Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kas Altın'da ilk zamanlar basık olur Göğüs. Fakat zamanla çıkıklık,Büyüklük belli eder kendini
Merhaba arzum hanım ben de gün aldım 30 eylülde ameliyatım var meme dokum çok yok bi avuç kadar ancak ama doktor kas üstü yapalım dedi 275 cc . Bende forumdan bi kaç arkadşla konuştum o kadar küçükse göğsün kas altı daha iyi olur dediler bilemedim acaba doktorumu değiştirsem mi ?

Hayırlı olsun karatınız,inşallah en doğru kararı verip mutlu olursunuz
Genellikle az meme dokusu olanlara kas altı yöntemi ve benzer yöntemler tercih ediliyor kiii protez kendini çok belli edip yapay görüntü oluşmasın.. Gerçi önerdiği protez küçük bir protez ama bilemedim tabi..
Doktorunuz kim? Her yöntemi uygulayan bir doktormu? Yani bazı doktorlar tek yöntemle tüm hastalarını ameliyat edelerya öyle birşeymi acaba diye merak ettim.
Birde aklınız takılmasın,muayene ücreti almayan birçok doktor var,başka birkaç doktorlada randevu Alıp görüşün fikir olur bence..

Teşekkür ederim umarım istediğim şekilde olur :) doktor dedi genelde bu kadar meme dokusu olan hastalarıma kas üstü yapıyorm ki çok sancılı bi dönem geçirmesinler . Dbakırdayım pek seçeneğim yok memorial hastanesinde baran kul diye hekim . Ben çok büyük bi protez istemiyodum zaten ki o da ölçüm yaptı sana 250 ve 275 cc denicem dedi hangisi daha iyi olursa onu yapacam ameliyat sırasında dedi .

Teşekkür ederim umarım istediğim şekilde olur :) doktor dedi genelde bu kadar meme dokusu olan hastalarıma kas üstü yapıyorm ki çok sancılı bi dönem geçirmesinler . Dbakırdayım pek seçeneğim yok memorial hastanesinde baran kul diye hekim . Ben çok büyük bi protez istemiyodum zaten ki o da ölçüm yaptı sana 250 ve 275 cc denicem dedi hangisi daha iyi olursa onu yapacam ameliyat sırasında dedi .

Anladım canım,Hayırlısı olsun :) Doktor sonuçta en iyisini yapmak ister hastasına. Umarım çok çok mutlu olursun canım

Kızlar benim göğüs dokum yok göğsüm de yok düz doktor bana 350 cc altında takmıycam ve extra high profıl olacak kas zarı altına bı kısmı zar bı kısmı kas altıymış daha dogal bı görüntü için benim aklım protezde karışrı acaba natrelle mi mentor mu ben doğal olsun istiyorum elleyınce dokununca silikon oldugu belli olsun istemiyorum

Benim natrelle biliyosun sertliginden yana hiç şikayetim olmadı gayet yumuşak ilk günden beride söyledim.mentor takılan arkadaşların bilemiyorum okudugum kadarı ile zamanla yumuşuyor.

Naptin gardenyacigim? Ameliyat oldun mu?

Şu kas zarı altı tekniği kafamı çok karıştırdı..Herkes ağrısız olduğu konusunda hemfikir..Acaba uygun bir aday mıyım onu da bilmiyorum, meme dokum baya var..Hatta yaptırmasam da olur yani :) Ama heves ettim bir kere.

Lipo doktoruma teknikler arasındaki farkı sorduğumda, kas zarı altı tekniğinin kanamaya ve ileride kapsül riskini arttırdığını söyledi..Buradaki arkadaşlar çok memnun olduklarını yazmış..

Kafam karıştı yahu, ağrıdan sızıdan çok korkuyorum, kas altı tekniği ağrılarını kaldırabilecek miyim bilmiyorum..Korkutmadan bi akıl fikir verin nolur

Tabi ne kadar akıl fikir de alsam, hangi tekniğe uygunum bilemiyorum şu an..Karar verdiğim doktora muayeneden sonra belli olacak.

Acısız güzellik yok nokta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…