• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

ben de sanmıyorum ama neden insanlara umut tacirliği yapıyor bu doktorlar? sanki güle oynaya geçiyor süreç 😁 belki doktorun elinden ya da ağrı eşiğinin yüksekliğinden bazılarının daha rahat geçiyordur ama güreşecek kadar da rahat olacağını sanmıyorum😂 ay 5 ayları ben de görebilecek miyim şu an o kadar gerginim ki 😒
Bende ilk zaman izliyordum sonra gerçekçi gelmedi banada

ben de sanmıyorum ama neden insanlara umut tacirliği yapıyor bu doktorlar? sanki güle oynaya geçiyor süreç 😁 belki doktorun elinden ya da ağrı eşiğinin yüksekliğinden bazılarının daha rahat geçiyordur ama güreşecek kadar da rahat olacağını sanmıyorum😂 ay 5 ayları ben de görebilecek miyim şu an o kadar gerginim ki 😒
Yok o kadar değil çünkü kol kaslarınızı bir süre oynatamayacaksınız istesenizde olmayacak yukarı felan kaldırmak yasak protez oynamasın diye ☺️ Zaman çabuk geçiyor inanın değecek ☺️🥰

Merhaba hanimlar, bir suredir takip ediyorum sizi. Okudukca heveeniyorum ve yaptiranlarin verdigi bilgiler cok yararli. Bende ameliyat olmay karar verdim doktorlari arastiriyorum simdilik, elif seda keskine yaptiran varmi?

merhaba , göğüs dikleştirme ve büyütme ameliyatı olmak istiyorum.Anadolu yakasındayım.
Hangi doktorları tavsiye edersiniz, bir an önce kasım-aralık gibi olmak istiyorum. Anadolu yakası olması şart değil, doktor iyi olsun da..3000 küsür sayfa olunca hepsini okuyamadım , yardımlarınızı rica ediyorum :(
Ameliyatı olan ve tecrübesi olan birileri süreci vs. yazarsa çok sevinirim. Fiyatlar nasıl acaba ?

Kızlar bugün 11.gunum dikişlerim hala bandajli ama ilk kez az önce diren yerim kanamış bu saatte de arayamadım.doktoru başına gelen var mı zaten sızlaması hiç geçmemişti ama.ilk.kez bandaj dışına.çıkri kan

memeli kızlar merak ettiğim bir konu var fatih dağdelen ameliyattan bir kaç saat sonra hastalarıyla güreş falan yapıyor aerobik yapanlar da var nasıl oluyor? herkes yaşadığı ağrılardan bahsedip pişman oldum derken bu iş nasıl oluyor😆 kendisi implantları üfleyerek mi koyuyor 😂 gerçeklikten uzak geldi bana ama kendisine ameliyat olanlar varsa işin sırrını öğrenmek isterim🙄 ben bursada ameliyat olacağım ama piyasadaki tüm doktorların instagramlarını didik didik ettim
Merhaba öyle bisey olabilirmi ya nereye kalkıp güreş yapiyosun bi kere kollarını kaldiramiyosun zaten bir süre de yasak kaldırmak. Ben 9 haziranda oldum protez ameliyati ilk bi iki hafta zor sonra yavaş yavaş iyilesiyosun

Meme konusunda forumu hatim etmis biri olarak vardigim sonuc hic sıkıntısız sorunsuz ameliyat gecirip gercek mememden ayirt edemiyorum hersey harika diyen sanirim bir veya iki kisidir. Illaki slrun oluyor diye dusunuyorum kisa veya uzun vadede.Tamemen pisman olanlari ayri tutuyorum. Yanlismiyim acaba?

Meme konusunda forumu hatim etmis biri olarak vardigim sonuc hic sıkıntısız sorunsuz ameliyat gecirip gercek mememden ayirt edemiyorum hersey harika diyen sanirim bir veya iki kisidir. Illaki slrun oluyor diye dusunuyorum kisa veya uzun vadede.Tamemen pisman olanlari ayri tutuyorum. Yanlismiyim acaba?
Benim ameliyatim ve ameliyat sonrası sürecim sıkıntısız gecti sıkıntı derken surec normaldi sağlık açısından sorun yaşamadım sonucta ameliyat bu ilk zamanlar zor tabiki bunu göze aldım ama hiç pişman olmadım 3 Ay geçti iyiki yaptirmisim diyorum suan zaten unutuyorum arrik tamamen iyileştim sadece yattığımda tam olarak yüzüstü yatamıyorum. Onun dışında cokda mutluyum umarım uzun vadede de sorun olmaz iyiki diyenlerdenim😊

Bu arada gerçek meme gibi de doğallar artık gerci benim gerçek memelerim yıllar önce eridi bitti ama arkadaşlarıma gösterdiğimde sok oluyorlar. 35 yaşındayım iki çocuk emzirdim hafif sarkma vardi 375cc yuvarlak takıldı diklesti doldu ve doğal bir görüntü oluştu.

Bu arada gerçek meme gibi de doğallar artık gerci benim gerçek memelerim yıllar önce eridi bitti ama arkadaşlarıma gösterdiğimde sok oluyorlar. 35 yaşındayım iki çocuk emzirdim hafif sarkma vardi 375cc yuvarlak takıldı diklesti doldu ve doğal bir görüntü oluştu.
Maşallah size🌸sertti ama ilk zamanlar değil mi biz yeni ameliyat olanlar için merak edilen soru ne kadar da yumuşadı,nereye kondu proteziniz

Merhaba öyle bisey olabilirmi ya nereye kalkıp güreş yapiyosun bi kere kollarını kaldiramiyosun zaten bir süre de yasak kaldırmak. Ben 9 haziranda oldum protez ameliyati ilk bi iki hafta zor sonra yavaş yavaş iyilesiyosun
Birde üçüncü gün tempolu işlerşne dönüp araç kullananlar varmış 😳 bende anlayamıyorum. Biz mi abartıyoruz acaba diyorum sonra düşünüyorum bıcak altına yatılıyor nasıl olurda 3 . Gün normal yaşantılarına devam edebiliyorlar ? Bilemedim

Birde üçüncü gün tempolu işlerşne dönüp araç kullananlar varmış 😳 bende anlayamıyorum. Biz mi abartıyoruz acaba diyorum sonra düşünüyorum bıcak altına yatılıyor nasıl olurda 3 . Gün normal yaşantılarına devam edebiliyorlar ? Bilemedim
ben 3.gün pansumandan sonra 12000 adım atıp avmde dolaştım alışveriş yaptım şakasız🙄 ben hastaneden çkkarken valizimi kendim topladım yürüyerek çıktım tabi valizi kardeşim taşıdı😆 benim kas zarı altı olduğu için hiç bir kısıtlama yaşamadım 2.gün törpümü yapıp ojemi sürüp kaldığım yerden devam ettim ama iki kez burun ameliyatı geçirdim ikisinde de hemen toparlandım bence kişinin bünyesiyle de alakalı olsa gerek kendim yaşamasam abartıyorlar derdim

Back