- 5 Şubat 2014
- 381
- 111
- 123
- Konu Sahibi Kayraaa2012
-
Günaydın kızlar dün yazamadım aşırı derecede bulantım vardıgece 1 e kadar sürekli istifra ( benim midem zaten çok hassas hamilelikte de 9 ay kusmuştum şimdi de narkoz fena yaptı ama söylediğim gibi bu bana özgü bir durum maalesef :) ağrı konusuna gelince anesteziden 45 dk kadar geç uyanmıştım ve uyanırken bayağı ağrı hissettim ama sonrasında çok rahatım :) koltuk altımda diren olduğunu bile hissetmiyorum. Kollarımı kaldırıp kendi yemeğimi yiyebiliyorum çok şükü gayet iyi hissediyorum kendimi :)) doktorumun ellerine sağlık çok hafifmiş :) evet birazda yeni cicişlerimden bahsedeyim natrella marka 285 cc kas altı yöntemiyle meme altından yerleştirildi. Henüz kendilerini ben de göremedim ama doktorum gayet dolgun ve güzel olduğunu söylüyor angela canım hiç endişelenme senin benimkinden de rahat geçer inş :) burda sorularımla bunalttığım ve bana yardım edip cesaret veren herkese çok teşekkürler
Kayracım umarım iyisindir aslında ameliyatın nasıl geçti merak ettim
yarın bende öğlen saatlerinde yatış yapacagım saat 2 de ameliyata gireceğim hakkımızda hayırlısı
Sana da çok geçmiş olsun angela sanırım ameliyatını oldun. Kendini iyi hissedince yazarsın :) Allah acil şifalar versin bize :))
Günaydın kızlar dün yazamadım aşırı derecede bulantım vardıgece 1 e kadar sürekli istifra ( benim midem zaten çok hassas hamilelikte de 9 ay kusmuştum şimdi de narkoz fena yaptı ama söylediğim gibi bu bana özgü bir durum maalesef :) ağrı konusuna gelince anesteziden 45 dk kadar geç uyanmıştım ve uyanırken bayağı ağrı hissettim ama sonrasında çok rahatım :) koltuk altımda diren olduğunu bile hissetmiyorum. Kollarımı kaldırıp kendi yemeğimi yiyebiliyorum çok şükü gayet iyi hissediyorum kendimi :)) doktorumun ellerine sağlık çok hafifmiş :) evet birazda yeni cicişlerimden bahsedeyim natrella marka 285 cc kas altı yöntemiyle meme altından yerleştirildi. Henüz kendilerini ben de göremedim ama doktorum gayet dolgun ve güzel olduğunu söylüyor angela canım hiç endişelenme senin benimkinden de rahat geçer inş :) burda sorularımla bunalttığım ve bana yardım edip cesaret veren herkese çok teşekkürler
Kızlar tek tek yazamıyorum hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkürler tekrar :)) yalnız bir sorum var kollarımı çok az kullanmam gerektiğini biliyorum ama benim 1,5 yaşında bir bebişim var ve her ne kadar annem ilgilense de beni istiyo ben yediriyorum bazen çok dinlenemiyorum malumbu durumun ağrıya sebep olmasından başka bir yan etkisi olur mu? Yani ağrıya dayanıyorum ama kapsül kayma falan kalıcı bir sorun oluşturur mu ? Dr uma sormayı unuttum
Sana da çok geçmiş olsun angela sanırım ameliyatını oldun. Kendini iyi hissedince yazarsın :) Allah acil şifalar versin bize :))
ANGELA ve KAYRAA : CANIN IKINIZEDE COK GECMİŞ OLSUN İNS HERSEY DİLEDİĞİNİZ GİBİ GELİŞİR.SORUNSUZ VE SAGLIKLA...
günaydın kızlar dün yazamadım aşırı derecede bulantım vardıgece 1 e kadar sürekli istifra ( benim midem zaten çok hassas hamilelikte de 9 ay kusmuştum şimdi de narkoz fena yaptı ama söylediğim gibi bu bana özgü bir durum maalesef :) ağrı konusuna gelince anesteziden 45 dk kadar geç uyanmıştım ve uyanırken bayağı ağrı hissettim ama sonrasında çok rahatım :) koltuk altımda diren olduğunu bile hissetmiyorum. Kollarımı kaldırıp kendi yemeğimi yiyebiliyorum çok şükü gayet iyi hissediyorum kendimi :)) doktorumun ellerine sağlık çok hafifmiş :) evet birazda yeni cicişlerimden bahsedeyim Natrella marka 285 cc kas altı yöntemiyle meme altından yerleştirildi. Henüz kendilerini ben de göremedim Ama doktorum gayet dolgun ve güzel olduğunu söylüyor Angela canım hiç endişelenme senin benimkinden de rahat geçer inş :) burda sorularımla bunalttığım ve bana yardım edip cesaret veren herkese çok teşekkürler
ANGELA ve KAYRAA : CANIN IKINIZEDE COK GECMİŞ OLSUN İNS HERSEY DİLEDİĞİNİZ GİBİ GELİŞİR.SORUNSUZ VE SAGLIKLA...
Teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için 😊
kızlar göğüs buyutme amelıyatı 1600 lıra olablrmı ya
Site yönetimi sesimi duymuyor bir türlügünlerdir şifre sorunu yüzünden profilime giremiyorum onca mail attım cevap yok 😩 onlarda mail adreslerinde sorun olduğunu yazmış ama hergün en az 5-10 mail alan ben acaba onların mailini neden alamıyorum!!! Tüm arkadaşlıklarım gitti açtığım konular... Birkaç kişiye tekrar arkadaşlık gönderdim lütfen kabul edin :) bu arada bugün ameliyat olalı 1 haftam doldu yarın kontrolüm var ama bi göğsümün şişliği ve ağrısı geçmiyo ( tecrübeli arkadaşlar sorularım var...
Kayra merhaba, hemen herkeste birisi daha şiş ve ağrılı oluyor. Senin bebeğinde vardı yanlış hatırlamıyorsam. Kolunu kullanma ve zorlama oranına göre ağrı artabiliyor. Bende ameliyattan 3 gün sonra normal hayatıma döndüm, biraz acele etmişim doktoruma göre.
En doğrusu doktoruna sorman. Bence yarın giderken herşeyi not alarak git, yoksa insan orada heyecanlanıp ne soracağını unutuyor
O ağrı geçtikten sonra yani 1012. günden sonra iğne veya çatal batıyormuş gibi anlık acılar başladı bende. Sende de olabilir. Bu da kesilen damar ve sinirlerin iyileşmesi esnasında kan akışı tekrar başladığında oluyormuş. Herkes hissetmiyor bunu dedi doktorum. Ama ciddi bir şey değil, anlık gelip geçiyor.
Sevgiler
Site yönetimi sesimi duymuyor bir türlügünlerdir şifre sorunu yüzünden profilime giremiyorum onca mail attım cevap yok 😩 onlarda mail adreslerinde sorun olduğunu yazmış ama hergün en az 5-10 mail alan ben acaba onların mailini neden alamıyorum!!! Tüm arkadaşlıklarım gitti açtığım konular... Birkaç kişiye tekrar arkadaşlık gönderdim lütfen kabul edin :) bu arada bugün ameliyat olalı 1 haftam doldu yarın kontrolüm var ama bi göğsümün şişliği ve ağrısı geçmiyo ( tecrübeli arkadaşlar sorularım var...
geçmiş olsun canım bikaç gün öncesinde sitede problem vardı bazı arkadaşların hesaplarını kurtaramamışlar sende buna dahilsin sanırım...bende arkadaşlıkları hemen onaylamıyorum sen olduğun öğrenince onayladım...ilk 3 gün biraz ağır ağrılı geçiyor 4,5 dünden sonra gerginlik ağrısı ve baskı olur inan şiddetli ağrılarının son demlerini yaşıyorsun bi kaç gün belkide bi anda kesilecektir..panik yapmana hiç gerek yok..silikonlarının sana seninde silikonlarına alışma dönemindesin...bu ağrılarından sonra kramp ve bıçak sokması şeklinde anlık fakat geçici ağrıların olacak...inan hepsi geçecek..aynaya bakmaya doyamıcaksınbenim 2,5 ayım doldu...ve ilk defa bugün normal sütyen giydim süper dolgun ve iri görünüyorlar ben çok mutluyum sende böyle olacaksın ama sadece sabretmelisin hepsi geçicek ama memişlerin hep seninle olacak emin ol canım benim
Çok sağol canım ya çok canım sıkıldı giti üyeliğimneyse sağlık olsun ya aslında ağrı kesici kullanmıyorum artık. Büyük oranda geçti ağrılarım sadece sol göğsüme ara ara vuruyo bir de çok sert olması tedirgin ediyor beni ay ben de atlatsaydım en azından şu bir ayı ok merak ediyorum desteksiz çamaşır giymek nasıl bir duygu gerçi hala küçük geliyorlar gözüme ama yapacak bişey yok
Benimde arada bir kendi kendilerine ciddi şekilde sertleşiyorlar, sanki silikon yerine taş koyulmuş gibi geliyor. Doktorum o sertliiin silikon değil, kas sertleşmesi olduğunu söyleci. Henüz çok yeni olduğu için özellikle kaslı bünyelerde arada Frezyamın da dediği gini sertleşmelrr ve kramplar olabiliyormuş. Bana o sertliğin geçmesi için bayağı sert bir masaj gösterdi. Yarın bundan da bahset doktoruna, belki sana da öneriri. Gerçi her doktorun uygulaması da fsrklı ama.. En azından o şekilde çok sertleştiğinde çatlak kreminle birlikte hani sırtın tutulduğunda hafiften ovalarsın ya, öyle masaj yap. Çok rahatlatıyor.
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?