Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ankaradayım ama ankarada doktor bulamazsam istanbula gidicem teşekkür ederim araştırcam canım :) bende ben slikonum diye bağıran göğüs istemiyorum tam olarak şöyle bir göğüs istiyorum slikon olduğu belli olsada önemli değil :)

Eklentiler

• meme3.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 154
Bende 400 Cc var canım :) Meme dokum biraz vardı o Yüzden kas zarı altı yöntemini uygun GÖRDÜ doktorum

o zaman şöyle yapacaksın bedenime göre bi iki tık büyük meme istiyorum doğal durması şart değil belki o zaman istediğin bir şey ortaya çıkar yada ultra high takarlar.

Ahahahhhh
Ben bu sonucu alacak doktoru bulana kadar anam ağladı :)))) Doktorum Hasan Fındık canım Tavsiye ederim canım,memnun kalırsın
Mrb banada doktorum 325 350 cc dedi çünkü ben zaman zaman sutyensizde durmak istediğimi söyledim acaba ondan mı biraz büyük düşündü.

Benimde tam 5000 im var ama 7 binden aşağı doktor yok denilcek kadar az napcam bilmiyorum
Canım,normalde fotosu olmayan kişileri izlemeye almıyorum ama seni kırmadım Foto eklersen seni yine izlemeye alırım olurmu ? Kırılmak yok Değilmi arkadaşım? aklına takılan birşey olursa sor yardımcı olurum canım

o zaman şöyle yapacaksın bedenime göre bi iki tık büyük meme istiyorum doğal durması şart değil belki o zaman istediğin bir şey ortaya çıkar yada ultra high takarlar.
Bende ultra high dusundum canim belkide 450 cc ultra high olur ama daha önce ultra yüksek profilli gogus görmedim acaba nasıl duruyo :)

Onemli degil canim kirilmadim

Bende ultra high dusundum canim belkide 450 cc ultra high olur ama daha önce ultra yüksek profilli gogus görmedim acaba nasıl duruyo :)
ultranın mantığı capı küçük çıkıklığı büyük olan gerçekten büyük olsun istiyorsan damla düşün derim yine kas altı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…