İnşallah hepimiz içinTeşekkür ederimyook hayir meme ile alakali degil, şuan net tanı koyulamadi henuz bazi şikayetler im var diye .. sakin olun :) herşey çok güzel gecicek diye düşünelim
.Merhabalar,ameliyata son 15 gün kaldı çatlak vs olmaması için tavsiyeleriniz var mı,yada ameliyat öncesi farklı konularda tavsiyeleriniz var mı?
Maalesef çatlama oluyor önceden çaylaklarınız varsa belirgin hale gelirMerhabalar,ameliyata son 15 gün kaldı çatlak vs olmaması için tavsiyeleriniz var mı,yada ameliyat öncesi farklı konularda tavsiyeleriniz var mı?
Önceden veya sonradan bişey sürdünüz mü,hamilelikte hiç catlamadım ama ergenlik döneminde olduMaalesef çatlama oluyor önceden çaylaklarınız varsa belirgin hale gelir
Ben sürmek istedim yağ felan doktor istemedi protez tepkiye girer diye şimdi normal lasyon sürüyorum 6 olacak 5 ay felan hiçbirşey sürmedimÖnceden veya sonradan bişey sürdünüz mü,hamilelikte hiç catlamadım ama ergenlik döneminde oldu
Ben hamilelikte felan çok çatladım ne yazıkki belki vücut alakalıdır siz çatlamadıysanız çatlamaz bende önceden de baya çatlak vardı belirgin hale geldiÖnceden veya sonradan bişey sürdünüz mü,hamilelikte hiç catlamadım ama ergenlik döneminde oldu
Anladım ,evet insan rastgele de birsey süremiyor teşekkürler cevapladığınız içinBen hamilelikte felan çok çatladım ne yazıkki belki vücut alakalıdır siz çatlamadıysanız çatlamaz bende önceden de baya çatlak vardı belirgin hale geldi
Bazı ameliyatlarda burda da giydiriyorlar,ben rastlanmamıştım yabancı vloglardakızlar yabancı vloggerların ameliyat videolarını izlediğimde direnç çorapları giydirmişler hep sizde de böyle birşey oldu mu?
şimdiye kadar izlediğim tüm videolarda vardı neredeyse merak ettim bir de hepsinden saçlarını örmelerini istemişler tüm gün bunlarla uğraşıyorum fıttırmak üzereyim başka şeye odaklanamıyorumBazı ameliyatlarda burda da giydiriyorlar,ben rastlanmamıştım yabancı vloglarda
şimdiye kadar izlediğim tüm videolarda vardı neredeyse merak ettim bir de hepsinden saçlarını örmelerini istemişler tüm gün bunlarla uğraşıyorum fıttırmak üzereyim başka şeye odaklanamıyorum
aaa sürekli onların peşindeyim ben deÖrgü mantıklı boneden çıkmaz saçlar,bende protez boyutlarında öncesi sonrası fotolarına taktım
aaa sürekli onların peşindeyim ben deözellikle benim vücut tipimde ve zayıf kişilerde doktorun bana uygulayacağı cc’lerin öncesi sonrasına bakıyorum bugün arayıp ameliyatımı 3 gün öne almaya çalıştım ama olmadı bir an önce olup kurtulmak istiyorum günler bu şekilde geçmiyo
yok ameliyat olacağım hastaneye gideceğim ameliyattan 2 gün önce covid testi, anestezi uzmanıyla görüşme onu da orda halledeceğim doktorum öyle yapmamı söylemişti zaten ama ben hem pimpirik yaptım hem de ekstra ücret ödemek istememiştim ama devlette çok zor şu an yaptırmakArtık çok az kaldı zaten.Ultrason olayını hallettiniz mi?
Herkesin farklı olduğu kesin ama sonuçta ameliyat elbet zorluğu olacak bunu da göze alarak bu yola girdikyok ameliyat olacağım hastaneye gideceğim ameliyattan 2 gün önce covid testi, anestezi uzmanıyla görüşme onu da orda halledeceğim doktorum öyle yapmamı söylemişti zaten ama ben hem pimpirik yaptım hem de ekstra ücret ödemek istememiştim ama devlette çok zor şu an yaptırmakson 9 gün benim gerilmeye başladım izlediğim vloglarda genelde kişiler çok zorlanmış onları izlemek iyi gelmiyo bana burdaki yorumlara bakıyorum herkes farklı atlatmış süreci bazen moral oluyo bazen canım sıkılıyo benim sürecim nasıl olacak merak ediyorum sizde durum nedir
kime olacaksınız?Herkesin farklı olduğu kesin ama sonuçta ameliyat elbet zorluğu olacak bunu da göze alarak bu yola girdikartık sonrasında anlatırız nasılız diye ben eğer karar verdiğim an olsa idim şok olabilirdim ama bende çok okudum izledim kendimi en azından nasıl bir süreç olduğuna hazırladım,daha önce de 2 sezeryan var malum biliyorum ki bir süre sonra çekilen acılar unutuluyor her geçen gün iyiye gidiyor inşallah insan
İstanbul da olacağım açıkçası burda yazılan ünlü isimlere değilkime olacaksınız?
bile isteye girdik bu yola “zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır” (ameliyattan sonra da böyle düşünürüm umarımHerkesin farklı olduğu kesin ama sonuçta ameliyat elbet zorluğu olacak bunu da göze alarak bu yola girdikartık sonrasında anlatırız nasılız diye ben eğer karar verdiğim an olsa idim şok olabilirdim ama bende çok okudum izledim kendimi en azından nasıl bir süreç olduğuna hazırladım,daha önce de 2 sezeryan var malum biliyorum ki bir süre sonra çekilen acılar unutuluyor her geçen gün iyiye gidiyor inşallah insan