- 11 Kasım 2014
- 60
- 19
- 38
- 35
Dikleştirme gerekmezse eğer kas üstü gayet doğal olur Endişe etmeKas zarı altıda kas üstü gibi birşey zaten,bence fark yok ..
değişebilir bu durum daha protez oturmadı erken bir süreçArkadaşlar benim bugün 11. Günüm kesi izleriyle ilgili merak ettiğim birşey var, göğüs altı kesisiylr olan arkadaşlar kesi yerleri karşıdan bakıldığında simetrikmi duruyor? Benim sağ kesi soldan biraz daha aşagıda görünüyp bu memede asimetriklik yaratır mı? Sağ memem ameliyattan beri bana birazcık daha aşağıda görünüyp
iyi bayramlar canımherkesin bayramını kutluyorum
Canım benim de öyleydi bir meme daha yukarıda duruyordu , bak 2 ay bitti hafif hafif yeni düzeliyor sanki. Koltukaltındaki kesi de öyle biri hemen iyileşti öbürü hala kıpkırmıZıArkadaşlar benim bugün 11. Günüm kesi izleriyle ilgili merak ettiğim birşey var, göğüs altı kesisiylr olan arkadaşlar kesi yerleri karşıdan bakıldığında simetrikmi duruyor? Benim sağ kesi soldan biraz daha aşagıda görünüyp bu memede asimetriklik yaratır mı? Sağ memem ameliyattan beri bana birazcık daha aşağıda görünüyp
Canım benim de öyleydi bir meme daha yukarıda duruyordu , bak 2 ay bitti hafif hafif yeni düzeliyor sanki. Koltukaltındaki kesi de öyle biri hemen iyileşti öbürü hala kıpkırmıZısabır canım sabır diliyorum hepimize düzelecekler merak etmen
Canım bir de buradaki fotolarla kendininkini kıyaslamaBugun kontrole gittim masajla onlari esitliycez birbirine yaklastiricaz dedi, beklemem gerektigini biliyirum aslinda am yine de ara ara tedirgin olmuyo degilim :) tesekkurler
Cok haklisin kiyaslama yapmamak lazim , benim korkum simetrik olmamasi iste bakar bakmaz direk farkliligi goruyorum bu herseyde boyle bi kiyafete bakar bakmaz Varsa bi asimetriklik direk onu gorurum mesela, insallah cok guzel olcak inaniyorum da buna , sonucta olmayan memelerim suan bile gozume huzel geliyo cok sukur, bekliycez daha da guzellesicek insallah dedigin gibi :))
Canım bir de buradaki fotolarla kendininkini kıyaslamahepimizin vücudu ya da şöyle diiim ameliyat altyapısı farklı: boy, omuz, deri-kas kalınlığı, var olan doku, göğüs kafesi şekli, mene uçlarının yeri.... O yüzden ben hiç bi zaman "aaa Ayşe'ye de 325 takmışlar niye onunki birleşik, veya aaa haticeye de 325 takılmış onunkiler daha büyük..." Gibi şeyler hiç düşğnmedim.adı üstünde meme büyütme : var olan büyütülüyor . Mesela benim gibi 325 takılan birçok arkadaş var hepsininki o kadar güZel ki, bi gün benimki de böyle olacak diyerek bekliyorum.mesela benimkiler ayrık , araya bir meme sığarmış doğrusu inşallah 1 yıla biraz daha birleşikler diye bekliyorum. Sen de ben gibi , 6 ay veya 1 yıl sonrasını düşün gör bak, çooook güzel olacak memelerimiz
Canım artık o kadar keskin ve net bi ölçeğimiz var ki meme konusunda , en ufak farklılığı şak diye anlıyoruz . O yüzden Dr lar için bizim gibi hastalar sıkıntılı hastalar aslındaCok haklisin kiyaslama yapmamak lazim , benim korkum simetrik olmamasi iste bakar bakmaz direk farkliligi goruyorum bu herseyde boyle bi kiyafete bakar bakmaz Varsa bi asimetriklik direk onu gorurum mesela, insallah cok guzel olcak inaniyorum da buna , sonucta olmayan memelerim suan bile gozume huzel geliyo cok sukur, bekliycez daha da guzellesicek insallah dedigin gibi :))
Aynen öyle ameliyattan önce hiç böyle hesaplı kitaplı cetvelli gözlerle incelemeiştim göğüslerimi:) şimdi ameliyat olunca mükemmellik istiyoruz biraz akışa bırakmak lazım yavaş yavaş kendimi rahatlatıyorum bu konuda çok teşekkür ederim cidden yorumların beni rahatlatıyo öpüldün :))Canım artık o kadar keskin ve net bi ölçeğimiz var ki meme konusunda , en ufak farklılığı şak diye anlıyoruz . O yüzden Dr lar için bizim gibi hastalar sıkıntılı hastalar aslındaama şunu da unutmayalım vücudumuz aslında %100 simetrik değil ki bi Kaş'ın uzun diğeri kısa, bi burun deliğin büyük diğeri küçük .... OoooOooOOO OOOOO daha neler neler... Dr um ameliyattan önce çizim yaparken " şu meme ucun daha yukarıda, öbürü daha kenarda . Ameliyattan sonra da aynı olacak" diyene kadar ben memelerimin farklı olduğunu fark etmemiştim. " durun bi bakiim " dedim. Ayyyy hakikaten dikkatli bakınca Dr un dediği gibiymiş. O yüzden silikondan sonra da aynı şekil oluyor. Memeler büyüdüğü için bu sefer dikkat çekiyor
Kızlar, bazı yorumları ve konuları okudukça sanırım vazgeçme aşamasına geliyorum..
Hormonal bozukluklar, yaşanan sıkıntılar, protezlerin aslında ömürlük değil de 10-15 yıllık olması v.s..
o kadar heveslenmiştim ki, ama bu riskleri göze alabilir miyim bilemiyorum
Özel mesaj attım sana canımarzum77 sana özel mesaj atılamıyor canım ya..Nasıl atabilirim? Yağ enjeksiyonu hakkında bilgi alacaktım senden, sanırım sen yaptırmışsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?