- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.834
- 498
Kas Altın'da ilk zamanlar basık olur Göğüs. Fakat zamanla çıkıklık,Büyüklük belli eder kendiniKas altı yuvarlak yüksek profil

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kas Altın'da ilk zamanlar basık olur Göğüs. Fakat zamanla çıkıklık,Büyüklük belli eder kendiniKas altı yuvarlak yüksek profil
Merhaba arzum hanım ben de gün aldım 30 eylülde ameliyatım var meme dokum çok yok bi avuç kadar ancak ama doktor kas üstü yapalım dedi 275 cc . Bende forumdan bi kaç arkadşla konuştum o kadar küçükse göğsün kas altı daha iyi olur dediler bilemedim acaba doktorumu değiştirsem mi ?Kas Altın'da ilk zamanlar basık olur Göğüs. Fakat zamanla çıkıklık,Büyüklük belli eder kendini![]()
Hayırlı olsun karatınız,inşallah en doğru kararı verip mutlu olursunuzMerhaba arzum hanım ben de gün aldım 30 eylülde ameliyatım var meme dokum çok yok bi avuç kadar ancak ama doktor kas üstü yapalım dedi 275 cc . Bende forumdan bi kaç arkadşla konuştum o kadar küçükse göğsün kas altı daha iyi olur dediler bilemedim acaba doktorumu değiştirsem mi ?
Teşekkür ederim umarım istediğim şekilde olur :) doktor dedi genelde bu kadar meme dokusu olan hastalarıma kas üstü yapıyorm ki çok sancılı bi dönem geçirmesinler . Dbakırdayım pek seçeneğim yok memorial hastanesinde baran kul diye hekim . Ben çok büyük bi protez istemiyodum zaten ki o da ölçüm yaptı sana 250 ve 275 cc denicem dedi hangisi daha iyi olursa onu yapacam ameliyat sırasında dedi .Hayırlı olsun karatınız,inşallah en doğru kararı verip mutlu olursunuz
Genellikle az meme dokusu olanlara kas altı yöntemi ve benzer yöntemler tercih ediliyor kiii protez kendini çok belli edip yapay görüntü oluşmasın.. Gerçi önerdiği protez küçük bir protez ama bilemedim tabi..
Doktorunuz kim? Her yöntemi uygulayan bir doktormu? Yani bazı doktorlar tek yöntemle tüm hastalarını ameliyat edelerya öyle birşeymi acaba diye merak ettim.
Birde aklınız takılmasın,muayene ücreti almayan birçok doktor var,başka birkaç doktorlada randevu Alıp görüşün fikir olur bence..
Anladım canım,Hayırlısı olsun :) Doktor sonuçta en iyisini yapmak ister hastasına. Umarım çok çok mutlu olursun canımTeşekkür ederim umarım istediğim şekilde olur :) doktor dedi genelde bu kadar meme dokusu olan hastalarıma kas üstü yapıyorm ki çok sancılı bi dönem geçirmesinler . Dbakırdayım pek seçeneğim yok memorial hastanesinde baran kul diye hekim . Ben çok büyük bi protez istemiyodum zaten ki o da ölçüm yaptı sana 250 ve 275 cc denicem dedi hangisi daha iyi olursa onu yapacam ameliyat sırasında dedi .
Sağol canım tşk ederimAnladım canım,Hayırlısı olsun :) Doktor sonuçta en iyisini yapmak ister hastasına. Umarım çok çok mutlu olursun canım![]()
iyi fikir ama diimisilikon vadisi koptum hahaha
Naptin gardenyacigim? Ameliyat oldun mu?Suan zaten ıkı doktorla gorusup ıkısınde karar kılıcam emınım ıkısıde bolumlerınde uzmanlar bırı hasan fındık dıgerı ozan balık hayırlısı neyse o olur ınsallah yaptırdıktan sonra keske demek ıstemiyorum cunkü boyle konularda bısey yaptırırken bahtsızım. Sagolun arzum cevabın ıcın :))
Naptin gardenyacigim? Ameliyat oldun mu?
A pardon msj tarihini yeni gordum daha olmamissin :) merak ettim doktor tercihini.Naptin gardenyacigim? Ameliyat oldun mu?
@libra72
@libra72mutluluk2015
asil94
nur_de kızlar aklıma siz geldiniz şimdilik rica etsem
_MedceziR_ i izlemeye alır mısınız yakında meme amelyatı olacak cok uzak bu konuya
Canim mutlaka seni izlemeye alirlar sen yillarini vermisin bu foruma kuzummm cok optum
Acısız güzellik yok noktaŞu kas zarı altı tekniği kafamı çok karıştırdı..Herkes ağrısız olduğu konusunda hemfikir..Acaba uygun bir aday mıyım onu da bilmiyorum, meme dokum baya var..Hatta yaptırmasam da olur yani :) Ama heves ettim bir kere.
Lipo doktoruma teknikler arasındaki farkı sorduğumda, kas zarı altı tekniğinin kanamaya ve ileride kapsül riskini arttırdığını söyledi..Buradaki arkadaşlar çok memnun olduklarını yazmış..
Kafam karıştı yahu, ağrıdan sızıdan çok korkuyorum, kas altı tekniği ağrılarını kaldırabilecek miyim bilmiyorum..Korkutmadan bi akıl fikir verin nolur
Tabi ne kadar akıl fikir de alsam, hangi tekniğe uygunum bilemiyorum şu an..Karar verdiğim doktora muayeneden sonra belli olacak.