Muhtemelen ödemden diye düşünmüştüm bende de oldu sonra geçti. Ilk zamanlar patlayacak balon gibi olduklarından normaldirCilt üzerindeki damarlanmalar ödemden dolayı mı ?
HahaaYalnız kaldığım her an, ellerim göğüslerimde sapık gibi...
Aklıma geldikçe masaj yapıp yumuşatmaya çalışıyorum.
merhaba, bende Samet beye meme büyütme ve toparlama ameliyatı olmayı düşünüyorum. Siz sonuçlardan memnun musunuz. TeşekkürlerBiraz başından biraz sonundan okudum sizi... Ben de 3 eylül cumartesi Samet Hariri ye meme büyütme ameliyatı oluyorum. Sonuc icin heyecanliyim:)
Yalnız kaldığım her an, ellerim göğüslerimde sapık gibi...
Aklıma geldikçe masaj yapıp yumuşatmaya çalışıyorum.
Arzum, Masaj yapmak şart mı?kombine ameliyat olunca doktor söylemeyi unuttu sanırım .38. Günümdeyim. Yapmalı mıyım ?Masaj hafif yapılmaz. Gögsün sertleşmiştir muhtemelen o agrı yapıyordur. Doktoruna git ve doğrudürüst masaj yapsın rahatlarsın gögsünü. Sende evde düzenli o şekilde masaj yapmaya çalış. Geçmiş olsun
Hayır, duruma göre masaj öneriliyor. Misal bana ilk başta masaja gerek yok demişti. Sonra ben dokunmaya bile korktuğum için gögsüme biraz sertleşme olmuştu, doktor kontrolde sert bir biçimde masaj yapıp yumuşatmıştı. Bir ay o şekilde masaj yaptım. Sonra tamam yeter yapma, ama gögsüne dokunmaya korkmayın demişti. Ondan sonra ihtiyaç kalmadı zatenArzum, Masaj yapmak şart mı?kombine ameliyat olunca doktor söylemeyi unuttu sanırım .38. Günümdeyim. Yapmalı mıyım ?
Çok teşekkür ederimHayır, duruma göre masaj öneriliyor. Misal bana ilk başta masaja gerek yok demişti. Sonra ben dokunmaya bile korktuğum için gögsüme biraz sertleşme olmuştu, doktor kontrolde sert bir biçimde masaj yapıp yumuşatmıştı. Bir ay o şekilde masaj yaptım. Sonra tamam yeter yapma, ama gögsüne dokunmaya korkmayın demişti. Ondan sonra ihtiyaç kalmadı zaten
Hayır, duruma göre masaj öneriliyor. Misal bana ilk başta masaja gerek yok demişti. Sonra ben dokunmaya bile korktuğum için gögsüme biraz sertleşme olmuştu, doktor kontrolde sert bir biçimde masaj yapıp yumuşatmıştı. Bir ay o şekilde masaj yaptım. Sonra tamam yeter yapma, ama gögsüne dokunmaya korkmayın demişti. Ondan sonra ihtiyaç kalmadı zaten
2011 yılında oldum. Mentor marka,yuvarlak protezSizin kaç ccydi ve ne kadar oldu yaptıralı
Hee cc yide sormuştunuz degilmiSizin kaç ccydi ve ne kadar oldu yaptıralı
Peki şu an kaç beden takıyorsunuz, ben de 325 var sonbaharda 400le değiştirmeyi düşünüyorum daHee cc yide sormuştunuz degilmi400 cc canım
75D yada 80C kullanıyorum canımPeki şu an kaç beden takıyorsunuz, ben de 325 var sonbaharda 400le değiştirmeyi düşünüyorum da
Yaa çok güzel süper hatta, bende böyle istiyorum, 325cc çıkartıp 400 yaptırıcam. Bu şekilde bi tişört giydiğinde hiç belli bile olmuyor, çok pişmanım çoook75D yada 80C kullanıyorum canım
Bedeninize ve ne istediğinize göre iyi araştırıp öyle karar verin, ben 325 cc hp taktırdım şimdi değiştirmeyi düşünüyorum istediğim gibi olmadı malesefMerhaba! Nasıl oldu sılıkonlarınız memnunmusunuz bende melıke hocadan randevu alıp fıyat almayı düşünüyorumda