Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

arzum77 arzum77 Sana ve tecrübelerine cok güveniyorum, merak ettigim bir sey var. 20 kilo kadar fazlasi olan biri sence meme ameliyati olduktan sonra saglikli kilo verirse deformasyon/degisme olur mu? CC secimi fazla kiloyu etkilermi?

Yaa çok güzel süper hatta, bende böyle istiyorum, 325cc çıkartıp 400 yaptırıcam. Bu şekilde bi tişört giydiğinde hiç belli bile olmuyor, çok pişmanım çoook 😭😭😭 varsa fotolarınızı görebilir miyim, ben de ekledim bilmiyorum görebiliyor musunuz, az önce koydum. 80b oluyor, ama sönüyor iyice üç hafta doldu, söndü gitti yarısı 😭😭
Merhaba benide eklermisiniz fotolarınıza bakmak İçin ben küçük protez istiyorum fikir edinmek adına

merhaba benimde göğüslerim çok küçük bende silikon yaptırmayı düşünüyorum ama karar veremedim şuan ki vücud ölçülerim 75-63-84 kilom 49 boyum 1.65 fakat ben hemen düşünmüyorum kilo almayı düşünüyorum 55 kilo olduğum zaman yaptırmayı düşünüyorum sizce yuvarlık mı yoksa damla silikon mu yaptırsam hangisi daha iyi ve büyüklüğü ne kadar olursa iyi olur ben çok dikkat çekici ve silikon olduğu belli olucak bi biçim istemiyorum bazıları çok kötü duruyo balon gibi top gibi yuvarlak ben o şekilde dursun istemiyorum doğal dursun istiyorum yardımcı olursanız şimdiden teşekkür ederim
Yuvarlak ve mentor. 350 cc ve üzeri düşün.

Merhaba benide eklermisiniz fotolarınıza bakmak İçin ben küçüksize protez istiyorum fikir edinmek adına
Size gösterebildiğim bi albümüm olsaydı keşke ben doktor arayışı içerisindeyim size özelden resim göndermiştim kendimle ilgili beni hatırlamadınız sanırım

Size gösterebildiğim bi albümüm olsaydı keşke ben doktor arayışı içerisindeyim size özelden resim göndermiştim kendimle ilgili beni hatırlamadınız sanırım
Canım küçük düşünüyorum demişsin hatırladım seni, fiziğine göre küçük
Küçük oldugu içinmi yoksa sekılmi görüntümü kötü 😏
Drum efsane bi adam ve çok iyi bi Dr, ben kendimi yanlış ifade ettim, ne istedimse onu yaptı ama istediğim şeyden pişman oldum ben. Tayfun aköze oldum, şekil mükemmel, ameliyat sonrası ağrı sızı çok yaşamadım bile o kadar iyi bi hekim. Ama büyüttürcem, 325cc hp idi 400yaptırcam kafaya koydum 😭

Drum efsane bi adam ve çok iyi bi Dr, ben kendimi yanlış ifade ettim, ne istedimse onu yaptı ama istediğim şeyden pişman oldum ben. Tayfun aköze oldum, şekil mükemmel, ameliyat sonrası ağrı sızı çok yaşamadım bile o kadar iyi bi hekim. Ama büyüttürcem, 325cc hp idi 400yaptırcam kafaya koydum 😭
Evet hatta izmi de oldum dedim üç sene önce senin doktorunla ilgili msg bende İst dışındayım dedim sanırım dizde İst dışı özel msg bakarsanız görürsünüz

Bende cok istıyorum fiyatlar ucmus baya dr olarak melıke güngörü düşündüm ona olan varmı acaba

Yaa çok güzel süper hatta, bende böyle istiyorum, 325cc çıkartıp 400 yaptırıcam. Bu şekilde bi tişört giydiğinde hiç belli bile olmuyor, çok pişmanım çoook 😭😭😭 varsa fotolarınızı görebilir miyim, ben de ekledim bilmiyorum görebiliyor musunuz, az önce koydum. 80b oluyor, ama sönüyor iyice üç hafta doldu, söndü gitti yarısı 😭😭
Ben göremedim albümünüzü. Eski fotolardan birkaç foto ekleyip albüm yapayım madem, görün 😉

arzum77 arzum77 Sana ve tecrübelerine cok güveniyorum, merak ettigim bir sey var. 20 kilo kadar fazlasi olan biri sence meme ameliyati olduktan sonra saglikli kilo verirse deformasyon/degisme olur mu? CC secimi fazla kiloyu etkilermi?
Ameliyattan sonra bu kadar kilo kaybını önermiyor doktorlar. Yani ciddi kilo kaybı veya kilo alımı sonucu etkiler muhakkak.
Ameliyat olmadan önce ideal kiloda olursanız veya kilonuz sabit olursa sonucu etkilemez. Ama 5-6 kilo almak veya vermek etkilemez. Ama 20 kilo çok fazla. Doktorun onaylayacagını sanmam.

Şimdi görebilirsiniz. Siz balık etli bi hsnımsınız 400çok yakışmış, sizi görünce kendimde şüpheye düştüm 🙄 size çok yakışmış baya iyi duruyor, yemeği taşırdım fotolara bakarken 😂😂
Sizce bende nasıl olur, yani ilk hali ile kıyaslarsanız nasıl dururdu, biraz büyütecem orası kesin ama kaç cc olmalı bilemiyorum 400 büyük mü olur acaba 🙄🙄😭😭

Ameliyattan sonra bu kadar kilo kaybını önermiyor doktorlar. Yani ciddi kilo kaybı veya kilo alımı sonucu etkiler muhakkak.
Ameliyat olmadan önce ideal kiloda olursanız veya kilonuz sabit olursa sonucu etkilemez. Ama 5-6 kilo almak veya vermek etkilemez. Ama 20 kilo çok fazla. Doktorun onaylayacagını sanmam.

Normalde ameliyat tarihim haftaya ve bende bu düsünceyle sordum, hasan hocanin asistani sorun olmayacagini söyledi. Ama nedense icim rahat etmedi. CC secimi boy, omuz genisligi ve kisinin isteklerine göre seciliyor saglikli kilo verme ise sonucu etkilemez sarkma vs olmaz dedi. cok kararsizim

Şimdi görebilirsiniz. Siz balık etli bi hsnımsınız 400çok yakışmış, sizi görünce kendimde şüpheye düştüm 🙄 size çok yakışmış baya iyi duruyor, yemeği taşırdım fotolara bakarken 😂😂
İdeal kilo dayım ben, tabi çok zayıf degilim ama boyuma göre kilom normal.Kum saati modelim şu an.
Protez seçerken sadece boya kiloya da bakılmaz. Omuz, kalça genişliği de önemlidir misal. Oranı doğru de gelerek kum saati model olabiliriz zaten 😉 Sizin fotolarda sizi net göremedim. Protezlerinizşn öne doğru çıkıntılı yok, basık duruyor gögüsleriniz. Modali neydi Protezlerinizin? Moderate, hıgh??

Normalde ameliyat tarihim haftaya ve bende bu düsünceyle sordum, hasan hocanin asistani sorun olmayacagini söyledi. Ama nedense icim rahat etmedi. CC secimi boy, omuz genisligi ve kisinin isteklerine göre seciliyor saglikli kilo verme ise sonucu etkilemez sarkma vs olmaz dedi. cok kararsizim
Sağlıklı kilo vermede tabiki çok etkilenmez ama bahsettiğiniz 20 kiloda bilemedim yani. Bence Hasan beyle konuşun bu durumu, asistanla degil. Diyetisyenle zayıflamada vücut çok çökmez deforme olmaz. Ama kafanıza göre zayıflamayla tabi deforme fazlaca olur.

Arada 75 cc var, çokta öyle aman aman degişim olmaz zaten. Korkmayın bence. Doktorunuzda onaylarsa çekinmeyin 😉

Sizce bende nasıl olur, yani ilk hali ile kıyaslarsanız nasıl dururdu, biraz büyütecem orası kesin ama kaç cc olmalı bilemiyorum 400 büyük mü olur acaba 🙄🙄😭😭
Canım bu arada 400 cc nin nasıl duracağı konusunda en azından fikir vermesi adına sana 3 ünlü ismi vereceğim 😊 Üçünde de 400 ve 420 cc protezler var, onlardan da bakabilirsin farklı fikrin olması adına 😉 Seyma subası. Aslısah Alkoçlar. Serenay Sarıkaya 😊😊

X