- 20 Haziran 2011
- 210
- 74
- 32
Valla ben mentoru yuvarlak diye yaptırdım ama bende duruşu kendi mememde olduğu için sanırım yatarken yuvarlak ayaktayken damlaBana da doktor mentor dedi nasıl bir özelliği var tam anlayamadım?
Daha güzel benceValla ben mentoru yuvarlak diye yaptırdım ama bende duruşu kendi mememde olduğu için sanırım yatarken yuvarlak ayaktayken damla
Çoookk güzel işte....Valla ben mentoru yuvarlak diye yaptırdım ama bende duruşu kendi mememde olduğu için sanırım yatarken yuvarlak ayaktayken damla
2014 yılında ameliyatımı oldum. İnanın aklıma dahi gelmiyor protezler.. Evlendim, bebeğim oldu, emzirdim. Şimdiye dek önceki hayatımdan farklı olarak hiçbir kısıtlama yaşamadım. En sevdiğim şey yüzüstü yatmak mesela.. Hiç ödüm vermedim, hep öyle yatarım.Merhabalar bende artık 35 yaşını devirmiş biri olarak yıllardır istediğim ama eşimden izin çıkmadığı ve aileme açılamadığım.için sadece hayal olarak gördüğüm bir durumdu estetik ama artık bu sene iyice kafama taktım ve muayeneye gittim ,bir tanesi neredeyse dümdüz ve her gördüğüm bayanın yüzüne değil.göğüslerine bakıp devamlı eksikliğimi kafama.taktım ,bir yanım.hemen git ol.diyor iki dakika sonra acaba diyorum.Benim.korkum.ameliyat sonrası eski hayatına devam edebilecek miyim.yoksaheo protez kayar diye hep kısıtlanacakmıyız lütfen yardımcı olun
Merhaba. Böyle uzun dönemli sonuçlarda memnuniyet duyunca seviniyorum.. sizin kas altı mıydı? 1 seneden sonra bir değişim oldu mu sarkma yumuşama vs. Ya da emzirirken hissettiğiniz herhangi bir durum?Benim de 5 ay oldu ama bazen tedirgin oluyorum uzun dönem için..2014 yılında ameliyatımı oldum. İnanın aklıma dahi gelmiyor protezler.. Evlendim, bebeğim oldu, emzirdim. Şimdiye dek önceki hayatımdan farklı olarak hiçbir kısıtlama yaşamadım. En sevdiğim şey yüzüstü yatmak mesela.. Hiç ödüm vermedim, hep öyle yatarım.
Kas altı benim, hiç meme dokum yoktu erkek gibiysi göğsüm. 1 senede tam anlamıyla şekli yumuşaklığı oturdu. Emzirmede en ufak sorun yaşamadım. Sezaryen olmama rağmen bebeğimi kucağıma alır almaz sütüm geldi ve emzirdim. Tabi emzirme döneminde memeler daha da büyüyor. Sonrasında sarkar diye düşünüyordum ama 6 ay oldu emzirmeyi bırakalı sarkma yaşamadım. Eski haline geri döndüler. Şu an biri eliyle sıksa bile protez olduğunu anlayamaz. Normal meme kıvamında.Merhaba. Böyle uzun dönemli sonuçlarda memnuniyet duyunca seviniyorum.. sizin kas altı mıydı? 1 seneden sonra bir değişim oldu mu sarkma yumuşama vs. Ya da emzirirken hissettiğiniz herhangi bir durum?Benim de 5 ay oldu ama bazen tedirgin oluyorum uzun dönem için..
Çok sevindim. Kaç cc idi peki? Bende 315 cc var ama küçük kaldı boyuma göre biraz.. bir de kas altı olduğu için göğüs kaslarım hareket edebiliyor protezi sıkıyor gibi bir hissi var. Bunlardan dolayı tekrar ameliyat olucam büyük ihtimalle ama henüz çocuk yok.Kas altı benim, hiç meme dokum yoktu erkek gibiysi göğsüm. 1 senede tam anlamıyla şekli yumuşaklığı oturdu. Emzirmede en ufak sorun yaşamadım. Sezaryen olmama rağmen bebeğimi kucağıma alır almaz sütüm geldi ve emzirdim. Tabi emzirme döneminde memeler daha da büyüyor. Sonrasında sarkar diye düşünüyordum ama 6 ay oldu emzirmeyi bırakalı sarkma yaşamadım. Eski haline geri döndüler. Şu an biri eliyle sıksa bile protez olduğunu anlayamaz. Normal meme kıvamında.
Çok teşekkür ediyorum cevapladığınız için yani artık sizden bir parça gibi ekstra birşeymiş gibi gelmiyor.2014 yılında ameliyatımı oldum. İnanın aklıma dahi gelmiyor protezler.. Evlendim, bebeğim oldu, emzirdim. Şimdiye dek önceki hayatımdan farklı olarak hiçbir kısıtlama yaşamadım. En sevdiğim şey yüzüstü yatmak mesela.. Hiç ödüm vermedim, hep öyle yatarım.
325 cc benimkiler. Bence 1 yıl bekleyin kaslar iyileşsin iyice. Kasların iyileşmesi uzun sürüyor. 1 yıl sonunda sizden bir parça gibi oluyor.Çok sevindim. Kaç cc idi peki? Bende 315 cc var ama küçük kaldı boyuma göre biraz.. bir de kas altı olduğu için göğüs kaslarım hareket edebiliyor protezi sıkıyor gibi bir hissi var. Bunlardan dolayı tekrar ameliyat olucam büyük ihtimalle ama henüz çocuk yok.
Kesinlikle öyleÇok teşekkür ediyorum cevapladığınız için yani artık sizden bir parça gibi ekstra birşeymiş gibi gelmiyor.
Yok asla öyle bir hissiyatı yok. Şu an nasıl rahatsanız silikondan sonra da aynen devam. Bu arada destekli desteksiz tüm sütyenlere veda ettim.Mesela kafama birşey daha takılıyor mesela destekli sütyen çok rahatsız ediyor hele şu havalarda fena terletiyor gece de hiç yatamam destekli ile ,silikon aynı destekli gibi bir his yaratmıyor değilmi yani alayımda kenara atayım şunu hissi
Ne güzel darısı başımıza ...325 cc benimkiler. Bence 1 yıl bekleyin kaslar iyileşsin iyice. Kasların iyileşmesi uzun sürüyor. 1 yıl sonunda sizden bir parça gibi oluyor.
Kesinlikle öyle
Yok asla öyle bir hissiyatı yok. Şu an nasıl rahatsanız silikondan sonra da aynen devam. Bu arada destekli desteksiz tüm sütyenlere veda ettim.
Merhaba. Ameliyat oldum o gece hastanede kaldım. Ertesi gün taburcu olduğumda eşim iki çeşit çorba ve kızartabilmem için köfte aldı.. çorbayı ısıtıp köfteleri kızartabildimGünaydın bayanlar aslında forumda birçok konuyu okudum,belki arada söyleyen olmuştur gözümden kaçmış olabilir.Ameliyat sonrası daha çok merak edilen konular var şimdi benim 2 tane çocuğum var ve şimdi kara kara düşünüyorum ne zaman sonra yemek pişirmeye,çamaşır vs olayına başladınız ,insan çekeceği acılardan çok bazen bunlara da takılabiliyor ilk hafta yine yanımda kardeşim yardımcı olacak ama çok ağır işleri öncesinde bitiririm ama günlük rutin işlere ne zaman başladınız?
Merhaba. Ameliyat oldum o gece hastanede kaldım. Ertesi gün taburcu olduğumda eşim iki çeşit çorba ve kızartabilmem için köfte aldı.. çorbayı ısıtıp köfteleri kızartabildimertesi gün yani 3.gün yemeğimi yaptım sonra günlük hayatıma döndüm. Sadece elektrik süpürgesini bir hafta sonra açtım, benim süpürge ağır it-çek hareketinin kollarımı yormasını istemedim.. üstelik ben kombin ameliyat olmuştum o durumda yapabildim bunları. yanınızda biri olunca çok kolay emin olun. Az önce iki makina çamaşır ütüledim yavaş yavaş herşeyinizi yapabilirsiniz. Gözünüzde büyüttüğünüz gibi olmuyor.. benim 17.günüm bugün..
İlk günler kolları uzatamadığınız gibi öne de eğilemiyorsunuz zaten. Yani bulaşık makinasını doldururken dizlerden eğilmelisiniz.. ama yapıyorsunuz. Çünkü inanın sadece ilk günler yaşıyorsunuz bunları..şimdi uzanıyorum da yukarı dolaplara.. zaten yanınızda biri olacak sizin o tür şeyleri kolay atlatırsınız.. memeler her şeye değerMaşallah size süpersiniz,kolları fazla yukarı kaldırmayın deniyor ya diyorum ne bulaşık makinesi bosaltabilirim ne dolapta yukardan bişey alabilirim
İnşallah bende günümü aldım ama yaz sonu gibi inşallah aldım tarihimiİlk günler kolları uzatamadığınız gibi öne de eğilemiyorsunuz zaten. Yani bulaşık makinasını doldururken dizlerden eğilmelisiniz.. ama yapıyorsunuz. Çünkü inanın sadece ilk günler yaşıyorsunuz bunları..şimdi uzanıyorum da yukarı dolaplara.. zaten yanınızda biri olacak sizin o tür şeyleri kolay atlatırsınız.. memeler her şeye değer
Hayırlı olsunİnşallah bende günümü aldım ama yaz sonu gibi inşallah aldım tarihimi
Aynen ama yazın yatmak istemedim çoluk çocuk bir stresini atsın yaz sonuna doğru olsun dedim ,ama hala proteze ve yerine karar veremedim onu ameliyat öncesinde karar vereceğiz şu an araştırmadayım.doktorum bana damla önerdiHayırlı olsunolsamda bitse stresi sarıyor insanı..
Damla protez dönme yapıyor dedi doktorum bana. Eğer az bir meme dokunur varsa zaten ödemler gidince damla şeklini alıyor bilginiz olsun.. benimki dual plan. Yarısı kas altı,yarısı meme cebinde..Aynen ama yazın yatmak istemedim çoluk çocuk bir stresini atsın yaz sonuna doğru olsun dedim ,ama hala proteze ve yerine karar veremedim onu ameliyat öncesinde karar vereceğiz şu an araştırmadayım.doktorum bana damla önerdi