Ben de kas altı olduğum için bu konuda çok bi yorum yapamayacağım, bana doktorum zayıf olduğum için kas üstü çok belli olur doğal durmaz diyerek kas altı yapmayı önerdi, meme dokusu olanlara kas üstü yapıldığınu biliyorım, sarkma çok yoksa ve dokunda varsa 300 ccyle sarkma problemi yaşayacağını sanmamKizlar merhaba... Cok uzun zamandir burada yazilanlari okuyorum.. Bende emzirdikten sonra ustu tamamen bosalan goguslerimi buyutmek icin dr ergin er'e kas ustu yuvarlak 300 cc ameliyat olacagim.. Bu persembe yani 1 ekime ameliyat gunu aldim...
Aslinda kas alti olsun istedim ama doktorum kas kesmeye hic gerek yok gogus dokun var yuvarlak ve yuksek silikon koyarsak istedigin gibi olur dedi..
ENDİŞEM!
Gogus dokum cok esnek birde kas ustu olursa zamanla sarkma olmayacak mi !??
Yardimci olurmusunuz?
Amelıyattan önce yapılan o iğne zaten tüm korkularını silip atacak , ben korkudan tir tir titrerken iğne sonrası bu çok iyiymiş ya diyerek güle güle girmişim ameliyata, hiç hatırlamıyorum bile :)) anesteziden korkmayan yoktur hiç, rahat ol cıkınca herşey bitiyo sonuca odaklanıyosun, sporcu sütyenini rahat önden giyebileceğin bir üstü ve yine rahat bir alt kıyafeti al yanına, bazı arkadaşlar pipet demişlwr ben almamıştım ama çok mantıklı olduüunu gördüm :) pipette al, çorap diyenler oldu bana varis çorabı giydirdiler ameliuat öncesş ayaklarım hiç üşümedi o yüzden, inşallah güzel sonuçla çıkıcaksın şimdiden hayırlı olsun diyorumArkadaşlar çarşamba günü ameliyatım var çok heyecanlıyım ve galiba biraz da korkuyorum ilk defa ameliyat olacam , ameliyat öncesi tavsiyeleriniz var mı?
Amelıyattan önce yapılan o iğne zaten tüm korkularını silip atacak , ben korkudan tir tir titrerken iğne sonrası bu çok iyiymiş ya diyerek güle güle girmişim ameliyata, hiç hatırlamıyorum bile :)) anesteziden korkmayan yoktur hiç, rahat ol cıkınca herşey bitiyo sonuca odaklanıyosun, sporcu sütyenini rahat önden giyebileceğin bir üstü ve yine rahat bir alt kıyafeti al yanına, bazı arkadaşlar pipet demişlwr ben almamıştım ama çok mantıklı olduüunu gördüm :) pipette al, çorap diyenler oldu bana varis çorabı giydirdiler ameliuat öncesş ayaklarım hiç üşümedi o yüzden, inşallah güzel sonuçla çıkıcaksın şimdiden hayırlı olsun diyorum
Sağol canım inş iyi geçer :)Amelıyattan önce yapılan o iğne zaten tüm korkularını silip atacak , ben korkudan tir tir titrerken iğne sonrası bu çok iyiymiş ya diyerek güle güle girmişim ameliyata, hiç hatırlamıyorum bile :)) anesteziden korkmayan yoktur hiç, rahat ol cıkınca herşey bitiyo sonuca odaklanıyosun, sporcu sütyenini rahat önden giyebileceğin bir üstü ve yine rahat bir alt kıyafeti al yanına, bazı arkadaşlar pipet demişlwr ben almamıştım ama çok mantıklı olduüunu gördüm :) pipette al, çorap diyenler oldu bana varis çorabı giydirdiler ameliuat öncesş ayaklarım hiç üşümedi o yüzden, inşallah güzel sonuçla çıkıcaksın şimdiden hayırlı olsun diyorum
Aksine ben o kadarrr rahattim ki igneye gerek yok dedim ama yaptilar bi kac saniye sonrasi bende karanlik uyudum mu bilemiyorum ins uyumusumdur yani belki de uyaniktim ve sacmaliyordumAmelıyattan önce yapılan o iğne zaten tüm korkularını silip atacak , ben korkudan tir tir titrerken iğne sonrası bu çok iyiymiş ya diyerek güle güle girmişim ameliyata, hiç hatırlamıyorum bile :)) anesteziden korkmayan yoktur hiç, rahat ol cıkınca herşey bitiyo sonuca odaklanıyosun, sporcu sütyenini rahat önden giyebileceğin bir üstü ve yine rahat bir alt kıyafeti al yanına, bazı arkadaşlar pipet demişlwr ben almamıştım ama çok mantıklı olduüunu gördüm :) pipette al, çorap diyenler oldu bana varis çorabı giydirdiler ameliuat öncesş ayaklarım hiç üşümedi o yüzden, inşallah güzel sonuçla çıkıcaksın şimdiden hayırlı olsun diyorum
Bi süre daha devam eder ama 2-3 aydan sonra unutuyorsun artık memeyi :) gecmiş olsun bu aradaKizlar sabah uyanirken halen agrilarim oluyor rahat dogrulamiyorum bugun 27.gun. bu ne zaman gecer?
Tsk ederim canim. 2, 3 ay daha bu agrilar olacak mi yani aman yarabbimBi süre daha devam eder ama 2-3 aydan sonra unutuyorsun artık memeyi :) gecmiş olsun bu arada
Benim ağrılarım 35.günde grçmiştiKizlar sabah uyanirken halen agrilarim oluyor rahat dogrulamiyorum bugun 27.gun. bu ne zaman gecer?
27 . Gun agrı mı aman Allahım ben 10 . Gunde işime donmelıyıö 23 ekımde amelıyatım napıcam benKizlar sabah uyanirken halen agrilarim oluyor rahat dogrulamiyorum bugun 27.gun. bu ne zaman gecer?
Benim ağrılarım 35.günde grçmişti[/QUOTE
Ani hareketlerde ve uykudan uyaninca oluyor sadece merak etme 10 gun kâfi olur canim27 . Gun agrı mı aman Allahım ben 10 . Gunde işime donmelıyıö 23 ekımde amelıyatım napıcam ben
Aksine ben o kadarrr rahattim ki igneye gerek yok dedim ama yaptilar bi kac saniye sonrasi bende karanlik uyudum mu bilemiyorum ins uyumusumdur yani belki de uyaniktim ve sacmaliyordumumarim oyle degildir :) bilinc altim cok da parlak degil
hadi bi cesaretAyy beni bi korku sariyor
İzlemeye al canim bakıyım bende 13 ekim inş olucam çok strese girdimKızlar fotograf ekledım amelıyat olucam dr kasustu olur sana dıyor ben ce yeterlı dokum yok üstlerde özellıkle yorumlarınızı beklıyorum tecrubelılerden
Buyuk Olmaz gibi tam toparlar bana göreBi de 325 350 cc gıbı istıyorum bana buyuk mu olur bıraz zayıfım boyum 1.65 kılo 48
Cesaret bi geliyo kıs kıs gülüyorum icimden sonra bi gidiyo panikliyorum bi anda canım yahadi bi cesaret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?