Galiba şehirden şehire değişiyor ,25 bin civarı özel hastanelerHqnimlar fiyatlar nedir ortalama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Galiba şehirden şehire değişiyor ,25 bin civarı özel hastanelerHqnimlar fiyatlar nedir ortalama
Of ya pahaliymis tesekkurlerGaliba şehirden şehire değişiyor ,25 bin civarı özel hastaneler
Sizce öyle birşey olur mu sonuçta anestezi alıp bıçak altına yatıyoruz bünye bağlı ben 5 ay da anca toparlandım genellikle 3 haftadan sonra birşey kalmıyormemeli kızlar merak ettiğim bir konu var fatih dağdelen ameliyattan bir kaç saat sonra hastalarıyla güreş falan yapıyor aerobik yapanlar da var nasıl oluyor? herkes yaşadığı ağrılardan bahsedip pişman oldum derken bu iş nasıl oluyor kendisi implantları üfleyerek mi koyuyor gerçeklikten uzak geldi bana ama kendisine ameliyat olanlar varsa işin sırrını öğrenmek isterim ben bursada ameliyat olacağım ama piyasadaki tüm doktorların instagramlarını didik didik ettim
ben de sanmıyorum ama neden insanlara umut tacirliği yapıyor bu doktorlar? sanki güle oynaya geçiyor süreç belki doktorun elinden ya da ağrı eşiğinin yüksekliğinden bazılarının daha rahat geçiyordur ama güreşecek kadar da rahat olacağını sanmıyorum ay 5 ayları ben de görebilecek miyim şu an o kadar gerginim kiSizce öyle birşey olur mu sonuçta anestezi alıp bıçak altına yatıyoruz bünye bağlı ben 5 ay da anca toparlandım genellikle 3 haftadan sonra birşey kalmıyor
Bende ilk zaman izliyordum sonra gerçekçi gelmedi banadaben de sanmıyorum ama neden insanlara umut tacirliği yapıyor bu doktorlar? sanki güle oynaya geçiyor süreç belki doktorun elinden ya da ağrı eşiğinin yüksekliğinden bazılarının daha rahat geçiyordur ama güreşecek kadar da rahat olacağını sanmıyorum ay 5 ayları ben de görebilecek miyim şu an o kadar gerginim ki
Yok o kadar değil çünkü kol kaslarınızı bir süre oynatamayacaksınız istesenizde olmayacak yukarı felan kaldırmak yasak protez oynamasın diye Zaman çabuk geçiyor inanın değecekben de sanmıyorum ama neden insanlara umut tacirliği yapıyor bu doktorlar? sanki güle oynaya geçiyor süreç belki doktorun elinden ya da ağrı eşiğinin yüksekliğinden bazılarının daha rahat geçiyordur ama güreşecek kadar da rahat olacağını sanmıyorum ay 5 ayları ben de görebilecek miyim şu an o kadar gerginim ki
Yok bozmuyor ben sık sık yıkıyorumKızlar çok acil sorum var kısa sürede medikal sütyeni yikamam.kurutmam lazım,çamaşır makine +kurutma formunu bozar mı?
Teşekkürler.Korkumdan yikayamadım,dikislerdeki çok güçlü bantlar sütyene bulaşmış nasıl geçer bilmemYok bozmuyor ben sık sık yıkıyorum
geçmiş olsun mummyjulyKızlar bugün 11.gunum dikişlerim hala bandajli ama ilk kez az önce diren yerim kanamış bu saatte de arayamadım.doktoru başına gelen var mı zaten sızlaması hiç geçmemişti ama.ilk.kez bandaj dışına.çıkri kan
Teşekkürler lily, ama hiç başına gelen olmadı galibageçmiş olsun mummyjuly
Hiç sorma yaforum eskisi kadar hareketli değil benim de sorularım cevapsız kalıyor umarım önemli bir şey değildir