mrb canım bende olmak ısteyenlerdenım ama suan hazır degılım bırde cok fazla birsey bılmıyorum arastırıorum bakalım bırde su yaz gecsın ıstıyorm sıcakta olmak zor olur gbı gelıyo ...sen nerde oturuyosun yada nerde yaptırmayı dusunuyosun
seni o kadar iyi anlıyorum ki anlatamam istersen benim ameliyat sürecimi oku enine boyuna. ben de çok zor hallettim işimi canım. benim de annem istemiyordu sorumluluk kabul etmm falan dedi. hatta git babanla konuş ben karışmam dedi. ve nihayetnde utanarak da olsa tek çare olarak babamla açık açık konuştum ve onu bi şekilde ikna ettim. yani bi şekilde ben bu ameliyatı olcam dedim. evlenmeme 4 ay vardı o zaman süreç zor bi süreç bakım gerektiriyor dedim. el evinde olmayayım kendi evimde atlatayım dedim. beni de ilk başta halamlar kuzenlerim falan hiçbiri desteklemedi. ve nihayetinde babamı ikna ettim ve ameliyatımı oldum. dün de bir ay oldu canım.
rica ederim canım ne demek. burası çok farklı bi platform. ben de ameliyat olana kadar burdaki bi çok arkadaşım çok yardımcı oldular sağolsunlar. onların sayesinde cesaret aldım ve rahatça ameliyata girip çıktım. ve zerre kadar pişman değilim. bu kadar güzel bi duygu olduğunu bilseydim keşke daha önce olsaydım diyorum. yazık etmişim o yıllara. inan bana tatlım kendine güveni geliyo insanın.
fiyatla ilgili bilgi verebilecek olan varmı ben düşünüyorum büyütmeyi ama fiyat bilmiyorum?
4000-8000 arası fiyatlar ..
buraya kiyaslan ucuz vallaha.burda iki katini verecem.leylacim senle ben e kaldik