• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Arzum senin yine bilgin vrdır canım kasım gibi ameliyat olucam inşallah ama hala kararsızım su mentor mu natrelle mi karar veremedim doktorum hangisini istersen onu koyarız ama senin göğüs dokun hiç yok yumusak olan sende dogal durur yoksa dıgerı bıraz daha belli olur fılan dedı yani dogallık ıstıyorsan yumusak olan natrelle dedı ıstedıgımı takıcak o bana kalmış ama sizce doktorumu dınlemeliyim bazende dik ve sert olsun zamanla yumuşar diyorum

Dikleştirme gerekmezse eğer kas üstü gayet doğal olur Endişe etme :KK66: Kas zarı altıda kas üstü gibi birşey zaten,bence fark yok ..

Yok dikleştirme gerekmiyor şükür..Kas zarı altı ile kas üstü aynıysa tabi ki kas üstü daha mantıklı..Zaten kendi doktorum kas zarı altını çok tercih etmediğini söyledi..Bakalım istanbula geldiğimde görüşücem bir kaç doktorla, birine karar vericem artık :)

Çok teşekkürler :KK19:

Arkadaşlar benim bugün 11. Günüm kesi izleriyle ilgili merak ettiğim birşey var, göğüs altı kesisiylr olan arkadaşlar kesi yerleri karşıdan bakıldığında simetrikmi duruyor? Benim sağ kesi soldan biraz daha aşagıda görünüyp bu memede asimetriklik yaratır mı? Sağ memem ameliyattan beri bana birazcık daha aşağıda görünüyp

Arkadaşlar benim bugün 11. Günüm kesi izleriyle ilgili merak ettiğim birşey var, göğüs altı kesisiylr olan arkadaşlar kesi yerleri karşıdan bakıldığında simetrikmi duruyor? Benim sağ kesi soldan biraz daha aşagıda görünüyp bu memede asimetriklik yaratır mı? Sağ memem ameliyattan beri bana birazcık daha aşağıda görünüyp
değişebilir bu durum daha protez oturmadı erken bir süreç

Canım benim de öyleydi bir meme daha yukarıda duruyordu , bak 2 ay bitti hafif hafif yeni düzeliyor sanki. Koltukaltındaki kesi de öyle biri hemen iyileşti öbürü hala kıpkırmıZı ;) sabır canım sabır diliyorum hepimize ;)düzelecekler merak etmen;)

Bugun kontrole gittim masajla onlari esitliycez birbirine yaklastiricaz dedi, beklemem gerektigini biliyirum aslinda am yine de ara ara tedirgin olmuyo degilim :) tesekkurler

:KK36:
Bugun kontrole gittim masajla onlari esitliycez birbirine yaklastiricaz dedi, beklemem gerektigini biliyirum aslinda am yine de ara ara tedirgin olmuyo degilim :) tesekkurler
Canım bir de buradaki fotolarla kendininkini kıyaslama ;) hepimizin vücudu ya da şöyle diiim ameliyat altyapısı farklı: boy, omuz, deri-kas kalınlığı, var olan doku, göğüs kafesi şekli, mene uçlarının yeri.... O yüzden ben hiç bi zaman "aaa Ayşe'ye de 325 takmışlar niye onunki birleşik, veya aaa haticeye de 325 takılmış onunkiler daha büyük..." Gibi şeyler hiç düşğnmedim.adı üstünde meme büyütme : var olan büyütülüyor . Mesela benim gibi 325 takılan birçok arkadaş var hepsininki o kadar güZel ki, bi gün benimki de böyle olacak diyerek bekliyorum.mesela benimkiler ayrık , araya bir meme sığarmış doğrusu :KK70: inşallah 1 yıla biraz daha birleşikler diye bekliyorum. Sen de ben gibi , 6 ay veya 1 yıl sonrasını düşün ;) gör bak, çooook güzel olacak memelerimiz :KK19:

:KK36:
Canım bir de buradaki fotolarla kendininkini kıyaslama :KK66: hepimizin vücudu ya da şöyle diiim ameliyat altyapısı farklı: boy, omuz, deri-kas kalınlığı, var olan doku, göğüs kafesi şekli, mene uçlarının yeri.... O yüzden ben hiç bi zaman "aaa Ayşe'ye de 325 takmışlar niye onunki birleşik, veya aaa haticeye de 325 takılmış onunkiler daha büyük..." Gibi şeyler hiç düşğnmedim.adı üstünde meme büyütme : var olan büyütülüyor . Mesela benim gibi 325 takılan birçok arkadaş var hepsininki o kadar güZel ki, bi gün benimki de böyle olacak diyerek bekliyorum.mesela benimkiler ayrık , araya bir meme sığarmış doğrusu :KK70: inşallah 1 yıla biraz daha birleşikler diye bekliyorum. Sen de ben gibi , 6 ay veya 1 yıl sonrasını düşün :KK66: gör bak, çooook güzel olacak memelerimiz :KK19:
Cok haklisin kiyaslama yapmamak lazim , benim korkum simetrik olmamasi iste bakar bakmaz direk farkliligi goruyorum bu herseyde boyle bi kiyafete bakar bakmaz Varsa bi asimetriklik direk onu gorurum mesela, insallah cok guzel olcak inaniyorum da buna , sonucta olmayan memelerim suan bile gozume huzel geliyo cok sukur, bekliycez daha da guzellesicek insallah dedigin gibi :))

Kizlar ben calismaya basladim ve kol gucu gerektiren is yapiyorum protezlerde kas altina kondugu icin arada goguslerimin kenarlari aciyor acaba zorluyormuyum

Kızlar, bazı yorumları ve konuları okudukça sanırım vazgeçme aşamasına geliyorum..
Hormonal bozukluklar, yaşanan sıkıntılar, protezlerin aslında ömürlük değil de 10-15 yıllık olması v.s..
o kadar heveslenmiştim ki, ama bu riskleri göze alabilir miyim bilemiyorum :(

Cok haklisin kiyaslama yapmamak lazim , benim korkum simetrik olmamasi iste bakar bakmaz direk farkliligi goruyorum bu herseyde boyle bi kiyafete bakar bakmaz Varsa bi asimetriklik direk onu gorurum mesela, insallah cok guzel olcak inaniyorum da buna , sonucta olmayan memelerim suan bile gozume huzel geliyo cok sukur, bekliycez daha da guzellesicek insallah dedigin gibi :))
Canım artık o kadar keskin ve net bi ölçeğimiz var ki meme konusunda , en ufak farklılığı şak diye anlıyoruz . O yüzden Dr lar için bizim gibi hastalar sıkıntılı hastalar aslında ;) ama şunu da unutmayalım vücudumuz aslında %100 simetrik değil ki ;) bi Kaş'ın uzun diğeri kısa, bi burun deliğin büyük diğeri küçük .... OoooOooOOO OOOOO daha neler neler... Dr um ameliyattan önce çizim yaparken " şu meme ucun daha yukarıda, öbürü daha kenarda . Ameliyattan sonra da aynı olacak" diyene kadar ben memelerimin farklı olduğunu fark etmemiştim. " durun bi bakiim " dedim. Ayyyy hakikaten dikkatli bakınca Dr un dediği gibiymiş. O yüzden silikondan sonra da aynı şekil oluyor. Memeler büyüdüğü için bu sefer dikkat çekiyor ;)

Canım artık o kadar keskin ve net bi ölçeğimiz var ki meme konusunda , en ufak farklılığı şak diye anlıyoruz . O yüzden Dr lar için bizim gibi hastalar sıkıntılı hastalar aslında :KK66: ama şunu da unutmayalım vücudumuz aslında %100 simetrik değil ki :KK66: bi Kaş'ın uzun diğeri kısa, bi burun deliğin büyük diğeri küçük .... OoooOooOOO OOOOO daha neler neler... Dr um ameliyattan önce çizim yaparken " şu meme ucun daha yukarıda, öbürü daha kenarda . Ameliyattan sonra da aynı olacak" diyene kadar ben memelerimin farklı olduğunu fark etmemiştim. " durun bi bakiim " dedim. Ayyyy hakikaten dikkatli bakınca Dr un dediği gibiymiş. O yüzden silikondan sonra da aynı şekil oluyor. Memeler büyüdüğü için bu sefer dikkat çekiyor :KK66:
Aynen öyle ameliyattan önce hiç böyle hesaplı kitaplı cetvelli gözlerle incelemeiştim göğüslerimi:) şimdi ameliyat olunca mükemmellik istiyoruz biraz akışa bırakmak lazım yavaş yavaş kendimi rahatlatıyorum bu konuda çok teşekkür ederim cidden yorumların beni rahatlatıyo öpüldün :))

Kızlar, bazı yorumları ve konuları okudukça sanırım vazgeçme aşamasına geliyorum..
Hormonal bozukluklar, yaşanan sıkıntılar, protezlerin aslında ömürlük değil de 10-15 yıllık olması v.s..
o kadar heveslenmiştim ki, ama bu riskleri göze alabilir miyim bilemiyorum :KK43:

Canım seni çok iyi anlıyorum ben de bu kararı alana kadar o kadar çok gel gitler yaşadım ki. karakterimden dolayı karar almam çok zordu , çok pimpirikli ve takıntılı olduğum için doktor seçimi çok zordu , sağlık sorunlarımdan dolayı ameliyat sonrası çok zordu. Ama Allaha şükürler olsun ameliyat sonrası 3 ay debelenmeme rağmen şimdi en kolayını en güzelini yaşıyorum en dogru kararı aldım en doğru dr secimini yaptım mutluyum diyebiliyorum..

Kizlar merhaba... Cok uzun zamandir burada yazilanlari okuyorum.. Bende emzirdikten sonra ustu tamamen bosalan goguslerimi buyutmek icin dr ergin er'e kas ustu yuvarlak 300 cc ameliyat olacagim.. Bu persembe yani 1 ekime ameliyat gunu aldim...
Aslinda kas alti olsun istedim ama doktorum kas kesmeye hic gerek yok gogus dokun var yuvarlak ve yuksek silikon koyarsak istedigin gibi olur dedi..
ENDİŞEM!
Gogus dokum cok esnek birde kas ustu olursa zamanla sarkma olmayacak mi !??
Yardimci olurmusunuz?

Arkadaşlar çarşamba günü ameliyatım var çok heyecanlıyım ve galiba biraz da korkuyorum ilk defa ameliyat olacam , ameliyat öncesi tavsiyeleriniz var mı? :KK17:

Back
X