Meme büyütmeye Son 1 hafta ama neden mutlu değilim :((

Geçmiş olsun canım, bak bitti bile
Şimdi, ilk üç gün kollarını çok kulanma, sadece yemeğini ye, suyunu iç. İlk 10 gün kolunu zorlayacak hiçbir şey yapma. 15 gün boyunca oturur pozisyonda uyu ve durabildiğin kadar atakta dur,, dolaş. Bolca su iç. Hatta eve çıkınca her gün bir saatlik yavaş yürüyüşler yap. Ameliyat sonrası ağrıya daha çok ödem sebep oluyor. Bu şekild ödem ve narkoz çabuk atıldığı için ağrıda minimal seviyede oluyor.
Şimdi oturmaları için sabır zamanı
Tekrar geçmiş olsun, sevgiyle kal

Son düzenleme:
Kayracım umarım iyisindir aslında ameliyatın nasıl geçti merak ettim
yarın bende öğlen saatlerinde yatış yapacagım saat 2 de ameliyata gireceğim hakkımızda hayırlısı

Sana da çok geçmiş olsun angela sanırım ameliyatını oldun. Kendini iyi hissedince yazarsın :) Allah acil şifalar versin bize :))

Kızlar tek tek yazamıyorum hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkürler tekrar :)) yalnız bir sorum var kollarımı çok az kullanmam gerektiğini biliyorum ama benim 1,5 yaşında bir bebişim var ve her ne kadar annem ilgilense de beni istiyo ben yediriyorum bazen çok dinlenemiyorum malum bu durumun ağrıya sebep olmasından başka bir yan etkisi olur mu? Yani ağrıya dayanıyorum ama kapsül kayma falan kalıcı bir sorun oluşturur mu ? Dr uma sormayı unuttum

Sana da çok geçmiş olsun angela sanırım ameliyatını oldun. Kendini iyi hissedince yazarsın :) Allah acil şifalar versin bize :))

Merhaba Kayraacim
Evet sali günü ameliyat oldum çok şükür cok ağrım sizim olmadi şu an daha iyiyim bugün kontrolüm vardi hersey yolunda göğüslerimin asil seklini alması iki haftadan sonra olurmuş bana 300cc damla high profil mentor protez yapıldı suan şiş ve çok sertler 😊
Sen nasil oldun canım

çok geçmiş olsun canım...o kadar korku stres yaparken sende memişliler kervanına katıldın...anestesi sonrası istifra etmişsin ve bu kişisel bir durum kimisi narkozu idrar yolu ile atarken kimiside istifra ile...bende çok istifra etmiştim ve renginden dolayı panik bile yapmıştım...ayağa kalktıktan 2 saat sonra bişeyler yemem gerekirken 5-6 saat sonra ancak yemiştim takılan serum sayesinde atlatmıştım...285 cc olmuş 300 olmamış ama 15 cc çokda fark olmaz bence gayet güzel iri olmuşlardır...güle güle kullan

canım kendini gereğinden fazla zorlamadığın ve yüksek bir yerlere uzanmadığın sürece bi problem olmaz...aksine ne kadar çok hareket halinde olursan o kadar kolay atlatırsın...yalnız bebeğini kucaklamamaya çalış hatta hiç alma ...

Canımm geçmiş olsunn :)
Doktorun 280 demişti 285 yapmıs bak alabildiginin en güzelini yapmıstır eminim :)
Bende yogun bakımdan cıktıgım anda istifra etmeye basladım odaya geçene kadar bende öyle atmıstım narkozu.
Bol su ve yürüyüş canım kızını kucaklama sakın kollarını da şimdilik pek kullanma dikişlerin daha cok taze. oturur pozisyonda uyu desteksiz kalkma zorlama dikişlerini estetikse bile açılma yapabiliyor malesef dikkatli ol.
Tuzlu birşey tüketme ki ödemlerin daha çabuk gitsin.
Haberlerini bekliyoruzz

cnm senin adına cok sevindim.bıraz kendine gelmeye baslayınca cicişlerin resimlerini de paylaşırsın bizlerle..evladınla sana kolay surecler dilerim cnm..

Sitede yapılan tadilat sonrası şifreyle giriş yapmak gerekince şifremi unutmuş olduğumu farkettim ( yeni şifre için resetleme yapıyorum yeni şifre mail adresine gelen link takibiyle yapılacak diyor ama 3 gündür mail gelmedi belki 10 kere tekrarladım ama yok en sonunda yeni üyelik açtım ve bu sorunu nasıl çözebileceğimi bulamıyorum ( bu konuda bilgisi olanlar ben kayraaa2012 yardım bekliyorum :26:

Site yönetimi sesimi duymuyor bir türlü günlerdir şifre sorunu yüzünden profilime giremiyorum onca mail attım cevap yok 😩 onlarda mail adreslerinde sorun olduğunu yazmış ama hergün en az 5-10 mail alan ben acaba onların mailini neden alamıyorum!!! Tüm arkadaşlıklarım gitti açtığım konular... Birkaç kişiye tekrar arkadaşlık gönderdim lütfen kabul edin :) bu arada bugün ameliyat olalı 1 haftam doldu yarın kontrolüm var ama bi göğsümün şişliği ve ağrısı geçmiyo ( tecrübeli arkadaşlar sorularım var...

Kayra merhaba, hemen herkeste birisi daha şiş ve ağrılı oluyor. Senin bebeğinde vardı yanlış hatırlamıyorsam. Kolunu kullanma ve zorlama oranına göre ağrı artabiliyor. Bende ameliyattan 3 gün sonra normal hayatıma döndüm, biraz acele etmişim doktoruma göre.
En doğrusu doktoruna sorman. Bence yarın giderken herşeyi not alarak git, yoksa insan orada heyecanlanıp ne soracağını unutuyor
O ağrı geçtikten sonra yani 10–12. günden sonra iğne veya çatal batıyormuş gibi anlık acılar başladı bende. Sende de olabilir. Bu da kesilen damar ve sinirlerin iyileşmesi esnasında kan akışı tekrar başladığında oluyormuş. Herkes hissetmiyor bunu dedi doktorum. Ama ciddi bir şey değil, anlık gelip geçiyor.
Sevgiler

Sonunda sesimi duyan oldu teşekkürler :) sol göğsümdeki şişlik hala ilk günkü gibi ağrısı da geçmedi çok sert sağ tarafın sanki onunla hiç alakası yok, şimdiden şişi indi yumuşadı ve silikon varmış hissi bile olmuyor. Öncesinde göğüslerim arasında büyüklük farkı yok denilecek kadar azdı ama şimdi bariz bir fark var gerçi şikayetçi olduğum sol tarafın büyüklüğü çok hoşuma gidiyor ama o da sağ taraf gibi küçülürse b cup bile dolduramayacak gibi görünüyor dikiş izlerimi de çok merak ediyorum bir de direnleri çıkardıktan sonra Dr um dikiş atmadı onlar kendi kapanacak dedi inş onların da izi kalmaz ayy bir an önce yarın olsa... Bu arada dediğin yöntemi uygulayacağım sorucakkarımı eşime yazıcım yoksa hep unutuyorum :26:

geçmiş olsun canım bikaç gün öncesinde sitede problem vardı bazı arkadaşların hesaplarını kurtaramamışlar sende buna dahilsin sanırım...bende arkadaşlıkları hemen onaylamıyorum sen olduğun öğrenince onayladım...ilk 3 gün biraz ağır ağrılı geçiyor 4,5 dünden sonra gerginlik ağrısı ve baskı olur inan şiddetli ağrılarının son demlerini yaşıyorsun bi kaç gün belkide bi anda kesilecektir..panik yapmana hiç gerek yok..silikonlarının sana seninde silikonlarına alışma dönemindesin...bu ağrılarından sonra kramp ve bıçak sokması şeklinde anlık fakat geçici ağrıların olacak...inan hepsi geçecek..aynaya bakmaya doyamıcaksın benim 2,5 ayım doldu...ve ilk defa bugün normal sütyen giydim süper dolgun ve iri görünüyorlar ben çok mutluyum sende böyle olacaksın ama sadece sabretmelisin hepsi geçicek ama memişlerin hep seninle olacak emin ol canım benim

Çok sağol canım ya çok canım sıkıldı giti üyeliğim neyse sağlık olsun ya aslında ağrı kesici kullanmıyorum artık. Büyük oranda geçti ağrılarım sadece sol göğsüme ara ara vuruyo bir de çok sert olması tedirgin ediyor beni ay ben de atlatsaydım en azından şu bir ayı ok merak ediyorum desteksiz çamaşır giymek nasıl bir duygu gerçi hala küçük geliyorlar gözüme ama yapacak bişey yok

Benimde arada bir kendi kendilerine ciddi şekilde sertleşiyorlar, sanki silikon yerine taş koyulmuş gibi geliyor. Doktorum o sertliiin silikon değil, kas sertleşmesi olduğunu söyleci. Henüz çok yeni olduğu için özellikle kaslı bünyelerde arada Frezyamın da dediği gini sertleşmelrr ve kramplar olabiliyormuş. Bana o sertliğin geçmesi için bayağı sert bir masaj gösterdi. Yarın bundan da bahset doktoruna, belki sana da öneriri. Gerçi her doktorun uygulaması da fsrklı ama.. En azından o şekilde çok sertleştiğinde çatlak kreminle birlikte hani sırtın tutulduğunda hafiften ovalarsın ya, öyle masaj yap. Çok rahatlatıyor.
Sevgiler

Masaja 1 hafta sonra başlatıyorlar mı? Ay ben çok korkuyorum dokunmaya sanki silikon kayacak gibi geliyo :)) bir de ne zaman kendiniz duş almaya başladınız? Ben netten biraz araştırdım kolları 90 dereceden yukarı kaldırmak 3 hafta sakıncalıymış bu yüzden korkuyorum hala yalnız banyo yapamıyorum gerçi senin de yeni sayılır 15 gün falan olmuştu dimi? Şu anki yaşantın nasıl günlük hayatta rahat mısın? Canım ya çok soru sordum kusura bakma ama benin bir de bebiş var ya hem korkuyorum hem de çabuk toparlamak zorundayım kendimi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…