Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Merhaba öyle bisey olabilirmi ya nereye kalkıp güreş yapiyosun bi kere kollarını kaldiramiyosun zaten bir süre de yasak kaldırmak. Ben 9 haziranda oldum protez ameliyati ilk bi iki hafta zor sonra yavaş yavaş iyilesiyosun

Meme konusunda forumu hatim etmis biri olarak vardigim sonuc hic sıkıntısız sorunsuz ameliyat gecirip gercek mememden ayirt edemiyorum hersey harika diyen sanirim bir veya iki kisidir. Illaki slrun oluyor diye dusunuyorum kisa veya uzun vadede.Tamemen pisman olanlari ayri tutuyorum. Yanlismiyim acaba?

Benim ameliyatim ve ameliyat sonrası sürecim sıkıntısız gecti sıkıntı derken surec normaldi sağlık açısından sorun yaşamadım sonucta ameliyat bu ilk zamanlar zor tabiki bunu göze aldım ama hiç pişman olmadım 3 Ay geçti iyiki yaptirmisim diyorum suan zaten unutuyorum arrik tamamen iyileştim sadece yattığımda tam olarak yüzüstü yatamıyorum. Onun dışında cokda mutluyum umarım uzun vadede de sorun olmaz iyiki diyenlerdenim

Bu arada gerçek meme gibi de doğallar artık gerci benim gerçek memelerim yıllar önce eridi bitti ama arkadaşlarıma gösterdiğimde sok oluyorlar. 35 yaşındayım iki çocuk emzirdim hafif sarkma vardi 375cc yuvarlak takıldı diklesti doldu ve doğal bir görüntü oluştu.

Maşallah sizesertti ama ilk zamanlar değil mi biz yeni ameliyat olanlar için merak edilen soru ne kadar da yumuşadı,nereye kondu proteziniz

Birde üçüncü gün tempolu işlerşne dönüp araç kullananlar varmış bende anlayamıyorum. Biz mi abartıyoruz acaba diyorum sonra düşünüyorum bıcak altına yatılıyor nasıl olurda 3 . Gün normal yaşantılarına devam edebiliyorlar ? Bilemedim

ben 3.gün pansumandan sonra 12000 adım atıp avmde dolaştım alışveriş yaptım şakasız ben hastaneden çkkarken valizimi kendim topladım yürüyerek çıktım tabi valizi kardeşim taşıdı benim kas zarı altı olduğu için hiç bir kısıtlama yaşamadım 2.gün törpümü yapıp ojemi sürüp kaldığım yerden devam ettim ama iki kez burun ameliyatı geçirdim ikisinde de hemen toparlandım bence kişinin bünyesiyle de alakalı olsa gerek kendim yaşamasam abartıyorlar derdim

Bünyeyle alakalı olsada bana doktorum bir ay araç kullanmak kolunu kaldırmak kolunu ağır işlerde kullanmak vs yok dedi. Ben doktorumu dinledim sorunsuz süreç geçirdim. Zaten biraz zorlayinca ödem yapiyor şişiyor kaskatı oluyodu. Sonucta dikiş var iki adet dikkat etmek gerekiyor. Bunun agri ile ilgisi yok dikiş yerimde agri ne ameliyattan cikinca ne sonrasında hiç hissetmedim.gunluk hayatıma iki hafta sonra döndüm. Bir hafta sonra bende avm gezdim ama riskti benim için biri çarpar vs. Şu bir gercekki istirahat her hastalıkta ve ameliyatta cok önemlidir. Kesilmis dokular guzel guzel iyilesmeli demisti doktorum.Bu ameliyati olmak isteyen bence en az bir hafta istirahat payı bırakmalı kendisine.

benim doktorum hastane çıkışımı yaparken hasta gibi yatış pozisyonu istemediğini belirtti kendimi dinlememi zorlanmadıkça gündelik hayatıma dönmemi söyledi kendimi dinledim hiç bir sorun yaşamadım kendime dikkat ederek normal hayatıma döndüm bugün 13.günüm çok şükür ben de memelerim de iyiyiz herkesin süreci farklı doktorunuzu dinleyin bu sitede uzun yıllardır gerek meme forumu gerekse diğer forumları takipteyim ameliyat olacaklara çok ağrılı sancılı süreçler olduğu kadar normale çabuk dönülebilecek süreçler olduğunu da belirtmek amacım ameliyat öncesi bir çok başlıkta kendime bu eziyeti mi çektireceğim ben napıyorum derken buldum kendimi ama hiç düşündüğüm gibi olmadı bu yola girmek isteyen ya da girip tedirginlikleri olanlara kendi sürecimi yöntemini ifade etmek amacım asla kimseye bilirkişilik yapmadım yapmam da BU BENİM SERÜVENİM

Merhaba kas altı protezim var hamileyim. Emzirmede sorun olur mu ya da sonrasında sarkma olur mu diye düşünüp duruyorum. Mesajınız içimi rahattı hala memnun musunuz?

Merhaba bayanlar ,eskiden ne kadar hareketli imiş bu sayfa şimdi ne sorsak havada kalıyor.Yine bir sorum var,meme altı kesisi ile ameliyat oldum,hani izler katlantı kısmında kalacak deniyor ya şu an an gayet aynaya baktığımda görünüyor katlantı o kısımda değil,protez o kadar aşağı inecek mi

Merhaba
Benimde aynı şekilde katlantıya denk gelmeyor ve belli oluyor bugün 15. Gün doktorum bu kadar yuvarlak ve dik kalmayacak. Damla şeklini alacak dedi. Sanırım izler o zaman kaybolacak.

Merhaba
Benimde aynı şekilde katlantıya denk gelmeyor ve belli oluyor bugün 15. Gün doktorum bu kadar yuvarlak ve dik kalmayacak. Damla şeklini alacak dedi. Sanırım izler o zaman kaybolacak.
Doktorlarımızın söylediklerini paylaşalım ya cidden.Aramizda 3 gün fark var sadece.Bazen diyorum çok büyük protez olmadığından katlantilıya denk gelmez mi

Merhaba
Bu arada sizin yazdıklarınızı hatırladım damar patlaması olmuştu nasıl geçirdiniz süreci,toparlandınız mı?

Bugün 16. Günüm gögüslerim kapalı. Dün yine kirli kan birikmiş yarın doktorum bekliyor temizleyecek. Çok sıkıcı bir süreç inanın bilmiyorum ne olacak. Biraz ayakta durup hareket ettigimde şişip agrımaya başlıyor.

Drenleriniz duruyor yani, inanın benimde ayakta iş yapınca şişip ağrıyor.Hatta bu sabah jalkinha bıçak saplanır gibi oldu.Süreç uzun inşallah tez zamanda iyileşiriz ve bizden bir parça olur

Merhabalar, damla ve yuvarlak konusunda benim oldukça büyük kararsızlığım var ve bu konuda asla detaylı bilgiye ulaşamıyorum.
2 doktor var içime sinen.

birinci doktor: Pürtüklü yüzey hiçbir implantı kullanmadığını ve dolayısıyla damla da pürüzsüz yüzeyde olmadığı için damla da yapmadığını sadece pürüzsüz yüzey yuvarlak uygulama yaptığını söyledi. Güvendiğim bir profesor kendisi.

ikinci doktor: pürüzsüz yüzeyi çok tercih etmediğini damla da yuvarlak da yapsa pürtüklü yüzeyi tercih ettiğini söyledi. Meme dokum olduğu için sana her 2 model de olur dedi.

araştırmalarım sonucu avantaj dezavantaj baktığımda: pürtüklü yüzeyde lenfoma riski; pürüzsüzde ise kapsül oluşma riski bulunuyormuş. Ayrıca damla olan kişilerde dönme yaşanabildiği için dünya genelinde yüzeyi ne olursa olsun çoğunlukla yuvarlak tercih edildiğini gördüm.

gel gelelim benim sorunuma; doğallık takıntım olduğu için beğendiğim operasyonların çoğu damla implantlardan oluşuyor. İyi bir profesor olması sebepli ilk doktor içime siniyor ama pürüzsüzde kapsül riski beni korkutuyor ve yuvarlağın fazla yuvarlak kalıp görünme riski beni korkutuyor. Bilgili olan kişilerin yardımına ihtiyacım var.

şimdiden teşekkürler

Merhaba,
Ben ekim ayında ameliyat olmayı düşünüyorum ve bu konuda hem türk hem yabancı kaynaklarda inanılmaz az bilgiye ulaşabiliyorum. 2 doktor ile görüştüm biri pürüzsüz önerdi lenfoma riski sebepli, diğeriyse tam tersi pürüzsüz eski bir yöntem ve kapsül riski yüksek bu sebepli pürüzlü öneriyorum dedi. İkinci doktor damlanın da dönme ihtimalinin bi uçağın düşme ihtimali kadar düşük olduğunu söylerken ilk doktor dönme ihtimalini de göz onunde bulundurup pürüzsüz yuvarlak takmayı önerdi.

fakat benim doğallık takıntım olduğu için henüz araştırmamışken damla formda yaptırmak istiyordum. Şu an bu bilgiye benim kadar kafayı takmış başkasının da fikrine ihtiyacım var.

şimdiden teşekkürler

Bir ay öncesine kadar bende takmış durumdaydım,yuvarlak kas altı.mı,kas üstü damla.mı,benim doktorun ihtimalleri buydu.En sonunda kas üstü damla oldu.Doktoruma güvendim.Gercekten inanılmaz bir bilgi kirliliği var internette.Ama çoğunluk bütün yöntemlerin avantaj ve dezavantajları olduğu konusunda hem fikir.Yurt dışında en çok damla bizde ise en çok mesela yuvarlak kullanılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…