Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

arzum77 Sana ve tecrübelerine cok güveniyorum, merak ettigim bir sey var. 20 kilo kadar fazlasi olan biri sence meme ameliyati olduktan sonra saglikli kilo verirse deformasyon/degisme olur mu? CC secimi fazla kiloyu etkilermi?

Merhaba benide eklermisiniz fotolarınıza bakmak İçin ben küçük protez istiyorum fikir edinmek adına

Yuvarlak ve mentor. 350 cc ve üzeri düşün.

Merhaba benide eklermisiniz fotolarınıza bakmak İçin ben küçüksize protez istiyorum fikir edinmek adına
Size gösterebildiğim bi albümüm olsaydı keşke ben doktor arayışı içerisindeyim size özelden resim göndermiştim kendimle ilgili beni hatırlamadınız sanırım

Ameliyat öncesi bir göğsüm tek avucuma sığıyordu. Şimdi iki elim bir göğsümü anca kaplayabiliyor.
Şubatın 11inde ameliyat oldum.

Size gösterebildiğim bi albümüm olsaydı keşke ben doktor arayışı içerisindeyim size özelden resim göndermiştim kendimle ilgili beni hatırlamadınız sanırım
Canım küçük düşünüyorum demişsin hatırladım seni, fiziğine göre küçük
Küçük oldugu içinmi yoksa sekılmi görüntümü kötü
Drum efsane bi adam ve çok iyi bi Dr, ben kendimi yanlış ifade ettim, ne istedimse onu yaptı ama istediğim şeyden pişman oldum ben. Tayfun aköze oldum, şekil mükemmel, ameliyat sonrası ağrı sızı çok yaşamadım bile o kadar iyi bi hekim. Ama büyüttürcem, 325cc hp idi 400yaptırcam kafaya koydum

Evet hatta izmi de oldum dedim üç sene önce senin doktorunla ilgili msg bende İst dışındayım dedim sanırım dizde İst dışı özel msg bakarsanız görürsünüz

Bende cok istıyorum fiyatlar ucmus baya dr olarak melıke güngörü düşündüm ona olan varmı acaba

Ben göremedim albümünüzü. Eski fotolardan birkaç foto ekleyip albüm yapayım madem, görün

arzum77 Sana ve tecrübelerine cok güveniyorum, merak ettigim bir sey var. 20 kilo kadar fazlasi olan biri sence meme ameliyati olduktan sonra saglikli kilo verirse deformasyon/degisme olur mu? CC secimi fazla kiloyu etkilermi?
Ameliyattan sonra bu kadar kilo kaybını önermiyor doktorlar. Yani ciddi kilo kaybı veya kilo alımı sonucu etkiler muhakkak.
Ameliyat olmadan önce ideal kiloda olursanız veya kilonuz sabit olursa sonucu etkilemez. Ama 5-6 kilo almak veya vermek etkilemez. Ama 20 kilo çok fazla. Doktorun onaylayacagını sanmam.

Sizce bende nasıl olur, yani ilk hali ile kıyaslarsanız nasıl dururdu, biraz büyütecem orası kesin ama kaç cc olmalı bilemiyorum 400 büyük mü olur acaba

Normalde ameliyat tarihim haftaya ve bende bu düsünceyle sordum, hasan hocanin asistani sorun olmayacagini söyledi. Ama nedense icim rahat etmedi. CC secimi boy, omuz genisligi ve kisinin isteklerine göre seciliyor saglikli kilo verme ise sonucu etkilemez sarkma vs olmaz dedi. cok kararsizim

İdeal kilo dayım ben, tabi çok zayıf degilim ama boyuma göre kilom normal.Kum saati modelim şu an.
Protez seçerken sadece boya kiloya da bakılmaz. Omuz, kalça genişliği de önemlidir misal. Oranı doğru de gelerek kum saati model olabiliriz zaten Sizin fotolarda sizi net göremedim. Protezlerinizşn öne doğru çıkıntılı yok, basık duruyor gögüsleriniz. Modali neydi Protezlerinizin? Moderate, hıgh??

Sağlıklı kilo vermede tabiki çok etkilenmez ama bahsettiğiniz 20 kiloda bilemedim yani. Bence Hasan beyle konuşun bu durumu, asistanla degil. Diyetisyenle zayıflamada vücut çok çökmez deforme olmaz. Ama kafanıza göre zayıflamayla tabi deforme fazlaca olur.

Arada 75 cc var, çokta öyle aman aman degişim olmaz zaten. Korkmayın bence. Doktorunuzda onaylarsa çekinmeyin

Sizce bende nasıl olur, yani ilk hali ile kıyaslarsanız nasıl dururdu, biraz büyütecem orası kesin ama kaç cc olmalı bilemiyorum 400 büyük mü olur acaba
Canım bu arada 400 cc nin nasıl duracağı konusunda en azından fikir vermesi adına sana 3 ünlü ismi vereceğim Üçünde de 400 ve 420 cc protezler var, onlardan da bakabilirsin farklı fikrin olması adına Seyma subası. Aslısah Alkoçlar. Serenay Sarıkaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…