Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

memeli kızlar merak ettiğim bir konu var fatih dağdelen ameliyattan bir kaç saat sonra hastalarıyla güreş falan yapıyor aerobik yapanlar da var nasıl oluyor? herkes yaşadığı ağrılardan bahsedip pişman oldum derken bu iş nasıl oluyor kendisi implantları üfleyerek mi koyuyor gerçeklikten uzak geldi bana ama kendisine ameliyat olanlar varsa işin sırrını öğrenmek isterim ben bursada ameliyat olacağım ama piyasadaki tüm doktorların instagramlarını didik didik ettim

Sizce öyle birşey olur mu sonuçta anestezi alıp bıçak altına yatıyoruz bünye bağlı ben 5 ay da anca toparlandım genellikle 3 haftadan sonra birşey kalmıyor

Sizce öyle birşey olur mu sonuçta anestezi alıp bıçak altına yatıyoruz bünye bağlı ben 5 ay da anca toparlandım genellikle 3 haftadan sonra birşey kalmıyor
ben de sanmıyorum ama neden insanlara umut tacirliği yapıyor bu doktorlar? sanki güle oynaya geçiyor süreç belki doktorun elinden ya da ağrı eşiğinin yüksekliğinden bazılarının daha rahat geçiyordur ama güreşecek kadar da rahat olacağını sanmıyorum ay 5 ayları ben de görebilecek miyim şu an o kadar gerginim ki

Bende ilk zaman izliyordum sonra gerçekçi gelmedi banada

Yok o kadar değil çünkü kol kaslarınızı bir süre oynatamayacaksınız istesenizde olmayacak yukarı felan kaldırmak yasak protez oynamasın diye Zaman çabuk geçiyor inanın değecek

Merhaba hanimlar, bir suredir takip ediyorum sizi. Okudukca heveeniyorum ve yaptiranlarin verdigi bilgiler cok yararli. Bende ameliyat olmay karar verdim doktorlari arastiriyorum simdilik, elif seda keskine yaptiran varmi?

Kızlar çok acil sorum var kısa sürede medikal sütyeni yikamam.kurutmam lazım,çamaşır makine +kurutma formunu bozar mı?

merhaba , göğüs dikleştirme ve büyütme ameliyatı olmak istiyorum.Anadolu yakasındayım.
Hangi doktorları tavsiye edersiniz, bir an önce kasım-aralık gibi olmak istiyorum. Anadolu yakası olması şart değil, doktor iyi olsun da..3000 küsür sayfa olunca hepsini okuyamadım , yardımlarınızı rica ediyorum
Ameliyatı olan ve tecrübesi olan birileri süreci vs. yazarsa çok sevinirim. Fiyatlar nasıl acaba ?

Kızlar bugün 11.gunum dikişlerim hala bandajli ama ilk kez az önce diren yerim kanamış bu saatte de arayamadım.doktoru başına gelen var mı zaten sızlaması hiç geçmemişti ama.ilk.kez bandaj dışına.çıkri kan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…