- Konu Sahibi Kayraaa2012
-
sanırım sizde ameliyat oldunuz, bende bir iki aya olmak istiyorum ama hem cesaretsiz hemde maddi olarak uygun yapan bir doktor arıyorum işim tamamen şansa kalmış yani, kısacası siz nerde kime ve kaç tl ye oldunuz acaba bilgilendiriseniz çok memnun olurum... 4.000 tl m var bundan yukarı olmaz :)canım seninle daha öncede görüşmüştük...zamanın az kalmış evet ama yaşadığın bu heyecanı çok iyi anlıyorum...bahsettiğin gibi sadece bir doktor ile görüşme imkanın olmuş bi kaç doktor ile görüşsen iyi olurdu ama insan kararsız kalınca yada içine sinmeyince 10 doktor ilede görüşsen bişey değişmez...mesela benim göğüs altım 75 çevresi 82 cm idi 350 cc kullanıldı...ama senin doktorun ölçümü yapmış burada önemli olan dış ölçümü değil göğüs kafesinin ölçümü içeriye protez için cep açılacak protezde buraya oturmazsa sonrasında taşma dalgalanma gibi problem ortaya çıkabiliyor...bana her doktor 300 cc derken ameliyatta 350 cc kullanılmış...sen gönlünü ferah tut...ameliyat öncesinde veya girerken doktoruna iri ve dolgun istediğinden bahset...sonuçta ameliyat esnasında göğüs kafesine açılan cebe uygun protezi deneyerek koyacak...alabileceği en büyük protezi koyun dersen senin için daha iyi olur...sonuçta dokun esnek emzirmişsin..kesi yerine gelince her doktor meme başından uygulamaz o konuda biraz tecrübe gerekli ve ısrarcı olma derim...sen gönlünü ferah tut..yaşadığın korkularda çok normal hepimiz yaşadık...inan ben doktoruma o kadar çok güvenirken ameliyat masasına yattığımda bile şöyle olsun böyle olsun diye hala tembihliyordum resmenbu saatden sonra olayı birazda akışına bırakmak lazım..göreceksin sende ameliyatını olup mutlu olduğunu bizimle paylaşıp ne kadarda çokboşuna korku yapmışım diyeceksin :) Allah yardımcın olsun canım sen gönlünü ferah tut
Canım çok sağol resimler çok yardımcı oluyo düşüncelerim yetine oturuyor. Öncelikle hayırlı olsun yuvarlak olmasına rağmen damla gibi doğal olmuşlar bu çık güzel :) büyüklük konusunda açıkcası ben de seninle aynı fikirdeyim daha büyük olsun istiyorum ama Dr ile bu konuyu ısrarla iki kez konuştum ve ben yaparım ama taşma yapar daha fazlasını almaz dedi( nir yandan üzüldüm bir yandan da ısrarla daha büyük yaptırıp taşma yapan, dalgalanma yapan ve göğüs altında resmen ele gelip belli olanları okudukça ve bunların ikincî ameliyatı düşündüklerini gördükçe gözüm çok korktu ( açıkcası en önemlisi sağlık!! Ben yine de ameliyata girerken alabileceğinin en büyüğünü istediğimi tekrarlayacağım ama asla sağlıksız bir sonuçta ısrarcı olmayacağım :/ kimi arkadaşlar ameliyat öncesi Dr um 300 demişti ama ameliyatta 350 almış diyorlar bende bunu ümit ederek gireceğim ameliyata :) Allah a emanet inş hakkımda hayırlısı olsun :)) sen de üzme kendini canım böyle de gayet dolgun görünüyor :))[/QUOT
günaydın.doktorun sana profil olarak ne kullanacak?taşma nasıl olur biliyorumusun?benim doktorum benim ölçümü aldığında yaklaşık 11cm cıktı.yani benim gögüslerim en fazla 11 cmlik bir genişliği alabilr demek bu.Bana takılan profil yüksekliği :modarate plus yani tabanı 11 cm di.eğer profili high profil şeçseydi ve aynı cm li protez yerleştirmek isteseydi bunun için 325-350 cc lik bir protez seçmek gerekecekti.taban aynı genişlikte ,taşma sorunu yok ama önce doğru çıkıntı ve dolgunluk artıyor.zaten sende kalkıp almayacak bir protez istemeyeceksin.profil yüksekliği ile protezi büyüteceksin.bu söylediklerim mentor marka ölçüleri.
son halleri gereçkten çok doğallaştı,senin gördüklerin ameliyat sonu halleri.biraz daha küçüldüler sanki.yine de sağlık en önmelisi.sınırları zorlamadan en iyisi olmalı
Canım çok sağol resimler çok yardımcı oluyo düşüncelerim yetine oturuyor. Öncelikle hayırlı olsun yuvarlak olmasına rağmen damla gibi doğal olmuşlar bu çık güzel :) büyüklük konusunda açıkcası ben de seninle aynı fikirdeyim daha büyük olsun istiyorum ama Dr ile bu konuyu ısrarla iki kez konuştum ve ben yaparım ama taşma yapar daha fazlasını almaz dedi( nir yandan üzüldüm bir yandan da ısrarla daha büyük yaptırıp taşma yapan, dalgalanma yapan ve göğüs altında resmen ele gelip belli olanları okudukça ve bunların ikincî ameliyatı düşündüklerini gördükçe gözüm çok korktu ( açıkcası en önemlisi sağlık!! Ben yine de ameliyata girerken alabileceğinin en büyüğünü istediğimi tekrarlayacağım ama asla sağlıksız bir sonuçta ısrarcı olmayacağım :/ kimi arkadaşlar ameliyat öncesi Dr um 300 demişti ama ameliyatta 350 almış diyorlar bende bunu ümit ederek gireceğim ameliyata :) Allah a emanet inş hakkımda hayırlısı olsun :)) sen de üzme kendini canım böyle de gayet dolgun görünüyor :))[/QUOT
günaydın.doktorun sana profil olarak ne kullanacak?taşma nasıl olur biliyorumusun?benim doktorum benim ölçümü aldığında yaklaşık 11cm cıktı.yani benim gögüslerim en fazla 11 cmlik bir genişliği alabilr demek bu.Bana takılan profil yüksekliği :modarate plus yani tabanı 11 cm di.eğer profili high profil şeçseydi ve aynı cm li protez yerleştirmek isteseydi bunun için 325-350 cc lik bir protez seçmek gerekecekti.taban aynı genişlikte ,taşma sorunu yok ama önce doğru çıkıntı ve dolgunluk artıyor.zaten sende kalkıp almayacak bir protez istemeyeceksin.profil yüksekliği ile protezi büyüteceksin.bu söylediklerim mentor marka ölçüleri.
son halleri gereçkten çok doğallaştı,senin gördüklerin ameliyat sonu halleri.biraz daha küçüldüler sanki.yine de sağlık en önmelisi.sınırları zorlamadan en iyisi olmalı
Canım ya bak bu söylediğin çok iyi oldu ben tam tersi biliyordum ama! Şöyle yani ; benim ölçüm 10 cm çıktı ve doktorum 280 cc mentor marka high profil olacağını söyledi ben daha büyük isteyince 295 cc nin taban ölçüsünü 11,5 cm olduğunu söyledi yani 1,5 cm taşma dedişimdi benim anladığım high profil yükseklik yani moderate ondan daha basık değil mi? Sana 275 moderate koyacağına aynı cc de high profil koysaydı aynı taban genişliğinde daha çıkıntılı bir göğsün olmaz mıydı? Dr um high profilin daha çıkıntılı şekilde büyük olduğunu söyledi diye hatırlıyorum benim bildiğim yanlış mı yani ???
sanırım sizde ameliyat oldunuz, bende bir iki aya olmak istiyorum ama hem cesaretsiz hemde maddi olarak uygun yapan bir doktor arıyorum işim tamamen şansa kalmış yani, kısacası siz nerde kime ve kaç tl ye oldunuz acaba bilgilendiriseniz çok memnun olurum... 4.000 tl m var bundan yukarı olmaz :)
Canım ya bak bu söylediğin çok iyi oldu ben tam tersi biliyordum ama! Şöyle yani ; benim ölçüm 10 cm çıktı ve doktorum 280 cc mentor marka high profil olacağını söyledi ben daha büyük isteyince 295 cc nin taban ölçüsünü 11,5 cm olduğunu söyledi yani 1,5 cm taşma dedişimdi benim anladığım high profil yükseklik yani moderate ondan daha basık değil mi? Sana 275 moderate koyacağına aynı cc de high profil koysaydı aynı taban genişliğinde daha çıkıntılı bir göğsün olmaz mıydı? Dr um high profilin daha çıkıntılı şekilde büyük olduğunu söyledi diye hatırlıyorum benim bildiğim yanlış mı yani ???
doktorun tabiki haklı canım. high profil: modarate ve modarate plusa göre daha çıkıntılı ve daha büyük.profil sırası modarate,modarate plus,high profil,ultra high profil .senin büyütmek için tek sansınhigh profilden sonra ; ultra high profil.
elektronmedikalin siteisnde meme protezi linki tıkla,ölçüler var orda.
eğer yuvalark düşünüyorsan ultra high profilde en çok 320 cc ye;çıkabilir senin ölçülerinde.tabiki taşan bir protez isteme.
doktorun tabiki haklı canım. high profil: modarate ve modarate plusa göre daha çıkıntılı ve daha büyük.profil sırası modarate,modarate plus,high profil,ultra high profil .senin büyütmek için tek sansınhigh profilden sonra ; ultra high profil.
elektronmedikalin siteisnde meme protezi linki tıkla,ölçüler var orda.
eğer yuvalark düşünüyorsan ultra high profilde en çok 320 cc ye;çıkabilir senin ölçülerinde.tabiki taşan bir protez isteme.
Ben de tam onları araştırıyordum hatta fotolarını çektim :) söylediğin gibi ultra high profilde 320 cc olabiliyor ama acaba onca ısrarıma rağmen Dr um neden bana ultra high profilden bahsetmedi acaba??? Burda da hiç ultra high profil taktırankar duymadım acaba kasa çok baskı yapıp rahatsız eder mi??? Kızlar yaptıran varsa yardımcı olabilir mi lütfen!!!
evet canım ameliyat olalı iki ay oldu yeni sayılırım yani :) darısı senin başına...ben antalyada yaşıyorum bi çok doktor ile görüştüm işin maddiyatında değil içime sinen doktoru araştırma hastanesinde buldum...hastane için 2.000 yuvarlak mentor marka protez içinde 1.300 tl ödeme yaptım özellerde genel olarak 5000 tlden başlıyor..burada önemli olan doktor..ister 3000 tl ve ister 8000 o sebeple arştırırsan devlet veya araştırma hastanelerinde çok iyi doktorlar var
Kızlar şafak 5 heyecan dorukta :18: bu arada mentor ultra high profil silikon taktıran var mııı??? Bu konuda tecrübeli arkadaşların memnuniyet durumlarını öğrenmem lazımyardımlarınızı beklîyorumm :))
umarım ameliyatın sorunsuz geçer her şey mükemmel gider ve sen de tecrübeli olarak bizlere cesaret verirsin tatlım:)) iyi düşün iyi olsun diyelim hem eskisinden çok daha güzel olacak, sutyenlerin bikinilerin artık çok daha güzel duracağını düşündükçe motive olmalısın bence hadi darısı başımıza artık
Çok teşekkür ederim canım :) son 2 gün sayılır :18: şu ameliyatı sorunsuzca atlatayım ilk işim eve gelir gelmez o içi sünger dolu sütyenleri parçalamak olacaktüm sürecimi inş memneniyetle gülen yüzümle sizlere yazacağım :))
Sakın endişelenme canım hiç anlamadan yeni memişlerine kavuşacaksın ve güzellikleri bizlerle paylaşacaksın, herşey mükemmel olacak
Ayyy inşçok korkuyorum ya güzel olmazsa diye hem büyük olsun istiyorum hem anlaşılmasın doğal dursun...:))
Ayyy inşçok korkuyorum ya güzel olmazsa diye hem büyük olsun istiyorum hem anlaşılmasın doğal dursun...:))
slm Kayraaa (bu arada benim oğlumun ismide Kayra 2012 doğumlu nicin ilgimi çekmişti)hala endişelimisin arkadaşım bendede var ama kasmıyorum kendimi hatta daha kaç cc takılacagını bile bilmiyorum ona ramen rahat olmaya çalışıyorum:)
Angela bizim seninle ne çok ortak noktamız var :)) benim de oğluşumun adı ve 2012 de yine onun doğum yılı :)) boy ve kilolarımız da aynıydı sanırımsenin ameliyat günün de salı idi dimi :18: aslında tuhaf bir duyguya kapıldım bugün, daha doğrusu duygusuzluğa :/ tamamen nötr üm şu am sanki o ameliyatı olacak olan ve yaklaşık bir ay belki daha fazla bebeğini kucağına alamayacak olan ben değilim ( hiç inanmıyorum inanamıyorum o ameliyatı olabileceğime son dkka masadan kalkıp kaçabilirim
Fiyatına ne dediler canım B'nde istiyorum ama fiyat hakkında bir bilgim yok
dimi yaaaa ortak noktamız çok sanırım benden daha gençsindirameliyat korkum yok 2 sezeryan bir kırık ameliyatı oldum ondan heralde tek düşüncem küçük oğlum senin gibi
bu kadar yaklaşmışken sakın kaçıyım deme karar vermek bu sürece gelmek çok zordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?