- Konu Sahibi Kayraaa2012
sanırım sizde ameliyat oldunuz, bende bir iki aya olmak istiyorum ama hem cesaretsiz hemde maddi olarak uygun yapan bir doktor arıyorum işim tamamen şansa kalmış yani, kısacası siz nerde kime ve kaç tl ye oldunuz acaba bilgilendiriseniz çok memnun olurum... 4.000 tl m var bundan yukarı olmaz :)canım seninle daha öncede görüşmüştük...zamanın az kalmış evet ama yaşadığın bu heyecanı çok iyi anlıyorum...bahsettiğin gibi sadece bir doktor ile görüşme imkanın olmuş bi kaç doktor ile görüşsen iyi olurdu ama insan kararsız kalınca yada içine sinmeyince 10 doktor ilede görüşsen bişey değişmez...mesela benim göğüs altım 75 çevresi 82 cm idi 350 cc kullanıldı...ama senin doktorun ölçümü yapmış burada önemli olan dış ölçümü değil göğüs kafesinin ölçümü içeriye protez için cep açılacak protezde buraya oturmazsa sonrasında taşma dalgalanma gibi problem ortaya çıkabiliyor...bana her doktor 300 cc derken ameliyatta 350 cc kullanılmış...sen gönlünü ferah tut...ameliyat öncesinde veya girerken doktoruna iri ve dolgun istediğinden bahset...sonuçta ameliyat esnasında göğüs kafesine açılan cebe uygun protezi deneyerek koyacak...alabileceği en büyük protezi koyun dersen senin için daha iyi olur...sonuçta dokun esnek emzirmişsin..kesi yerine gelince her doktor meme başından uygulamaz o konuda biraz tecrübe gerekli ve ısrarcı olma derim...sen gönlünü ferah tut..yaşadığın korkularda çok normal hepimiz yaşadık...inan ben doktoruma o kadar çok güvenirken ameliyat masasına yattığımda bile şöyle olsun böyle olsun diye hala tembihliyordum resmen bu saatden sonra olayı birazda akışına bırakmak lazım..göreceksin sende ameliyatını olup mutlu olduğunu bizimle paylaşıp ne kadarda çokboşuna korku yapmışım diyeceksin :) Allah yardımcın olsun canım sen gönlünü ferah tut
Son düzenleme: