- 19 Eylül 2015
- 77
- 26
- 3
- 30
Ankaradayım ama ankarada doktor bulamazsam istanbula gidicem teşekkür ederim araştırcam canım :) bende ben slikonum diye bağıran göğüs istemiyorum tam olarak şöyle bir göğüs istiyorum slikon olduğu belli olsada önemli değil :)hastanın isteği önemli ama Bangır bangır ben silikonum diyen memeleri kimse yapmak istemez herhalde oytun İdil ile bi görüş ist daysan bana göre düşünce yapısı ve yaşam tarzı farklı olan bir dr kendisinin sitesini de inceleyebilirsin . hobileri falan farklı bi insan
Bende 400 Cc var canım :) Meme dokum biraz vardı o Yüzden kas zarı altı yöntemini uygun GÖRDÜ doktorumDogru karari vermissin canım zaten göğüslerimiz kucuk oldugu icin slikon yaptiriyoruz ve üst lobuda boş damla yaptırırsak yine ustu bos kalcak hem yuvarlakta dekolte süper oluyor biraz var meme dokum hic yok degil avucu dolduruyor yani :) sen kac cc koydurdun kas altimiydi kas ustumuydu cnm ?
wouuww klasik teklifi yapıcam bende :) sakıncası yoksa görebilirmiyim 400 lerde kararsızımdaBende 400 Cc var canım :) Meme dokum biraz vardı o Yüzden kas zarı altı yöntemini uygun GÖRDÜ doktorum
wouuww klasik teklifi yapıcam bende :) sakıncası yoksa görebilirmiyim 400 lerde kararsızımda 400 mü 450 mi karar veremiyorum
Ekliyim canım bakwouuww klasik teklifi yapıcam bende :) sakıncası yoksa görebilirmiyim 400 lerde kararsızımda
bende izledim canımEkliyim canım bak
offff bu neydiii yaa süperrr hiç bu kadarını beklemiyodum sen kime yaptırdıysan ona yaptırıyım en iyisi :)Ekliyim canım bak
Ahahahhhhoffff bu neydiii yaa süperrr hiç bu kadarını beklemiyodum sen kime yaptırdıysan ona yaptırıyım en iyisi :)
Oda istanbuldaydi dimi hep şansım istanbulda zaten ne kadara yaptirdin canimAhahahhhh
Ben bu sonucu alacak doktoru bulana kadar anam ağladı :)))) Doktorum Hasan Fındık canımTavsiye ederim canım,memnun kalırsın
Ben 2011 de meme büyütme ameliyatımı oldum canım. 5000 ödemiştim o zaman..Oda istanbuldaydi dimi hep şansım istanbulda zaten ne kadara yaptirdin canim
Benimde tam 5000 im var ama 7 binden aşağı doktor yok denilcek kadar az napcam bilmiyorumBen 2011 de meme büyütme ameliyatımı oldum canım. 5000 ödemiştim o zaman..
o zaman şöyle yapacaksın bedenime göre bi iki tık büyük meme istiyorum doğal durması şart değil belki o zaman istediğin bir şey ortaya çıkar yada ultra high takarlar.Ankaradayım ama ankarada doktor bulamazsam istanbula gidicem teşekkür ederim araştırcam canım :) bende ben slikonum diye bağıran göğüs istemiyorum tam olarak şöyle bir göğüs istiyorum slikon olduğu belli olsada önemli değil :)
Mrb banada doktorum 325 350 cc dedi çünkü ben zaman zaman sutyensizde durmak istediğimi söyledim acaba ondan mı biraz büyük düşündü.Ahahahhhh
Ben bu sonucu alacak doktoru bulana kadar anam ağladı :)))) Doktorum Hasan Fındık canımTavsiye ederim canım,memnun kalırsın
Canım,normalde fotosu olmayan kişileri izlemeye almıyorum ama seni kırmadımBenimde tam 5000 im var ama 7 binden aşağı doktor yok denilcek kadar az napcam bilmiyorum
Öyle çok büyük bir protez boyutu Değilki bu.. Yönteminiz ne olacak?Mrb banada doktorum 325 350 cc dedi çünkü ben zaman zaman sutyensizde durmak istediğimi söyledim acaba ondan mı biraz büyük düşündü.
Kas altı yuvarlak yüksek profilÖyle çok büyük bir protez boyutu Değilki bu.. Yönteminiz ne olacak?
Bende ultra high dusundum canim belkide 450 cc ultra high olur ama daha önce ultra yüksek profilli gogus görmedim acaba nasıl duruyo :)o zaman şöyle yapacaksın bedenime göre bi iki tık büyük meme istiyorum doğal durması şart değil belki o zaman istediğin bir şey ortaya çıkar yada ultra high takarlar.
Onemli degil canim kirilmadimCanım,normalde fotosu olmayan kişileri izlemeye almıyorum ama seni kırmadımFoto eklersen seni yine izlemeye alırım olurmu ? Kırılmak yok Değilmi arkadaşım? aklına takılan birşey olursa sor yardımcı olurum canım
ultranın mantığı capı küçük çıkıklığı büyük olan gerçekten büyük olsun istiyorsan damla düşün derim yine kas altıBende ultra high dusundum canim belkide 450 cc ultra high olur ama daha önce ultra yüksek profilli gogus görmedim acaba nasıl duruyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?