Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ben bugün 1. Ay kontrolüme gittim. Masaja başlamamı söyledi ben de sapık gibi hissettim doktor hem video attı hem kendisi de gösterdi tahminimden çok daha sertmiş bu masaj ama canım yanmıyor yaparken. Canın yanmasın ama olabildiğince sert yap dedi. Videonun linkini bırakıyorum ihtiyacı olan varsa diye kızlar Bir de yüzüstü yat artık daha çabuk yumuşar dedi.

Yalnız kaldığım her an, ellerim göğüslerimde sapık gibi...
Aklıma geldikçe masaj yapıp yumuşatmaya çalışıyorum.

Arzum, Masaj yapmak şart mı?kombine ameliyat olunca doktor söylemeyi unuttu sanırım .38. Günümdeyim. Yapmalı mıyım ?

Arzum, Masaj yapmak şart mı?kombine ameliyat olunca doktor söylemeyi unuttu sanırım .38. Günümdeyim. Yapmalı mıyım ?
Hayır, duruma göre masaj öneriliyor. Misal bana ilk başta masaja gerek yok demişti. Sonra ben dokunmaya bile korktuğum için gögsüme biraz sertleşme olmuştu, doktor kontrolde sert bir biçimde masaj yapıp yumuşatmıştı. Bir ay o şekilde masaj yaptım. Sonra tamam yeter yapma, ama gögsüne dokunmaya korkmayın demişti. Ondan sonra ihtiyaç kalmadı zaten

Çok teşekkür ederim

Sizin kaç ccydi ve ne kadar oldu yaptıralı

75D yada 80C kullanıyorum canım
Yaa çok güzel süper hatta, bende böyle istiyorum, 325cc çıkartıp 400 yaptırıcam. Bu şekilde bi tişört giydiğinde hiç belli bile olmuyor, çok pişmanım çoook varsa fotolarınızı görebilir miyim, ben de ekledim bilmiyorum görebiliyor musunuz, az önce koydum. 80b oluyor, ama sönüyor iyice üç hafta doldu, söndü gitti yarısı

Merhaba! Nasıl oldu sılıkonlarınız memnunmusunuz bende melıke hocadan randevu alıp fıyat almayı düşünüyorumda

Merhaba! Nasıl oldu sılıkonlarınız memnunmusunuz bende melıke hocadan randevu alıp fıyat almayı düşünüyorumda
Bedeninize ve ne istediğinize göre iyi araştırıp öyle karar verin, ben 325 cc hp taktırdım şimdi değiştirmeyi düşünüyorum istediğim gibi olmadı malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…