Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canım bence gerçekten isteyip istemedigine karar ver ve gerçekten ihtiyacın var mı ?
benim ihtiyacım vardı ve çok istemiştim ama kendi bazı sıkıntılarımdan dolayı cok acı çektim o kadar istememe rağmen kabullenmekte de zorlandım. ama herkezin süreci farklı ilk günler pişman olmama rağmen şimdi iyi ki yaptırmışım diyebiliyorum.bazı arkadaşlar çok kolay atlatabiliyor bu süreci. ama tboz un dedigi gibi acısız olmuyor ne yazık ki

Valla heves ettim canım..Yani yaptırmasam da hayatım etkilenmez, ama yaptıranları görünce "ayyyyyyy" diyorum :)
Çok ağrılı ve sancılı olması korkutuyor beni..

Valla heves ettim canım..Yani yaptırmasam da hayatım etkilenmez, ama yaptıranları görünce "ayyyyyyy" diyorum :)
Bu ameliyat icin goguslerinizn cok vasat olmasi gerekmiyor kendini daha iyi hissetmek adina daha guzel gogusler icin deger inan.Ameliyat surecini gozunde buyutme ben diklestrme ve protez oldum yani ameliyat surem ve acim sizin iki katiniz ama bir an pisman olmadim en zor animda bile iyikii dedim...

Canım protezin konulacağı yer hakkında biz ne desek boş. Resim koysaydın belki bi fikir verebilirdik. Meme dokun varsa dikleştirmeye de gerek yoksa kasüstü tercih ediliyor.Çünkü meme dokusu olanlarda ️kasaltı uygulandığında çift meme görüntüsü denen bi durum oluşuyor. O yüzden Dr görüşmelerine başla bence.

Kaldi ki acili bir surec degil mesela sezeryan veya apandist ameliyatnn ceyregi bile aci yok.ucuncu gun avm yi turladim. Sadece baski gerginlik var ve ilk iki hafta cabuk yoruluyorsunuz nazinizi ceken biri olursa lay lay lom...
Bende ole sutyen almaya gtmstm 3.gun gezdm avm de ama cabuk yoruluosun o kotu oluyo:)

Kaldi ki acili bir surec degil mesela sezeryan veya apandist ameliyatnn ceyregi bile aci yok.ucuncu gun avm yi turladim. Sadece baski gerginlik var ve ilk iki hafta cabuk yoruluyorsunuz nazinizi ceken biri olursa lay lay lom...

Ben 1 ay önce sezaryen oldum..Açık rahim ameliyatı geçirdim..Allahım kabus gibiydi o ilk 2 gün..Cesaretleniyorum sizleri okuyunca..Ben panik atak hastasıyım, aslında 3 kere lazerlipo oldum, aynı gün tek başıma eve gittim..Doktorum dayanıklısın diyor..İşte panik atağın etkileri sanırım, ameliyat öncesi çok stres oluyorum. Bir de yabancı madde konulacağını düşününce daha bir tuhaf oluyorum..

Ama kesinlikle haklısın, kendimi daha iyi hissedicem..

Canım öncelikle izlemeye aldığın için çok teşekkürler..aralık gibi ameliyat olmayı düşünüyorum, meme albümü oluşturmadım o yüzden..Özelden yollasam :) Hatta yolluyorum.

_MedceziR_ Hayırlı olsun kararın canım

Çok teşekkürler arzumcum..Bi heyecan, bi korku, bi endişe, bi heves..Değişik duygulardayım :)
Sana özel mesaj atıp şu teknikler hakkında bilgi alacaktım ama atamadım..Şimdi seni görünce aklıma geldi :)

Kas altı, kas zarı altı, kas üstü, ağrı, sızı, ele gelme, doğallık v.s derken kafam allak bullak dolanıyorum forumlarda :))

Aslında herşey biraz doktorun önerisine bağlı. Yani sana uygun olan yöntemi tercih edip önerecektir muhakkak Hangi doktoru seçersen seç birkaç doktordan daha fikir al derim . Ağrı sızı birazda kişisel bir durum. Aynı yöntemle ameliyat olup Ağrı derecesini farklı yaşayanlar var. Doğallığa gelince zamanla doğallaşıyor muhakkak. Meme dokun varsa şanslısın Benşm vardı kas zarı altı bu uygun GÖRDÜ doktorum . Iyi oldu Meme dokusu az olan yerlerde ele gelme durumu olabilir. Bu ameliyatın birçok komplikasyonu var tatlım..
En düşük riskler ve komplikasyonlarla sürecini tamamlamanı dilerim

Meme dokum baya var..Bu yüzden kas üstü tercih edebilirler diye okudum..Ama kas üstü de kas altı gibi doğal olmuyormuş sanki..Çok yeniyim bu konularda, zamanla çözücem inşallah :)

Lipo doktorumdan öneri aldım, istanbula gidip bir kaç doktorla daha görüşmeyi planlıyorum..Hepsi aynı şeyi söylerse demek ki en uygun teknik ve plan budur benim için diyeceğim, birinin ellerine bırakıcam kendimi :)

Bende ole sutyen almaya gtmstm 3.gun gezdm avm de ama cabuk yoruluosun o kotu oluyo:)
Ben beşinci gün gezmiştim sanırım,oda sütyen almaya çıkmıştım.. Tansiyonum düşüp fenalaşmıştım,arkadaşım yanımdaydı çok korkmuştu. Hemen eşimi arayıp gelip almasını istemiştik .. Amelşyattan sonra istirahat Şart. Narkotik ilaçlar ı vücut hemen atamıyor vücuttan ve halsizlik yorgunluk yapıyor

Dikleştirme gerekmezse eğer kas üstü gayet doğal olur Endişe etme Kas zarı altıda kas üstü gibi birşey zaten,bence fark yok ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…