Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ben de kas altı olduğum için bu konuda çok bi yorum yapamayacağım, bana doktorum zayıf olduğum için kas üstü çok belli olur doğal durmaz diyerek kas altı yapmayı önerdi, meme dokusu olanlara kas üstü yapıldığınu biliyorım, sarkma çok yoksa ve dokunda varsa 300 ccyle sarkma problemi yaşayacağını sanmam

Arkadaşlar çarşamba günü ameliyatım var çok heyecanlıyım ve galiba biraz da korkuyorum ilk defa ameliyat olacam , ameliyat öncesi tavsiyeleriniz var mı?
Amelıyattan önce yapılan o iğne zaten tüm korkularını silip atacak , ben korkudan tir tir titrerken iğne sonrası bu çok iyiymiş ya diyerek güle güle girmişim ameliyata, hiç hatırlamıyorum bile :)) anesteziden korkmayan yoktur hiç, rahat ol cıkınca herşey bitiyo sonuca odaklanıyosun, sporcu sütyenini rahat önden giyebileceğin bir üstü ve yine rahat bir alt kıyafeti al yanına, bazı arkadaşlar pipet demişlwr ben almamıştım ama çok mantıklı olduüunu gördüm :) pipette al, çorap diyenler oldu bana varis çorabı giydirdiler ameliuat öncesş ayaklarım hiç üşümedi o yüzden, inşallah güzel sonuçla çıkıcaksın şimdiden hayırlı olsun diyorum

Sağol canım inş iyi geçer :)

Aksine ben o kadarrr rahattim ki igneye gerek yok dedim ama yaptilar bi kac saniye sonrasi bende karanlik uyudum mu bilemiyorum ins uyumusumdur yani belki de uyaniktim ve sacmaliyordum umarim oyle degildir :) bilinc altim cok da parlak degil

Aksine ben o kadarrr rahattim ki igneye gerek yok dedim ama yaptilar bi kac saniye sonrasi bende karanlik uyudum mu bilemiyorum ins uyumusumdur yani belki de uyaniktim ve sacmaliyordum umarim oyle degildir :) bilinc altim cok da parlak degil

Canım bende hatırlamıyorum daha oda da gitmişim oysa ameliyathanede Ozan beye büyük olmasın diye söyliycektim tekrardan..Sonradan konuştuğumuzda iyi ki görmedim sizi konuşmadık dedim tam boyutunda olmuş dedim .görüştük ya konuştuk ya dedi Ozan bey birşey zırvaladım mı hiç hatırlamıyorum
ama en güzeli daha oda da uyumuş olmam ameliyathane ortamı beni çok strese sokuyordu diğer ameliyatlarımdan biliyorum iyi ki orayı görmedim

Kızlar fotograf ekledım amelıyat olucam dr kasustu olur sana dıyor ben ce yeterlı dokum yok üstlerde özellıkle yorumlarınızı beklıyorum tecrubelılerden

Bi de 325 350 cc gıbı istıyorum bana buyuk mu olur bıraz zayıfım boyum 1.65 kılo 48

Sen de kasaltı mı olucaksın kac cc dusunuyosun ay çok korkuyorum ben acılardan agrıdan üff bır de anaokulu öğretmenıyım rapor alıcam 10. Gunde işime dönmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…