Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Merhabalar,ameliyata son 15 gün kaldı çatlak vs olmaması için tavsiyeleriniz var mı,yada ameliyat öncesi farklı konularda tavsiyeleriniz var mı?

kızlar yabancı vloggerların ameliyat videolarını izlediğimde direnç çorapları giydirmişler hep sizde de böyle birşey oldu mu?

Bazı ameliyatlarda burda da giydiriyorlar,ben rastlanmamıştım yabancı vloglarda
şimdiye kadar izlediğim tüm videolarda vardı neredeyse merak ettim bir de hepsinden saçlarını örmelerini istemişler tüm gün bunlarla uğraşıyorum fıttırmak üzereyim başka şeye odaklanamıyorum

şimdiye kadar izlediğim tüm videolarda vardı neredeyse merak ettim bir de hepsinden saçlarını örmelerini istemişler tüm gün bunlarla uğraşıyorum fıttırmak üzereyim başka şeye odaklanamıyorum
Örgü mantıklı boneden çıkmaz saçlar,bende protez boyutlarında öncesi sonrası fotolarına taktım

Örgü mantıklı boneden çıkmaz saçlar,bende protez boyutlarında öncesi sonrası fotolarına taktım
aaa sürekli onların peşindeyim ben de özellikle benim vücut tipimde ve zayıf kişilerde doktorun bana uygulayacağı cc’lerin öncesi sonrasına bakıyorum bugün arayıp ameliyatımı 3 gün öne almaya çalıştım ama olmadı bir an önce olup kurtulmak istiyorum günler bu şekilde geçmiyo

Artık çok az kaldı zaten.Ultrason olayını hallettiniz mi?

Artık çok az kaldı zaten.Ultrason olayını hallettiniz mi?
yok ameliyat olacağım hastaneye gideceğim ameliyattan 2 gün önce covid testi, anestezi uzmanıyla görüşme onu da orda halledeceğim doktorum öyle yapmamı söylemişti zaten ama ben hem pimpirik yaptım hem de ekstra ücret ödemek istememiştim ama devlette çok zor şu an yaptırmak son 9 gün benim gerilmeye başladım izlediğim vloglarda genelde kişiler çok zorlanmış onları izlemek iyi gelmiyo bana burdaki yorumlara bakıyorum herkes farklı atlatmış süreci bazen moral oluyo bazen canım sıkılıyo benim sürecim nasıl olacak merak ediyorum sizde durum nedir

Herkesin farklı olduğu kesin ama sonuçta ameliyat elbet zorluğu olacak bunu da göze alarak bu yola girdik artık sonrasında anlatırız nasılız diyeben eğer karar verdiğim an olsa idim şok olabilirdim ama bende çok okudum izledim kendimi en azından nasıl bir süreç olduğuna hazırladım,daha önce de 2 sezeryan var malum biliyorum ki bir süre sonra çekilen acılar unutuluyor her geçen gün iyiye gidiyor inşallah insan

kime olacaksınız?

bile isteye girdik bu yola “zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır” (ameliyattan sonra da böyle düşünürüm umarım)
benim de yıllardır istediğim sürekli araştırdığım sessizce forumu takip ettiğim bir konuydu artık adım attık herkesin yorumlarını deneyimlerini okuyorum bakıyorum herkes bizimle aynı yollardan geçmiş araştırmalar heyecan panik stres sonra durum güncellemeleri memnuniyet mutluluk inş biz de o duruma geliriz bi an önce atlatıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…