Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Damla protez dönme yapıyor dedi doktorum bana. Eğer az bir meme dokunur varsa zaten ödemler gidince damla şeklini alıyor bilginiz olsun.. benimki dual plan. Yarısı kas altı,yarısı meme cebinde..
Bana çok düşük ihtimal dönmesi dedi egerki yuvarlak olursa yağ enjektesi gerekecek doğallık için yada kas altı yuvarlak olacak ama spor yapanlar için kas altı zor ve iyileşme sürecin uzar dedi,bayağı karışık kafam

Damla protez dönme yapıyor dedi doktorum bana. Eğer az bir meme dokunur varsa zaten ödemler gidince damla şeklini alıyor bilginiz olsun.. benimki dual plan. Yarısı kas altı,yarısı meme cebinde..
Dual planı hiç konuşmadık bir daha gideceğim ameliyat öncesi o zaman net karar vereceğiz
Ameliyat oldunuz mu ,ne taktırdınız?

Ameliyat oldunuz mu Kaç CC ve nereyee takıldı

Merhabalar kas üstü nasıl durdu sizde,doku olmadan çok belli ettimi kendini protez?Benimde bir tanesi dümdüz

Geçmiş olsun siz böğle anlatınca hemen gidip amaliyat olasım geldi maşallah size.
Benimde bügün randevum var ilk defa bu konuda bir dr la görüşücem .Hem heyecanlıyım hemde endişeli

Geçmiş olsun siz böğle anlatınca hemen gidip amaliyat olasım geldi maşallah size.
Benimde bügün randevum var ilk defa bu konuda bir dr la görüşücem .Hem heyecanlıyım hemde endişeli
İlk randevu çok heyecanlı oluyor sanki ameliyata giriyormuş gibi hissettim randevuya giderken, ayrıntıları bizle de paylaşın lütfen randevu sonrası

Benim ağrı eşiğim çok yüksektir belki de o yüzden bir kez gık demedim.. Zaten çok istediğim bir şeydi iki gün ağrıyada katlanılabilir diye düşünüyorum. Doğum yapan bir kadın bu operasyonu çok kolay atlatır. En zor kısmı şu, iki gün desteğe ihtiyaç duyup kalkıyorsunuz. Kollarınızdan kuvvet alamadığınız için yardıma ihtiyacınız oluyor kalkarken. Ama 3. günden itibaren gerçekten hızla toparlıyorsunuz. Çok hızlı hemde..
Bizi de bilgilendirin lütfen dr görüşmenizi.

Evet ilk dr.randevumda muayene oldum arkadaşlar dr gayet net bir şekilde sorularıma cevap verdi . Ben dikleştirme yetermi acaba diyordum.dr.sadece dikleştirme benimde içime sinmez seninde. memen küçücük kalır protez şart dedi .düşün taşın kararını ver yaparız amaliyatını dedi bakalım .

Protez yeri ,modeli ve fiyat bilgisi verdi mi?

Merhaba kızlar. Ben de 2 sezeryan 2 şer sene emzirme sonrası bu yaz kesin karar verdim. Ama istanbulda doktor bulamıyorum. Çok baktım foruma ama net yorum tavsiye yok. Bana özelden yardımcı olur musunuz istanbulda olanlar.

Merhaba 325cc silikon taktiran var mi carsamba gunu ameliyat olacagim 165 boyum 50 kiloyum sizce abartili olur mu gogus dokum cok cok az
Merhaba 24 Haziran da ameliyat oldum. 163 boyum kilom 51. Hiç memem olmadığı için kas altına 345 cc damla protez takıldı. Başlarda kocaman duruyor sanki vücuttan taşacakmış gibi. Ama zaman geçtikçe düzeldi tam bedenime göre olduğunu anldım çok memnumun. Sende de kötğ duracağını sanmıyorum.

Protez elle hissediliyor mu ya

Dual planı hiç konuşmadık bir daha gideceğim ameliyat öncesi o zaman net karar vereceğiz

Ameliyat oldunuz mu ,ne taktırdınız?
Merhaba lar, yok hayir henüz olamadim, farkli bir rahatsızlık la uğraştığım icin, insallah sonucu temiz cikarsa Ağustos un basinda dr la görüşüp olmayi dusunuyorum:)

Merhaba lar, yok hayir henüz olamadim, farkli bir rahatsızlık la uğraştığım icin, insallah sonucu temiz cikarsa Ağustos un basinda dr la görüşüp olmayi dusunuyorum:)
Allah şifa versin meme ile alakalı mi,bende henüz meme ultrasonik çektirmedim.o da stres yaptı bende

Merhabalar kas üstü nasıl durdu sizde,doku olmadan çok belli ettimi kendini protez?Benimde bir tanesi dümdüz

Allah şifa versin meme ile alakalı mi,bende henüz meme ultrasonik çektirmedim.o da stres yaptı bende
Teşekkür ederim yook hayir meme ile alakali degil, şuan net tanı koyulamadi henuz bazi şikayetler im var diye .. sakin olun :) herşey çok güzel gecicek diye düşünelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…