olacak

Ayyy inş çok korkuyorum ya güzel olmazsa diye hem büyük olsun istiyorum hem anlaşılmasın doğal dursun...:))

slm Kayraaa (bu arada benim oğlumun ismide Kayra 2012 doğumlu nicin ilgimi çekmişti)hala endişelimisin arkadaşım bendede var ama kasmıyorum kendimi hatta daha kaç cc takılacagını bile bilmiyorum ona ramen rahat olmaya çalışıyorum:)

Angela bizim seninle ne çok ortak noktamız var :)) benim de oğluşumun adı ve 2012 de yine onun doğum yılı :)) boy ve kilolarımız da aynıydı sanırım senin ameliyat günün de salı idi dimi :18: aslında tuhaf bir duyguya kapıldım bugün, daha doğrusu duygusuzluğa :/ tamamen nötr üm şu am sanki o ameliyatı olacak olan ve yaklaşık bir ay belki daha fazla bebeğini kucağına alamayacak olan ben değilim ( hiç inanmıyorum inanamıyorum o ameliyatı olabileceğime son dkka masadan kalkıp kaçabilirim

dimi yaaaa ortak noktamız çok sanırım benden daha gençsindirameliyat korkum yok 2 sezeryan bir kırık ameliyatı oldum ondan heralde tek düşüncem küçük oğlum senin gibi
bu kadar yaklaşmışken sakın kaçıyım deme karar vermek bu sürece gelmek çok zordu

29 yaşındayım ben. Bir sezaryen doğum yaptım :) sen ist da mıydın yoksa Kocaeli mi? Istersen özelden de yazabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…